-
Standartní příklad lidí co na něco nadávají a o sérii nemají sebemenší ponětí:D
-
Ne zabit nebyl. Kdyby jsi to hral, tak by jsi vedel, ze behem pohrbu se probudi a vsechny zabije.
-
Moment, uz si presne nepamatam ale nebol nahodou v poslednej hre Hitman zabit a nemala to byt oficialne posledna hra serie?
-
tys nehral hitmana ? fuuu velka chyba velkaaa. velmi si si spravil zle imho :)
-
Absolution je už piaty diel
-
Ja sa len smejem na tom mass mazani tuto pod tebou :D Neuveritelne
-
Všechny pokračování legendárních her jdou do kytek...Všechny hry se zlehčují a jdou úplně jinou cestou než jeho předchůdci...viz např. Max Payne 3 bude propadák...
-
hitman dva bude mix:
-splinter cell conviction
-kany and lynch
-hitman film
vyledkom tohot bude katastrofalny smejd. -
Mam pro vyvojare navrh:) Nechte hitmana normalne jak byly udelany vsechny dily ale pro ty ne-hardcore hrace dejde v menu link na youtobe walkthrout nebo jestli líp rovnou jim tam dejde malou obrazovecku do rohu:D
-
Tak toho jsem se bal... Zase jedna skvela legenda zanikne kvuli stupidnim masam... Dnesni hry snad ani nestoji za to si je stahnout. Vsechny se daji dohrat s jednou rukou v p****i a nezanechaji takovy herni zazitek jako kdysi. Muzu ted jenom doufat, ze to nejak ne******u.
-
Vidis vole, kdyby jsi se jmenoval treba Drastacek, nemusel jsi dostat banan! ... nebudme k sobe vulgarni ;-)
-
Už jsem tu zažil spoustu diskuzí, kdy si lidi navzájem nadávali a pouštěli se dosebe jako vzteklí psi. Tato diskuze mi přišla, že probíhala celkem slušně, i když nesmysleně. Rád bych věděl, co k tomu admina vedlo. Neni nelpší teda tu diskuzi zrušit, když si lidi dovolí dokonce něco psát? To je přece příšerný.
Akorát jsem venčil psa a promítal si v paměti série Hitmana. Usoudil jsem, že se mi ze všech dílů nejvíce líbila 4 mise z codename 47, kde bylo třeba zabít Thonga.
Zajímalo by mě, jak jste se o něj postarali? Hru jsem hrál nedavno a hajzlíka jsem sejmul AK47 ze střechy. Kdopak ho otrávil? či dohnal v katakombách atd....?
snad mě za to admin zase nezcenzuruje -
já ho vůbec nehrál, jen říkám, jak jsem to vyjádření vývojářů pochopil
-
Tento příspěvek byl zablokován administrátorem, protože porušoval pravidla pro slušnou diskusi. Opakované porušování pravidel může mít za následek zablokování účtu.
-
Asi máš pravdu, je třeba diskusi trochu odlehčit, aby byla přístupná i pro adminy:)
-
Asi byla moc hardcore :-D
-
Kam se ta diskuse zvrtla, že je tu toho tolik promazáno ??? :D:D
-
Dobry vecer ve spolek, koukam, tady je to jak za totace... listiny prejete cernou fixou ;-)
-
Člověk kterej měl problémy s ovládáním hitmana je pro mě lejno i když co já vim třeba je zmačknutí ctrl pro krčení v dnešní době považovaný za moc HC.
-
Bože, to je hnůj tady. Přátelé, slovo hardcore už tolikrát změnilo význam, že ho už pozbylo. Když mluví o hardcore tvůrci wiičkových party kravinek, mají na mysli Codkaře. Když mluví o hardcore Codkař, má na mysli magory, co hrají 15 hodin denně. Když mluví zakrnělý fanda Falloutu, má na mysli tahové 2D iso s debilním interfacem a bez dabingu atd atd atd. A stejně nejednoznačný je pojem přístupnost. Osobně si myslím, že tvůrci nového Hitmana tím myslí především to, že nebudete muset jak magoři hodiny zkoumat, jak se to ovládá, ale že vás to kvalitní tutorial a postupně se zvyšující obtížmost naučí samy.