Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co když mi šepárd ve dvojce umřel? Budu zachraňovat galaxii s Jokerem
    • Můžu se zeptat, jaký rozhodnutí zapříčinilo, že Shepard umřel?
      • Cahir
        Člověk musí být až obdivuhodně neschpnej a ono to pak jde.
      • sorry, nevšiml jsem si, že se to už řešilo
    • Když ti Shepard ve dvojce umřel, tak ti nepůjdou importovat savy. Takže nebudeš *10*
  • jo a kdyby se vrátily mezihry typu těžba, to by bylo super... nevíte jestli je tam těžba? sice ty suroviny pak byly celkem k hovnu ale bavilo mě to skenovat ty planetky
    • skenování je zprvu zábava a pak to je hrozná otrava - tak jsem si prostě vyrazil na brigádu a natěžil suroviny do foroty a bylo - navíc bylo jedno, když jsi měl někam spěchat i kdyby ti měli zastřelit mámu, tak stejně nepřítel počkal než si proskenuješ celý vesmír *1* *1* *1*
      • přesně, na začátku fajn nápad, po 2 hodinách na zabití *1*, ale asi bych radši skenoval, než brázdil ve vozítku planety jako v jedničce
      • Tohle tam nedávalo vůbec smysl. Výborný by bylo, kdyby např. na omeze jsi si musel vybrat jestli zachráníš archanděla a nebo doktora a ten druhej by na 99% prostě chcípnul.
        • tak kdybys musel takto vybirat tak kazdy by musel vybrat doktora protoze bez mordina nejde dohrat hru ale treba vyber mezi tali,samarou a thanem z druhe poloviny by byl lepsi
          • tak by se treba to serum proti broukum vymyslelo nejakym ass-pullem z cerberusu. To že něco tvrděj neznamená, že to nejde udělat jinak :)
            • pockej si na ME3 to co ted chces tam bude SPOILER (obetujes grunta tim ze bude branit zadni cast pred cerberusakama a ziskas dalsi kralovnu rachni nebo opacne prenechas rachni kralovnu cerberusu a grunt prezije)
    • Hairy_Ass
      Těžbu surovin už nikdy více!!!! *16*
    • To nejseš moc náročnej hráč. *1*
    • No ale prece jenom kdyz jsi to delal po 100...A k tomu bylo to ovladani nic moc, ta citlivost mysi byla celkem mala, takze ja treba porad prepinal DPI na mysi abych se tam s tim scannerem nesoural.
      • Amim
        Ta citlivost myši se dala ale zvednout jedním vylepšením. Po tom už to bylo rychlý a v pohodě.
      • na xboxu to spočivalo v tom, že ti vibroval ovladač podle přítomnosti naleziště, takže nechápu jak to mohlo fungovat na myši???
        • Mnohem rychleji, jako vsechno na mysi ;-)
        • ach ti xbox hráči :(
  • éé sry, nějak se mi to nehodilo do vlákna, takže kontext tam hledáte marně -)
  • Mno u nás šťastných, co hrajeme hry, o kterých si pak můžeme i s někym promluvit, nadhazovat teorie a vzájemně si je vyvracet, přičemž určitý otázky samozřejmě vytanou a když jsou odpovědi na snadě, je za ně jeden rád. Ale chápu, že na flejmování na fórech to nemá
    • Neboj, ja si tě našel.

Štastný, přešťastný ten, kdo se dokáže královksy bavit tím, co má asi Tali pod helmou.
  • návrat rpg systému z jedničky se mi nelíbí - zbytečně to odvádí od příběhu, chci pěkný střílení a zajímavou story jako ve dvojce AMEN
    • Tak si pust Komando a neotravuj.
    • tak zahraj nakou fps hru tam maš zabijeni v poklidu celou hru *1* nas zajima přiběhnew lokace zvraty a nakonec akce *1*
      • jo ale zase tam nemáš ten skvělej příběh
    • Odvádí? Mě to třeba u RPG baví, neustále něco vylepšovat a tak, ME2 bylo hodně ochuzený, v ME3 je konečně zpátky upravování zbraní, kdy v ME2 ani nešly porovnat *7*, a vypadá to líp jak v ME1 dokonce. Řekl bych že to i umocňuje ten příběh, postupně během něj pilovat svou postavu a její výbavu a připravovat ji tak na finále.
      • když to bude hezky funkčně udělaný, proč ne, ale musí to být lepší než v jedničce, prostě nechci mít potíže se zabíjením, nemůžu si pak vychutnat ten svět, ty postavy atd.
        • tak si to rozehraj na easy a nebudes mit problem
        • Hairy_Ass
          "...prostě nechci mít potíže se zabíjením, nemůžu si pak vychutnat ten svět, ty postavy atd."

Co to je za blábol? *1* *1* *1*
          • představuju si Mass Effect jako Gears of War a Star Trek dohromady kapišto?
            • jo, možná bych neměl po ránu tolik hulit
            • Hairy_Ass
              Tak to je téhle hry pro tebe škoda, koukám. *1* *7*
  • Vůbec jsem nepochopopil, jak asi v půlce píše o těch volbách mezi příběhem, a že my z games chceme ten zážitek kompletní, co je tím myšleno?
    • Jsou tam tři volby obtížnosti a jedna spočívá v tom, že hra za tebe bude vybírat odpovědi v rozhovorech sama. To je způsob hraní, který by si žádný hardcorePCultramegapařančtenářgames nevybral.
      • jo takhle... tak kvůli tomu to přece hraju ne?:)
        • Jak můžeš vidět i tady ve foru, tak se najdou i tací, kterým tyto věci stojí v cestě k zábavnějším věcem. Třeba laškování s Tali.
  • Ja porad doufam, ze nekdo v EA dostane rozum a nabidnou i neOrigin verzi. Treba na Steamu.
  • Perfektní preview. Poláček si ty prachy zasloužil, po přečtení jsem musel hned běžet předobjednat.
    • sleepless
      To se zas nekde rozdavaly prachy a mne se nic nereklo?!
      • Tak za práci snad dostáváte zaplaceno, ne? Nebo...počkat...snad si nemyslíte, že můj příspěvek naznačuje něco jako braní úplatku. To rozhodně ne.
      • Za tebe je shrábl Grygar.
  • Snad to nebude stejna nuda jako 2.dil .
    • snad to bude aspoň tak dobrý jako 2. díl
  • nevite jak lze dosahnout toho aby shepard na konci dvojky zemrel
    • A nesmíš vylepšovat loď. Když tam nedáš ty upgrady tak taky někteří zdachnou
    • Veskoslav
      Nevylepšuj věci, neměl loajální posádku atd. Pak budou umírat, jak na běžícím pásu. Ale Jacoba strč do potrubí, Tali, ať vede druhou skupinu na poprvé, na podruhé, ať je to doktor. Poslední skupinu si vezmi Mirrandu a Garruse. Nikdo nesmí přežít, aby Tě zachytil, pak umřeš. Sice nevím, k čemu ti to bude:)
    • trolo
      nerob misie pre partakov a vyberaj na poslednej misii ludi ktory sa na to nehodia (na stealth grunta napr atd)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit