Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chytlavá kompetitivnost, zábava, jednoduchost, v kolonce osobního života si díky tomu můžeš zaškrtnout "společenskost"? Každej si vybere svoje. Myslím, že i každý MOBA nabízí něco jinýho, to já nevím, já hral před mnoha yárama DotA a pak jsem i chvílu zkoušel LoL a přišly mi obě na jedno brdo, tak těžko říct.
  • Ronox
    Neříkám, že to je úplně ideální a ano systém v Dotě je nejvíc friendly, ale ve finále i z random draftu nebo single draftu jsem si vybral to, co jsem znal a vyhovovalo mi. Navíc tady je to hodně odlišný tím, že si vybíráš hrdinu než začneš hledat hru což je doslova "game changer", protože si nevybíráš hrdinu podle picku ostatních, ale random tu máš taky možnost, ale to ti vybere z těch, které jsou momentálně odemknutý případně, které vlastníš.

Navíc ta rotace od Blizzu je každý týden což se mi zdá docela ideál pokud chceš neznámýho hrdinu vyzkoušet "na ostro". Ale jak jsem říkal. Vydělat si goldama na hrdiny nebude tak šíleně pomalý. Už teď mám hrdiny, které jsem chtěl a k tomu dalších 12 000 goldů na nákup dalších.
  • RockStar
    Proboha? Proč tě štve last hitting? A deny? a Jungle? Mám něco kolem 4k mmr (hodně slabé) a mám vždy nejvíc deny kolem 18!! Za 50 minutovou hru. V nižších rancích to je totálně jedno, že někdy vůbec nedělá deny.

To, že musíš last hittovat... Proobaha! Tak musíš nějak aspoň hrát, něco dělat, trochu se snažit.

Jungle je super, uvolníš místo na long lane. A ganguješ když máš level. Tady popsaných 20 minut je kokotina, jelikož 20 minut když v pubu jenom farmíš jungle = prohra.
  • RockStar
    No já rád hraju random. Nerad pickuju... Mám to jako zábavu, ne závod a souboj o tom, že s tímhle hrdinou jsem best.

Nechci se cejtit omezenej výběrem a tím, že někdo si "vyfarmil" (vyplatil) svojí postavu:) Ještě, že DOTA zůstala jako jediná opravdu free. Opravdu zadarmo, bez žádných ale a háčků.
  • Můžete mi ve zkratce někdo kompetentní napsat několik největších výhod moba her? Já žádnou v životě nehrál, ale třeba zle dělám.
  • Za času W3 to nebylo zlé. Horší je však to, že se snaží svůj grafický design unifikovat napříč celým herním portfóliem.
  • Nebul tady *13*
  • Hej.
    Od isteho casu to vraj nie je "ten Blizzard". Firma ktora vytvorila D1, D2, Starcraft, Warcraft a WoW. Vravi sa, ze za to moze Activision. Neviem.
  • omg, tato pretlacovana hovadina je tu zase? len preto ze je to od blizzardu(od ktoreho je kazdy titul "hra bohov"). preco tu nie su clanky o inych moba hrach
  • Ronox
    Ano budou teď gemy atd, ale taky budou goldy za odehrané hry + za vyhrané hry + za hero progress + za profil progress + za questy. Takže si na hrdiny, které budeš chtít hrát vyděláš hodně rychle, ale pokud patříš k trenérům pokémonů a potřebuješ je všechny, tak ti to bude buď trvat hodně dlouho a nebo se prohneš. Normální hráč má většinou svou rotaci oblíbených hrdinů a ty si odemkne a ostatní bude hrát v rotacích, které obměňuje Blizzard.

PS: Všechny hrdiny si můžeš vyzkoušet proti botům, takže odpadají výmluvy typu: Když já nevím jestli je dobrej nebo ne, ale chci ho hrát. Plus se ti určitě objeví v rotaci od blizzu pro coop/versus mód.
  • wenceslaus
    Teda jako hráče DoTA 2 mě tyhle věci opravdu vždycky silně štvaly (last hitting, denying, jungle atd.), tekže mě ta hra zatím zní velice sympaticky. Ovšem ta grafika mi přijde snad ještě pastelkovatější než ta v DoTA2. Blizzardí styl grafiky mi přijde opravdu odpudivý... naštěstí pro ně patřím do menšiny :-)
  • nekromant33
    novodobeho?
  • Jack1947
    Less play, more money..
  • V zivote som nehral LoL, alebo Dota, ale to o com sa pise v clanku chapem uplne presne. Toto je presne styl novodobeho Blizzard. Oni zoberu nejaky herny zaner a snazia sa ho spravit pre masy a aj pre casual hracov, aj pre hardcore hracov a potom to balancuju a balancuju... Mam co to odohrane v Diablo 3 a je to o hubu. Robit macko-pes (kocko-pes:) hry, potom citat tie toxic fora na battle.net a nasledne to upravovat aby som nikoho neposkodil - no na to by som sa vysral.
    Ale zda sa, ze financne je to pre nich vyhodne *2*
  • Jack1947
    Aha, takže je to tak jak jsem četl to je zklamání... ale co se dá dělat no své platící zákazníky si to jisto jistě najde. Ostatní budou hrát něco více no - pay friendly.
  • RockStar
    No nevím jak já, ale mě přijde článek hodně "fanboy"... Hrdinové jsou drahý prase, né že si na jednoho vydělá za den hraním (tady to je tak podáváno). A už jste viděli další nakupovačku? Gemů atd.? Blizzard to chtěl udělat zdarma a přístupné, ale zatím to vypadá na tvrdou ždímačku peneženky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit