Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to ten typ hry, který vás naučí nenávidět lidi pro jejich demenci a totální ignoraci ...
    • Je to JEN hra, tak se uklidni pubertaku.
      • To ty zníš nějak rozrušeně :D
    • Keyz
      Jako všechny MP F2P hry.

      Když nemáš zajištěnou partu tak to je na nic. A píši schválně F2P hry, protože placené MMO hry nepřitahovali tolik cvoků. Ta měsíční platba byla určitá hranice. Pořád to řešilo málo ale lepší jak nic.
      • Asharak
        CoD MP je F2P?
    • Wait, já myslel že kvůli tomu všichni hodíme do diskuzí na games.cz.
      • ver mi, ak je v niecom MOBA hra fakt dobra, tak v tomto ;) :D
  • Zrzzek
    Adam Homola dal Heroes of the Storm JEN 9/10? To byl donucen zmírnit hodnocení zbytkem redakce, či co? *1* *1*
    • taky jsem si říkal, že se tak žinýruje *1*
  • Vidlec
    Hraju DOTU, jsem nolifer co tam má cca 2000h, ale klidně přiznám, že HoS je neuvěřitelně zábavná hra.

    Jestli jste typ člověka co na mobách zbožňuje týmové souboje, tak tohle je hra pro vás. Prakticky tady neexistuje jiná fáze hry než týmový souboj. Prostě takové CoD moba her. Jednoduché, ale zábavné.
    • Zrzzek
      Přidám se... mám zhruba 650 hodin na LoLku a HotSem jsem byl příjemně překvapen až mírně nadšen! *1*
      Kdybych už nebyl zaháčkovanej v LoLku, asi bych Hýrousům propadl. Hra si určitě publikum najde - fandi Blizzardu, lidi, který na nějakou starší MOBU neměli čas...
    • koľko hodín máš prosím ťa v hots nahraných?
  • Ignorovat objectivy s klidným srdcem? To je nejrychlejší cesta k prohře..
    • Asharak
      Aneb není nad to jít posbírat kapitánovi goldíky když ti nepřátelé pomalu začínají v 5 ničit hlavní budovu *1* Kort když jim toho taky moc nezbylo.
  • Velice zabavna hra imho. Ostatne jako vsechny hry od blizzardu.
  • Odulin
    Na to moje občasný zamobaování si je tahle 20 minutovka tak akorát.
  • Prostě jen další MOBA. Tento žánr mě míjí oooobrovským obloukem.
  • První hra tohodle druhu, která mě skutečně baví. Znáte to, když člověk někam jde, je oblečený, obutý a teď zjistí, že má ještě tak 20 minut čas...Co s tím? Na to, aby jste začali hrát Zaklínače 3 je to málo, na to, aby jste zas nedělali vůbec nic, je to moc. Co dělat? Buď zkusíte zatelefonovat Iljovi Hurníkovi a nebo si dát partičku v Heroes of the Storm. :) Tahle hra je neskutečně svižná, hrává, plná zvratů. Nespočetněkrát mi tekly nervy, kdy náš core byl pod palbou minionů na hodnotě 20% a pomalu jeho "zdraví" ubývalo. Jenže díky týmovému útoku právě v čas, jsme nakonc lajnu nepřátel prorazili a nakonec jejich jádro padlo první. Napětí do posledních vteřin. Ale taky se mi u té hry s NEspoluhráčema zvedá tlak ze vzteku. J
    • drasta
      Je to jasne nebo se tu mam i vykakat?
    • Vidlec
      Hurník je asi na pivu.
  • No, když se to někomu líbí, ať to hraje, to je super a mně do toho asi nic není. Ale vůbec se mi nelíbí to, jak je tento článek zaujatý proti Dotě. Pro začátek zmíním, že Dotu ani LoL přímo nehraji, takže je můj pohled možná dost zkreslený.
    "MOBA, kterou pro změnu někdo skutečně nadesignoval a nepřeklopil jen 13 let starý fanouškovský mod."
    Jako vážně? A co přesně DotA 2 udělala tak špatně? Já sice nechci mluvit za všechny, ale tak nějak bych řekl, že lidem šlo hlavně o to, aby byla hra převedena do lepší grafiky a byly jí přidány nějaké ty podpůrné vlastnosti. Osobně bych řekl, že to se povedlo skvěle. Já nevím, co si lidé, kteří tenhle argument používají, představovali, ale už mi to začíná být dost protivné.
    Když si někdo vyrobí klasický šachový set, taky mu nikdo nejde omlátit o hlavu, že tam nepřidal 20 figurek, že neztrojnásobil desku, nepřidal k ní ještě trojúhelníková pole, souboj na dálku a akční kartičky. DotA je rozhodně stále velmi živá a tohle je prostě jenom hledání hole na psa z přísloví.

    Tak se tu mějte, já si jdu zase zpátky k Awesomenauts, jedinému povedenému pokusu o převedení žánru do přívětivější a akčnější formy. HotS ze začátku tak působí, ale pak se ukáže, že i přes všechnu svou "rozmanitost" je to homogenní kaše, která neví, co chce. Není špatná, to určitě ne, zabavit může. Ale 9? Tohle je neskutečně hnusný tah proti některým geniálním indie hrám, které tu skončily pod 7. Upřímně jsem zcela pro zrušení číselného hodnocení, protože je akorát zkreslující a hýbá lidem žlučí.

    HotS mě tedy nijak nenadchlo a když už bych chtěl hrát něco z těchto(nyní už 3) velikánů (LoL, Dota, HotS), Dota u mě jednoznačně vede, i přes svůj "learning cliff". Jinak ještě zmíním, že se mi hra hnusí se svým odporným business modelem, proti kterému ten u LoL (kvůli kterému tu hru hlavně nehraji) působí jako charita. A než tu někdo začne s tím známým argumentem, že všechno jde získat hraním, kromě kosmetických věcí, rád bych citoval jednu velmi vtipnou a výstižnou odpověď na toto tvrzení:
    " Well, you can cross the ocean by swimming..."
    • Asharak
      Trochu zaujatý obránce Doty ne? *7* Za mě LoL > HotS > Dota 2. Resp. 1000h>200h>50h *6*
    • Overwatch
      Proč je podle tebe devítka pro Heroes "neskutečně hnusný tah proti některým geniálním indie hrám, které tu skončily pod 7"? To jako kvůli indie hrám teď nesmíme dávat komerčním hrám vysoké hodnocení? Nerozumím.

      A vůbec, proč by ti mělo vůbec "hýbat žlučí" to, že se prostě jen někomu líbí něco víc, než tobě?

      V Dotě 2 mám nahráno sice jen nějakých 70+ hodin, nic proti ní nemám a nijak ji nekritizuju. Naopak, Jen se mi prostě Heroes trefují do vkusu výrazně víc, než Dota 2, což vysvětluju v recenzi.

      A ten "odporný" a "hnusný" byznys model? Ale no tak, to už je jen rýpání :). Může se ti nelíbit, ale nijak extrémní není. Teď jsem Heroes pár dnů nehrál a mám aktivní daily questy které mi dohromady dají 1400 goldů. Tyhle questy splním za jeden večer a jak píšu v recenzi, cena hrdinů začíná na 2000 goldech... A to já už mám jen daily questy, nováčci budou ještě levelovat postavy (500 gold) a account (tuším že celkem 16000)...
    • Jen ještě pro doplnění: všechny tři hry jsem hrál (většinou pod instruktáží známého, který danou hru hraje), jinak bych o nich nemluvil. Tím, že je přímo nehraji, jsem myslel, že nejsem aktivním hráčem, který by si hru pravidelně spouštěl na svém PC.

      Jak jsem již řekl, když chci hrát odlehčenou verzi, hraji Awesomenauts. Nic odlehčenějšího už být nemůže.
      • Článek mi vůbec nepřijde zaujatý proti Dote. Naopak se mi libí, že jí autor článku dobře použil k porovnání. Evidentně ji také hrál a proto srovnává. Navíc hráči LoL a Dota tak mají možnost lépe pochopit, v čem se Hots liší, byt je to stejný žánr.

        A tu větu s překlopením fanouškovského modu jsem já osobně pochopil tak, že autor poukázal na fakt, že se autoři Hots rozhodli vyrobit hru od základu a neudělali jen tupou kopírkou, byť je to stejný žánr. Neviděl bych to jako kritiku Doty ani LoL.

        A řešit tu jestli měla hra dostat o bod méně nebo více? Ale no tak. Pokud někoho tento žánr nezajímá, tak si tu hru nezahraje, ani kdyby dostala 10/10. Stejně tak fakt že někdo udělal indie hru ještě neznamená, že musí dostat vysoké hodnocení jen proto, že je to indie hra. Navíc jak sám říkáš, jde hra zabavit může a o tom přece hry jsou. Takže pokud je to dobrá zábava, tak by měla být i solidní hodnocení. Navíc toto je Free hra, takže si ji každý může vyzkoušet a sám ohodnotit, aniž by hru musel kupovat.
  • A Heroes of the Storm mi prijde nej Dota bezkonkurencne, hrat porad dokola jednu mapu to by me asi jeblo s prominutim... o zonglovani s itemama ani nemluve

    A na rozdil od Lol a Doty je to tymova hra, hraci v tymu nehraji proti sobe jako v Dote a Lol
    • Super hra http://www.heroesofthestorm.name/
    • Vzdycky zalezi kdo s tebou hraje. Stejne jako je nesmysl, ze v dote a lol hraji ostatni hraci vzdy proti sobe, je i nesmysl, ze v hots hraji hraci vzdy spolu. V casual gamingu se proste setkas s ruznymi typy hracu. Hraje se 5vs5 a jeden mesuge ti muze rozesrat hru v dote, lolku i hots. Jinak musim rict, ze me hots zatim velmi bavi, ale to me nejakych 550 her bavila i dota a dneska bych na ni uz nesahl. Uvidime az budu mit 550 her v hots, jestli porad bude tak paradni. Btw ted mam 275 her tak jsem v pulce .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit