-
Jedina hra podobnyho typu u ktery uvazuju, ze bych ji mozna i zkusil, ale z casovych duvodu k tomu nejspis nedojde.
Nechapu proc to nekdo srovnava se strategiema kdyz na prvni pohled to vypada jako akcni arkada se specifickymi prvky. -
Další tentokrát ještě primitivnější moba. Kdyby to nebylo od Blizzardu tak si toho nikdo ani nevšimne.
-
Hrdinové jsou dobře navržení, jejich spelly vypadají super, ale zbytek hry?
Existuje jen 1 taktika na výhru hry, nic jiného se dělat nedá. Buď splníte úkol, nebo prostě prohrajete. Žádné pushování, žádné taktizování, jen plnění úkolů. Všichni hrdinové mi navíc přijdou slabí, včetně tanků a na lajně nevydrží delší dobu ani na vyšších levelech.
Absence itemů znamená minimalizování specializace. I když si můžete zvolit pár perků pro hrdiny, nikdy nereagujete a nestavíte podle toho, proti čemu bojujete a nepřizpůsobujete se situaci. To může být pro někoho dobře, pro někoho špatně, ale vážně - jak těžké je se rozhodnout mezi HP a DMG?
Heroes of the Storm je až příliš jednoduchá Moba, u které člověk nemusí téměř vůbec přemýšlet. Stačí se jen naučit hrdinu (což je jednoduché), přežít prvních pár minut, splnit úkol a vyhrát. Nic jiného, žádná možnost překvapit nepřítele, pozměnit průběh hry, pořád to samé dokola. Hrdinové jsou fajn, zbytek pěkně na prd.
Za mě 6/10? Lehký nadprůměr, ale jen pro někoho -
Je to ten typ hry, který vás naučí nenávidět lidi pro jejich demenci a totální ignoraci ...
-
Prostě jen další MOBA. Tento žánr mě míjí oooobrovským obloukem.