Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anarcha
    Tady přece nikdo netvrdí , že kvalitní hry se už nedělají , ale zase těžko může někdo vyčítat fanouškům serie díky , kterým tato hra nůže vycházet , protože ji kupujou , že nejsou s těchto prohlášení nějak nadšení , protože vědí jak to dost často dopadne.
  • Extrémní zjednodušování ale přišlo až s nástupem "next-gen" konzolí, tedy od roku 2006. Odbobí cca 1998-2006 bylo podle mě nejlepší ve vyvážení hratelnosti a uživatelské přívětivosti. Ale už tehdy se objevily případy sequelů PC her, které musely být silně zjednodušené a přizpůsobené konzolím (např. Deux Ex 2).
  • Psychotic
    Na konzoli i na PC, jako každý hráč bez finančních a/nebo psychických problémů.
  • Nezabiji ale dela ji pristupnejsi vetsimu poctu petiletych deti co si prece radi zastrili ale nemaj trpelivost se to ucit.
  • keny11
    Nevycucávej si můj věk z prstu a neříkej jaké hry se mi líbí. Předem děkuji.
  • keny11
    To jsem i očekával vzhledem k náladě která v této diskuzi panuje.
  • keny11
    Tak zlé to neni jistě občas vydavatelé udělají nějaký přešlap ale vždyť zábavné a kvalitní hry vychází i teď.
  • keny11
    Tak to bych ti snad ani neměl říkat že hraju i na PC.
  • HC hraci si pamatuji, jak se spousta jejich oblibenych hernich serii zvrhla v "casual titul" a zacinalo to podobnymi clanky. Nesmis nam to mit za zle. Vetcina z nas tu hru ve svych prispevcich navic nijak neodsuzuje...
  • Anarcha
    no hlavně cosi vypovídá o inteligence člověka fakt , že si dá jako ikonku Usámu , třeba jsem jinej , ale moc normální mi to nepříjde.
  • sranda ako jednoduche je identifikovat pysneho majitela konzole
  • ty si ten 13 rocny chlapcek tusim:)
    ty sa prosim ta nevyjadruj. proste si hlupy:)

samozrejme ze tebe sa vsetky taketo hry pacia lebo to su hry site na mieru hlupym deckam ako ty. co by si si pocal bez autohealu ze?
  • Anarcha
    no jasně , ale jako prvního by jsme upálili tebe , potřebujem totiž někoho na podpal *1*
  • Cajk
    to jsou jen kecy, tvůrců už zmiňovaný Amnesie je 5, pracujou za minimální plat a myslim, že jejich CV teď hodně stouplo v ceně. A tim myslim fakt hodně. Jsem zvědavej, jak se jim povede konzolovej port, to jo:) Velký společnosti jen hrajou na jistotu, kálet na ně..
  • Cajk
    Tak ale na to máte desítky a stovky dalších (casual) titulů proboha.. Proč nemůže těm milovníkům starý doby zůstat aspoň něco.. Situace v herním průmyslu je zcela žalostná a je potřeba lidem nějak připomenout zlatý časy PC hraní, aby tohle casual masový bahýnko prohlídli a pochopili, že tyhle načančaný vysokorozpočtový multi miliono pixelový hry maj PODSTATNĚ horší gameplay než starý prachem zavátý pecky.. Tak ale to je ve výsledku degrese, ne progrese.. Ale myslim že je to fakt házení hrachu na stěnu, přesto jsem rád, že se hráči neustále ozývaj a kupujou hry jako je Amnesia. Díky všem, kdo v tom jedou s náma:), vydržte!
  • takze mainstream opat zabil dalsiu skvelu znacku.... *9*

mam strach,ze sa stare dobre hry uz nevratia.... *9*
  • *1* hodnocení tvého příspěvku mluví za své...po 4 minutách -2 *1*
  • keny11
    Hardcore hráč = ten který si pořád na něco stěžuje a pořád se mu něco nelíbí. V článku je jen málo informací a nic pořádně ještě nebylo vysvětleno. Ale to vám asi nevadí. Stejně se tu sešla inkvizice co by nejradši upálila vydavatele a hned potom i ty děti co ty hry hrají.
  • Tak potom víš o čem tu s Jacobeem mluvíme...rádi bychom si užili HC, ale taky občas prostě "vypnem" a odreagujeme se...a jak je bezva, když při tom můžeme nostalgicky vzpomínat na starého Hitmana...
  • máš samozřejmě pravdu. Distribuční společnosti pracují tak, že financují vývoj hry nějaké vývojářské společnosti a poté se jí snaží prodat. To po čem jdou ony jsou evidentně peníze...vždyť přeci investují a tak chtějí peníze zpět. Hardcore fanoušků ubývá, příležitostných hráčů naopak přibývá díky masivním reklamním kampaním distribučních společností, které se snaží přenést hraní od nerdů i do normální společnosti...díky vyšším příjmům z prodeje si mohou dovolit vrazit více peněz do vývoje a s tím se nese lepší grafika, animace pohybů, vývoj enginů, lepší testing->lepší hratelnost a to se všechno výrazně promítne na výsledku produktu.
    Proč se dělají SW světelné meče pro HC fandy a hry ne? Protože celkové náklady na výrobu světelného meče i s licencí a dovozem stojí necelou čtvrtinu ceny prodejní. Hry stojí hodně...čím lepší má hra být, tím více stojí...a proto se potřebuje prodat více lidem. Je to všechno matematika...také bych si přál nového Hitmana (na 100%), ale kdyby hru vyvíjeli s tím, že by byla pouze pro HC fandy, tak by vývoj trval strašně dlouho, hra by byla plná bugů, nebyla by moc rozvinutá a především by měla hnusnou grafiku a pravděpodobně horší UI než konkurence. Navíc by se vývojářům jejich konkurence vysmála, že udělali produkt, který si koupilo pár milionů lidí a "nedalo se to dohrát"...tím by si vývojáři moc nepolepšili ve svém životopisu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší