Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to ešte uvidíš, keď niekedy v živote okúsiš ženu! Potom už nebudeš len PS3lover! Viem, že teraz to máte ťažšie, PSN nejako nefunguje a nadväzovať kontakty face-to-face je nepraktické. PS3 má skutočne veľa exkluzivít. Škoda, že Vaše účty z PSN už také exkluzívne nie sú. V súčasnosti sú priam multiplatformové :)
  • alebo si to len nepochopil ... PC hry mechanizmami a hratelnostou smeruju k tym konzolovym .. co je logicky dosledok multiplatformnych titulov, u ktorych je vacsina v podstate konzolovych a portovanych na PC .. a na to PC hraci nadavaju a z toho prameni velka cast averzie k konzoliam ... tj vytahovat na PC hracov PS3 hry, ktore su pre neho defacto symbolom sraciek do ktorych sa ruti PC scena nie je najlepsi tah a preto tvrdim, ze koho bavia PS3/xbox hry nech ich hra a PC hraci nech si uziju dokial este nejake cistokrvne PC hry vobec vychadzaju ..
  • Ako sa tak na túto diskusia dívam , hovorím si že s tým svetom je niečo asi fakt v neporááádku *8*
  • Preed
    Dalsi pada,skonci to niekedy? uz ich vela nezostalo,herny priemysel kam sa to rutis?
    ((no BTW z games.cz sa stava dobra troll sajta,urobte s tym nieco,lebo sa na to neda pozerat,aspon mazte tie posty))
  • neboj , spomenem im aj mnohe skolske reformy, aby uz nevychadzali z 9. rocnikov nepodarky jak ty. aj ked nad tebou mozme polemizovat kde sa stala chyba, ci uz v zanedbanej vyuke, alebo v rodine. nic sa neboj robko to vyriesi.
  • No co co ja byl vzdycky na primocarejsi akci :o)
  • No jestli to ale udelaj pristupnejsi tak bych treba jeden dil dohral a neskoncil po tretim kole frustrovanej ze zase nemam silent killera nebo jak se to nejvyssi hodnoceni jmenovalo...
  • no myslel jsem, že autora příspěvku citovat nechci, ale jeho text jsem citoval...přepsal jsem se, omlouvám se
  • boha . pisem jak madar
  • Musím se pochlubit o příspěvek, který reagoval na mou malinkatou poznámku. Autora citovat nebudu

"no vzhledem k tomu ze ty nase ps3 lepsi serie jsou to k cemu smeruje PC scena a na co na PC nadavame tak bych se tim moc neohanel a hral na PS3 to co je pro PS3 a na PC to co bylo na PC a doufal ze rozdil mezi PC hranim a konzolovym hranim zustane jeste chvili hmatatelnym .."

první věta mě rozsekala, to ani nemá cenu komentovat. Kde je PC budoucnost? Asi v GlaDosu a podobných emulátorech :-)
  • takto pochovat skvelu seriu. a jej obrovsky potencial. ja som si hitmana rad hlavne kvoli planovaniu, kludne by som urcity atentan planoval (herne)dni vopred. upratoval potom po sebe, zbavoval sa dokazol, mal v hlave fakt ze kazda vrazda sa vysetruje a preto odobrat pozornost odomna a objednavatela. pridavat rozsiahle predmety do mojho inventara, uprgading zbrani skillov. zaviedol by som tam socialny aspek, konverzacie a podobne. donutil hraca vcitit sa priamo do koze najomneho vraha roznymi spestrujucimi minihrami, ako je picklock, alebo manualne dratkovanie C4 pod auto, zaviest ako gameplay prvok svizny mele system... toto vsetko sa dalo spravit a pritom vyjst v ustrety aj konzolistom aj detom... dat tam obtiaznost 'console noob' ktore melee nahradi 'press A to takedown' systemom, highlightne vam vsetko za vas, odobere prepracovanu pripravu atentatov a namiesto toho da hracovi viac zbrani a nabojov...ked uz niekto chce hrat hitmana jak noob tak nech sa paci, ale preco to kazit vsetkym... a potom placte ze sa vam na pc nepredavaju hry... mozno ked zacnu byt kvalitnejsie tak aj predaje stupnu. ale tak naco sa snazit, ked takto mate vyssi prinos z pubertakov s konzolami
  • keny11
    Sleduj trochu i ostatní diskuze potom zjistíš že CoD je to poslední co by se mi líbilo. Takže opět tě žádám nevycucávej si to z prstu.
  • keny11
    Omlouvám se všem kterým se můj koment o HC hráčích nelíbil. Asi jsem to trochu přehnal.
  • paci sa to COD... to hovori za vsetko
  • hmm nekde nastala chyba (reakce na Nikotina)
  • v predchozim prohlaseni rikali ze chteji hru priblizit k filmu (strilecka)

jinak zazil jsem prechod od osmibitu k PC - didactic gamma (zx spectrum), Atari 2600, Commodore 64 a s klidem muzu rict ze zjednodusovani nastalo az s PS2
    PC platforma prinesla nebo zdokonalila spoustu zanru ktere dnes vymiraji zjednodusovanim
  • Jiste ze vychazeji i nejake kvalitni hry. Ale vem si treba serii Rainbow 6 (snad ji znas). Posledni dily s prizviskem Vegas jsou dost dobre, zabavne a mezi ostatnimi FPS sve doby pusobi i relativne takticky. Ale pokud Vegas porovnas s predeslymi dily serie (muj oblibenec je Raven Shield), jde o jasny ustupek od puvodniho konceptu, ktery serie od prvniho dilu budovala. Hratelnost se hrozne priblizila k tune jinych FPS, coz je pro serii, ktera byla jednou z mala taktickych FPS na trhu, podle me skoda. Vegas je dobra hra, ale spatny dil serie Rainbow 6
  • hej ... farmville na facebooku. proste konzolista je citit na hony daleko :)
  • keny11
    Zatim je na takovéhle hodnocení hry brzo. Řeči jako "další zničená značka" atd. jsou hodně mimo. To nikoho z plivajících ani na okamžik nenapadlo že i nový styl hry by je mohl bavit?
  • Spíš je to tak, že hardcore hráč už má nějaké zkušenosti s podobnými sliby a ví, že to ve většině případů znamenalo velký propad kvality série.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit