Přejít na výpis diskuzí
Hitman přechází na plně epizodický systém vydávání, v březnu začne ve Francii
15.1.2016 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
To to nemohli rovnou odsunout na konec roku a vydat to celé za stejnou cenu? Nechci hrát jednu singleplayer hru celý rok... Já si teda rozhodně počkám, byť mi ten model nepřijde nefér, spíš se mi prostě nelíbí.
-
Teoreticky to smysl dává... Každé další rozšíření bude defakto contract na další cíl. Jen mám strach jak to bude s kvalitou jednotlivých contractů.
-
hej tiez sa mi to velmi nepozdava ale zas, je lepsie to takto ako cakat cely rok ... nemam co hrat uz prave koncim konecne witcher III po roku co ho prejdem na 100% a akurat mi vyjde hitman fajnovy... ak to bude tak ze tie misie budu naozaj obrovske tak uplne kludne mi mesiac staci na 1velku misiu.... a samozrejme ta jedna velka misie bude rozdelena na viacero missi lebo to by znamenalo ze hitman bude mat len 6velkych misii ??? kdeze..... myslim ze to bude prijatelne... hej bude to zmena ale nemusi to byt az take kriticke ako tu vypisujete..... treba tiez pochopit ze ked sa snazi 200ludi urobit megahru stravia na tom cas energiu daju do toho zivot (do tej hry) a pak si to 60% ludi stiahne z torrentu .... nemaju to vobec lahke a hitman je najlepsia hra co sa tyka tohto zanru aku som kedy hral je to totalne srdcovka........ ak toto zaruci ze zarobia a bude hitman 7 tak som aj rad..... podporim a tesim sa brutalne na marec a idem do toho :) ...... bude to pecka, a po dalsie pracujem a robim kopu vec a nemam cas stale ako kedysi... cize mi to uplne bude vyhovovat mozno za mesiac ani tu prvu cast neprejdem..... tesim sa :) nastresujte bude to mega.
-
Originálnější název hry je asi nenapadnul :/
-
Docela se mi to zdá fér. Vyzkouším, jak je nový Hitman dobrá hra a doplatím zbytek za 50 euro. Naopak, pokud se mi hra nebude líbit přijdu jen o 10 euro.
-
Takovy hate o nicem :D
chcete plnou hru ? pockejte si na last epizodu se kterou prijde urcite i sleva a prestante brecet, si myslite ze maji uz vse dodelany na 100%, ze by jinak vydali celou hru misto 1. epizody ?
Zachvili budete brecet ze misto traileru nevydali full hru, fakt tragedi. -
-
Je otazka, zda to vubec vyjde kompletni v pripade, ze vetsina bude cekat na "plnou hru". Jako sorry, ale takove vydavani her je pro me naprosty nesmysl. Samozrejme, ze si nebudu kupovat hru po epizodach. Udelal jsem to s GoT od Telltale, nevydrzel bych cekani na dalsi epizody. Chci jednu hru kompletni, to je vsechno.
-
-
Hehe, Worst fears is real *8* *2* *1* *15* *11* *12*
-
Ako zabit znacku strucny navod v 2 krokoch, vyhodte Kojimu a vydavajte hru na epizody. Zakapal Half Life a dnes by uz po nom z konzoloveho trhu nikto ani nezakopol pri takom.mnozstve AAA exkluzivit a zakape i Hitman
-
-
Half-Life nezakapal na epizodách, je to kultovní hra a lidi by si ji kupovali i po levelech to jen Gaben má svůj kolos steam a má strach že HL 3 nebude dost kvalitní a fanoušci ho roztrhají
-
-
me to vubec nevadi vzhledem k tomu ze nemam skoro cas na hrani tak proti postupnemu davkovani nic nemam