Přejít na výpis diskuzí
Heroes of the Storm - dojmy z hraní technické alfa verze
22.7.2014 | Adam Homola
96 příspěvků
-
- neni treba skill
- neni treba čas na hraní - hrdinu mas vyleveleneho raz-dva
- jsi současti party takže se muzes vymlouvat že to podelal nekdo jiny
- moc se po tobe nechce, v podstate jen zabijiš nejake moby
- lahka rotace skillu - mas jich jen par -
btw vite proč je v hrach od blizzardu kamera nalepena na zemi a nejde poradne odzoomovat? protože ty hry delaji pro e-sport a ne pro hráče. Tak aby se divakum na to lepe koukalo (hraje se to pochopitelne neprehledne jako v hernim praveku).
jinak škoda že diky tomuto moba šilenstvi blizz nedela na warcraftu 3, co je od nich jedina hra kde mam 60% nadeji že to bude jakš takš hratelny, i kdyz pochopitelne opet bez zoomu a s minimem inovací -
Ježíši :)
Tak moba hry mají své kouzlo ale jenom pro někoho hodně se o moba hrách mluví kvůli masáží s turnajů a milionové ceny, kdybych měl přirovnat moba ke sportu tak by to byl určitě golf ,poslední dobou už i pochybuji že ve hrách existuje pro gaming protože ten co je ''dobrej'' má odehráno x hodin a nemá žádný život , dota a lol chtějí dokázat a udělat s hraní her sport vždy se tomu jenom zasměju, že nějaký hráč je na turnaji a vyhraje protože mačkal rychleji ''wasd'' tak by měl dostat zlatou myš a stát vedle Ronalda nebo Federera -
Couldnt agree more.
-
Pokud budeš patřit k těm lepším, tak určitě hodně často nervy v pr*eli, taky to může žrát až příliš mnoho času.
-
Souhlas. Blizzard vždycky vezme super nápady z jiných her, zamíchá to a zabalí do "carebear" obalu s mašličkou a prodá to milionům. Pokud to bude mít úspěch, tak se vsadím, že další MOBA hry budou jen kopie týhle hry. :D
-
Okey, díky za vyčerpávajicí odpověd. *4*
-
Budu se snažit odpovědět, ale zase si dostal trochu víc psací a moc to nedává smysl takže...
V následujícím patchi bude velká změna v tomhle.
1. Zápasy - Goldy budeš dostávat za odehraný zápas a tuším, že ve streamu říkali, že bude nějaká základní výše + jestli vyhrajete, tak o pár goldů víc, ale to bych počítal v desítkách a ne stovkách nebo tisícech podle mě.
2. Questy - Každý den dostáváš daily quest jako je tomu v Hearthstone. Ty questy si můžeš "naštosovat" tři, takže se nemusíš bát, že ti utečou goldy, když jeden nebo dva dny nebudeš hrát. Stejně jako HS. Za ty questy dostáváš buď 250 nebo 500 goldů momentálně.
3. Hero progress - Nový patch aplikuje na hrdiny stejný progress jako na tvůj hlavní profil. To znamená, že levelováním hrdiny si budeš odemykat talenty, artefakty, barvy skinu a master skin a tuším, že i ve finále dostaneš goldy.
4. Profil progress - Za každý level, který dostaneš díky zkušenostem ze soubojů nebo z levelování hrdinů dostáváš goldy. Začínalo to tuším na 500 za level a rostlo to. Teď na 22 levelu dostávám 800 goldů za level. Leveluje se dost rychle a maximální je 40.
5. Zatím zamknuté módy - Hádám, že se bude ještě líp vydělávat v ranked zápasech a dalších věcech, které Blizzard připravuje jako jsou challenge atd.
Suma sumárum to zatím furt vypadá na pohodovej model. Ve free rotaci je momentálně vždy sedm hrdinů, ale to se podle mě zvýší s růstem počtu hrdinů. Blizz říkal, že by chtěl do startu mít něco kolem 60ti hrdinů a 8-9 map. -
Přesně to jsem si říkal, když vyšel Starcraft 2.
-
Ale já to dělám! Last hity i deny. Jen říkám, že je to nudná a nesmyslná mechanika.
