Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taková menší otázka - ta verze na steamu je teda full, resp. za těch 49,99€ bych měl zaručený kompletní obsah až bude postupně vycházet? Přemýšlím o tom, ale tenhle systém se mi vůbec nelíbí a ještě je to celé zmatené.
    • A není to jedno momentálně? Co tě nutí to řešit teď? Počkej až hra vyjde a uvidíš co bude, ne?
  • Moc se mi to nelíbí, ale dokážu to pochopit vzhledem k tomu, že vývoj moderních vysokoprofilových her je stále pracnější, dražší a rozdělení na menší, samostatně prodejné celky jsou cestou, jak ten vývoj alespoň zčásti zaplatit dřív. Je to takový "AAA early access."
    • Já to teda pochopit nedokážu. AAA má být právě záruka toho, že se člověk nemusí otravovat s early access nesmyslama. Chceš mi říct, že Hitman, prakticky JEDINÁ hra svého typu v AAA kategorii nedokáže uživit vlastní full release? To mi spíš zavání neschopností studia co na tom teď dělá / neschopností vydavatele.

Kdo bude čekat měsíc na JEDNU misi? Já pracuju (čili času moc není) a ani já nevidím důvod proč to koupit dokud to nebude komplet. Čímž si mimochodem jen škodí, protože pokud to bude špatná hra, po tom půl roku vydávání to bude vědět každý, takže neojebou ani nedočkavce.
  • Hezky, pěkně! JJ díly jsou dobrý, snad ještě lepší než DLCčka. *7*
  • Kravicka
    Vam se nikdo nezavdeci lol, fakt ultra tezky pockat na vsechny epizody. Kdyz se vam to treba v pulce hry prestane libit tak za to utratite jen 30e misto 60e
    • tak 35€ mne stal v den vydani predchozi dil a to KOMPLET!
    • ale co když se nám to v půlce začne hrozně moc líbit a budem chtít hrát dál, ale nepude to, protože to bude useklý
      • Tak si počkáš a koupíš si to až to vydají celé. Kdyby to měli vydat neepizodicky, taky by to přišlo stejně o dost později.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit