Přejít na výpis diskuzí
Hitman přechází na plně epizodický systém vydávání, v březnu začne ve Francii
15.1.2016 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Tenhle způsob vydání se mi hodně nelíbí - hodně to evokuje totiž Early Access a vydání nedodělku. Ne, díky - koupím, až vyjde všechno.
-
Až budou točit příští Hitman film, mohl by ho hrát Dan Landa
-
-
Doufám, že se to nechytne jako standard. Jasně, člověk může počkat až to vyjde celý, ale stejně mi to nějak ke hře jako Hitman moc nesedí.
-
ten vypada jak Sobotka
-
U příběhových adventur mi epizodní vydávání nevadí. Dodává to napětí. Ale Hitman? Jaký to má smysl?
-
-
To je teda napětí :D Nesnáším třeba u filmu ho byť jen přerušit na chvilku a vytrhnout se z děje, příběhu, atmosféry, natož, abych se z něčeho takto odtrhával 10x za rok,, to je naprostá ubohost, chci normálně celou hru a chci mít sám možnost jak dlouho se do toho světa ponořím a kdy to vypnu a ne, že mi někdo bude říkat, tady máš jednu misi a za měsíc, až zapomeneš, že hra existuje ti dáme další misi na hodinu ... komplexní zážitek jak sviňa :)
-
-
až na to, že to nebude jen jedna mise, ale jedna velká lokace ve které bude těch misí hned několik...
*3*
-
-
smysl = $$$
-
-
kup si vše za 60 nebo kousky celkem taky za 60. Jak se na tom podle tebe napakujou?
-
-
-
-
velmi som zvedavý čo chlapci vytiahnu zo zdrojových kódov hry... ak to bude rovnaké fiasko ako mafia 2 a jej DLC masochizmus tak to hádam všetkým otvorí oči...
-
odkdy stojí nová hra 65 dolaru?
-
-
taky nechapu ZLODEJI predchozi dil jsem kupoval v den vydani za 950,- a to to byla profesional edice tedy sberatelka s artbookem! (38USD)
-
-
nerekl bych nic kdyby vydali plnou hru (treba 6 misí) a pak vydávali další mise formou DLC, ale ne takhle a s takovou cenou
-
Růžová budoucnost AAA hraní...
-
-
že těch AAA her v takovém stavu vychází. Letos hitman. Loni Resi:R2, ikdyž je to je spíše budgetovka za málo peněz a AAA je jenom značka. Spíše je to nešvar KS projektů a epizodických "adventur"
-
-
Konci to Hitman:Episode 2 ... 2 episody sou taky episody ne ? jen se zeptejte Gabena =D