Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč se ptáš na něco co je sepsáno v článku??? *7*
  • wenceslaus
    Psal o určitých mechanismech, takže nejde o to jich mít prostě jen méně (když už jsi nakousl tu logiku).

Otaktice tohle není. Polud by před hrou dostal hráč, co první 100 klikne myší, bonus, bude to taktika? Asi těžko. Podobně je na tom jungle, last hit, deny...

Ano, bez nich by byla hra menší stereotyp, protože by zbylo víc místa na konflikt hráčů a to je ta nejkreativnější a nejtaktičtější část.
  • Az na taku drobnost ze D1 nerobil Blizzard. A vlastne ani D2 aj ked vtedy uz Codnor bol kupeny a premenovany na Blizzard North. Ale povodne D1 bolo vyvyjane este pod Condorom. Az nejakych 9 mesiacov pred vydanim ich kupil Blizzard.
  • Můžeš mi prosímtě říct co je na HotS tak revolučního, že to bude diametrálně odlišné od Doty a nebude to nuda?
  • Priznam sa prestavam Blizzard chapat, a to je to jedno z mojich najoblubenejsich studii a robili dost dobre hry. Diablo 3 je taky zmetok. Divna replayability, posahane farmenie a aukcie. Trocha to opravil Reaper of Souls, ale stale mam pocit ze ten endgame na D1 a D2 nema. Z SC2 spravili v podstate progamingovu hru kde sa na normalnych hracov vyprdli - posahane statistiky, totalne skripleny matchmaking a v podstate hocico ine ako 1v1 na ranked nema ani zmysel hrat. Este tak rozne mody.
    A teraz tato MOBA hra, ktora podla clanku ma byt pristupna akoze masam? No moc tomu neverim.
    Zacinam mat pocit ze sa Blizzard trocha straca sam v sebe.
  • nekromant33
    Myslíš D1, Starcraft, Warcraft, WoW, které jsou (jakkoli na ty hry nedám dopustit) vykrádačky dřívějších her a dělané pro masy?

viz del níže, akorát že tohle dělá Blizzard už od začátku, ne až po spojení s Activision (oblíbená to chiméra hráčů, kteří neví o čem mluví)
  • lepší se nechat opít novým rohlíkem než deset let pít stokrát převařenou břečku... *3*
  • a tak se necháš opít rohlíkem od blizzardu :)
  • Další hra kvůli které se vytváří dvě nesvářené strany. Já HotS vítám, je to hra pro mě. Na hraní nemám moc času a když si chci zahrát, tak se chci bavit a i když jsem Dotu hrál, není to pro mě. Člověk u toho musí trávit hodně času, aby byl dobrý a bavil se, takže HotS bude pro mě vhodnější než Dota. Ale tím neříkám, že je Dota zlo, každému sedí neco jiného.
  • Schimacher vyhrával preto, lebo silnejšie mačkal plyn a rýchlejšie krútil volantom?
  • ale vždyť sou táááák nudný.....taktická převaha se dá získat i jinak než opakováním stejné věci do zblbnutí...a přišel na to i blizzard a proto tam jsou jiné mechanismy a ne tak hloupé jako zabíjet svoje vlastní moby a nebo se snažit mít u sebe co nejvíc butterfly předmětů....možná mě to už unavuje po tolika letech že tenhle žánr stagnuje a stále vychází ze stejných principů...
  • Takže dle tvé logiky - čím méně mechanismů = tím měnší stereotyp? Zamyslel jsi se vůbec nad tím, než jsi tento komentář napsal?

Tyto všechny věci, ti mohou dát dobrou taktickou převahu.
  • moba hry me zrovna neberou, ale chvilku jsem hral dotu 2 i lol, ale daleko vice me vzdy odrazovalo (ne)spoluprace hracu v tymu nez, ze by mi nejaka mechanika hry prisla prilis slozita
  • jakej má smysl zabíjet vlastní moby? To je chujovina už od samého začátku a konečně to někdo změnil...nebo vám nevadí že už přes 10 let se hraje každá moba hra (snad s vyjímkou StarBattle) prvních 15 minut uplně stejně??? Napřed deniovat, pak nakoupit něco na attack speed a možná posledních 10 minut bude i zábava?? HURÁ, konečně to někdo změní!!!!
  • wenceslaus
    Jasně... každej má názor "OMG". A to jako "dojí" každej kdo něco dělá, nebo jen ty který tak označíš?
  • wenceslaus
    LoL. Můžeš mi vysvětlit, proč není potřeba skill? Nebo to vůbec rozvést?

PS hrál jsi někdy moba?
  • Líbí se mi styl vezmeme všechno, na někdy někomu nelíbilo v jiných moba a zrušíme to (lvl, deny, jungle, last hit....OMG!!!), přetáhneme ty whinery, nelíbivé věci něcím líbivým, třeba minikvesty to nazveme, ano to je dobrý nápad, a začneme pomaličku polehoučku ždímat však ono to půjde, hlavně ať to je jednoduché :)
    Naprosto uznávám schopnost Blizzardu dělat jednoduché hry a dojit tolik peněz ;)
  • Overwatch
    Článek fanboj podle mě není. Jeho pozitivní vyznění a chvála hry vychází ze dvou velice jednoduchých věcí:

1. Sedlo mi to do vkusu - jednoduše jsem cílovka. Miluju Dotu 2, je boží. Ale je na dýl jak samotným hraním, tak hlavně učením se všech těch systémů, buildů, hrdinů... Prostě je náročnější na čas a na skill a já ten čas nemám. Proto mně osobně mnohem víc sedne model Heroes of the Storm, kdy je to rychlejší, svižnější a hlavně přístupnější. Fanoušek Doty s fůrou času si už z článku sám odvodí, že Heroes asi nejsou moba přímo pro něj...

2. Je to technická alfa - proto podle mě nemá cenu kritizovat balanc, kolik co stojí, jak jsou nastavené některé systémy a podobné věci. To se může na základě feedbacku hráčů velice jednoduše a velice rychle změnit a taky se to pořád mění. Zrovna včera večer měli vývojáři stream, ve kterém ukazovali spoustu změn - hráči si stěžovali že se questy můžou plnit jen ve Versus, tak to změnili a nově to půjde i v Cooperative. Stěžovali si že dostávají málo goldů, budou teď dostávat víc, dokonce trošku i za každou odehranou hru. A snad za každou druhou větou tam zdůrazňovali, že jde o technickou alfu, že v takovéhle fázi hru snad ještě nikdy nezpřístupnili a udělali to právě proto, aby to mohli rychleji otestovat a vyladit právě na základě feedbacku hráčů. Takže pokud si budou všichni stěžovat že jsou hrdinové drazí (osobně si to nemyslím), tak Blizzard pravděpodobně udělá nějakou změnu. Teď třeba zase všichni hrozně nadávají na ty nové Artefakty - bojí se, že to tu hru rozbije. Blizzard už napsal na fóra ať jsou všichni v klidu, že se to nejdřív otestuje a pak se na základě dat a feedbacku uvidí jestli je to ok, nebo jestli se to musí nějak předělat.

Takže podle mě fakt nemá cenu Hereos ještě kritizovat za takové "drobnosti". Není to otevřená ani uzavřená beta a už vůbec to není hotová hra. A zřejmě asi ani letos hotová nebude. Teď jde hlavně o to, že ten základ tam vývojáři mají a ten základ je podle mého osobního názoru super (byť samozřejmě není pro všechny a někomu může víc vyhovovat Dota 2/LoL, což je v pořádku). Všechny ostatní vrstvy nabalené na to povedené jádro se teprve ladí a upravují...
  • To už tu dávno je, koukni na Bloodline Champions a je to mnohem těžší než náká dota nebo LoL
  • Jack1947
    Není třeba skill , no možná ne no ale o štěstí respkt bez práce to taky není... vymlouvat se sice můžeš ale každý je jaksi zodpovědný takže ti to nemní nic platné.
    Zabijíš hráče né moby... Skilly nejsou ale mají funkci kdy se vybijí a musí se čekat. Než se opět nabijí nehrál si MOBA hry... takže tě moc nebavejí nebo jsou to pro tebe blbosti atp...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit