-
Nic se neděje to já jen pro jistotu. Protože někteří co tak plivou na konzole ani neví že původní díly jejich oblíbených her na nich byly taky.
-
Ježiš sorry Kenny, to nemělo být nic proti tobě. Jo vim. Proto ten smajl na konci. Nechtěl jsem tu flameovat(ne flámovat) a tohle bylo první co mě napadlo. Zabíjení snadno a rychle.
-
dohral jsem vsechny 4 dily a tahle zprava me nepotesila... jsem velkej fanda serie a hitman byl vzdycky O TOM planovat, sledovat teren a zkouset projit co nejcistsi a nejmin napadnou cestou... pokud to bude cokoliv jinyho, nebude to uz hitman
-
Jen doufam ze PC verze bude delana primo na PC a ne ze to vemou z konzole a jen tomu daj instalator..
-
Ano, ale to je něco jako GAME OVER, to není regulérní dohrání hry. To je jako by jsi řekl, že pokud v Call Of Duty nemačkáš spoušť, tak pro tebe hra končí smrtí.
-
Takže to bude jednoduchá stupidita s konzolovým ovládáním.
-
No možná že je to tak dobře kdyby všichni doufali v něco extra určitě by potom byli zklamaní. Takhle když čekají hrůzu je větší šance že potom budou mile překvapeni.
-
Všichni vědí jak dopadnou tyhle PR kecy.. Vždycky stejně.
-
A víš o tom že i minulé díly byly na konzole?
-
Uvidíme jak to bude vypadat. Že hra nebude pro hardcore hráče, co to znamená? Hitman byl spíše pro ty, kteří chtějí likvidovat nepřátele potichu, i když to šlo samozřejmě řešit i vystřílením všeho okolo sebe. Nejvíc mě na hitmanovi lákalo právě tiché likvidování nepřátel, změna oblečení a infiltrace mezi nepřátele a samozřejmě několik způsobů ostranění cíle a skvělá interakce s okolním prostředím. Proto doufám, že hitman zůstane Hitmanem jakého známe z předchozích dílů.
-
A je to tady - já vám to říkal že se bude zjednodušovat - Hitman je v p*deli...
-
Zabili Hitmana. Zas*aný konzole! :)
-
Přesně tak, například já jsem byl napoprvé taky ugrilován.
-
to je sice pravda, ale po takovehle zprávě se odsuzování ubránit nelze *5*
-
Vtip je v tom, že pokud hráč nemačká nějaké klávesy, tak se neprobudí a hra pro něj končí pohřbem, nikoli jatkama :)) Zajímavé, že i po těch letech to někdo neví.
-
Osobně chci, aby z nového dílu čouhaly tři pilíře : zachovat herní mechanismy, přidat atraktivní prostředí a dodržet alespoň standartní hitmanovskou U.I. Tohle se všechno ukáže až později z in-game videí či lépe ze samotného hraní. Takže ještě nemá cenu cokoli odsuzovat.
-
ja doufam ze to nejak tak bude... protoze jestli by to mela byt pouze koridorovka.. jdu se zabit *12*
-
je mi smutno, zrovna hitmana jsem chtel jeste tezsiho s jeste vetsi variabilitou misí a tou krásně hlubokou atmosférou, kde volnost byla to nejcennější, moje modla.... holt prašule se musí vydělávat.. pro radost to dělat už nebudou :/
-
Kulové. Dneska každý novinář používá slovo "filosofie" v kontextech kde nemá co dělat. Mění to význam slova? Ne, nemění.
Navíc nechápu co řešíš hru kterou jsi nehrál, ale pro tvoji informovanost, jediné co bylo na Hitmanovy někdy "hardcore" byla nutnost trochu přemýšlet a párkrát reloadovat než člověk odhalil rutinu stráží. Ovládání jednoduché ale funkční. Jasný cíl v každé misi. A tipy pro ty méně schopné, případně šikovná mapa která na menší obtížnosti ukazovala snad všechno. -
a co ked je to 5. diel?
ja len pisem aky ten diel bude.
sami vyvojari povedali ze sa to priblizi filmu.
je to od tvorcov kane and lynch.
a v porovnani s predoslymi dielmi to bude nieco ako conviction vs cela splinter cell seria.
cize to bude zjednoduseny tupy smejd.