Nevadí mi se snažit (proboha... *7* ) ale tahle část mi prostě přijde nezábavná a zbytečná. Navíc dívat se na ty zaseklý animace když někdo časuje melee útok... fuj.
Chápu princip a účel! Ale je to snad multiplayer ne? 10 hráčů na relativně malý mapě... grindit mobky je zbytečná herní mechanika.
Prostě závody v krmení se místo konfliktu hráčů jsou, dle mého, spíš na škodu. -
Teamfight... to mě baví. No, vlastně fighty obecně. Pushování je taky dobrej taktickej prvek.
-
Zajimá mně jen herní měna, děkuji za odpověd tedy za tím se nedá ještě koupit? není možné za goldy... tedy je a jak se to má s goldy kolik goldů za vyhraný/prohraný match - + není nějaký exp/gold day kdy se zdvojnásobí nebo něco na způsob. Pokud 2000 za hrdinu to je v poho tedy jestli by se dalo vydělat za pár dnů na něj atp...Jop tak díky... za odpověd.
Takže za 2zápasy by se eventuálně dal koupit hrdina nebo tak? to není zlé nevhápu proč tedy píší že to je P2W tady... to je asi nějaká nenávist vůči Blizzardu nebo hře nevím.
No, i když se mi tolik nelíbí ten styl (klasická moba) až to jednou bude v OB takto třeba zkusím no. -
2000 / 4000 / 7000 / 10 000 v goldech nebo 3 libry / 5 liber / 6,5 liber / 7,5 liber. Pak jsou ještě ceny se skinem nebo jen skinů pokudu už hrdinu vlastníš. Jo a za questy máš 250 nebo 500 goldů zatím. Hero progress se bude měnit, takže psát goldy za level atd je zbytečné, když v dalším patchi přijde změna.
-
Když jsem to napsal já u CS:GO článku před delší dobou byl jsem pokládán za blbce... ne Valve neždýme nikoho a nic. To neříkej ... ( myslet si to můžeš ale nahlas to říkat nemůžeš ani psát). *4*
-
Ta swině tady měla kufr!
-
To ti v podstate vadi skoto cela dota ne? proc to hrajes :)) *8*
-
Musim souhlasit..stačilo přečíst 5 odstavců....je v tom cítit,že vše co je v HotS jinak než v Dotě je skoro lepší...netaháte se o LH...nestaráte se o deny....hmmm....neřešíte zkušenosti...hmm,,, goldy dostáváte rovnoměrně jako tým...hmmmm
Jenomže o tom právě ta hra je...některý hrdina potřebuje více goldů....jiný čeká jen na level aby se mu odemkla ulta....
Co bude dál v této revoluční hře? Postaví proti sobě 5 hrdinů a všichni se semelou za zápas po 30 vteřinách končí....??? -
Kolik jeden hrdina stojí?
-
Ale vybrala asiatům 5mega pro které si přišli opakovanou nudnou taktikou a zklamal diváky atp. co jsem slyšel, takže háček by tu asi byl *3*
On celej dnešní systém Valve a Steamu je ten samý jak u Blizzardu a podobných, ždímání a ždímání, ať už jde jinou cestou, tak je to pořát jen žd.. Nemusí jít o 80+% hráčů, stačí ten zbytek co je posedlý buď mít vše nebo koupit přesně tohle a tohle (skiny) nebo jen chce vypadat cool. Ale funguje to podobně jako triky ostatních. Je to na hlkubší diskuzi, ale je to tak. Sice nehraju DOTU ale idím to v CS:GO, a při prohlížení Marketu sem tam vidím skiny k dotě nebo TF. A když si projedeš ceny a kolik a kdy se toho koupilo, nebudeš věřit že to co říkám je pravda. -
Tak je to v "nenáročné" defakto je to i občas clkem zajímavé a začne to bavit bud nebo ne. Je to hlavně stále jen o jednom zabít pokud možno co nejvíce hráčů a zničit jejich věže dříve než to udělají oni tvému týmu. Kompetetivní a zábavné to je a hlavně se to dá nehrát narozdíl od rpg klidně i půlroku a nic se nestane. (nepočítám li updaty).