Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikdo ten tvůj bullshit hrát nebude, tak se uvědom!!! *11*
  • Totalní ERROR nářez!!!

http://www.facebook.com/groups/130154933739745/

http://www.stream.cz/uservideo/657347-fatal-error-spot-2
  • V DA nikdo nemusel umrit.
  • vlastik.plaminek
    Zato ty mi čím dál víc připadáš, jak pathetic dick.
  • Jako všechny datadisky a rozšiřující balíčky, který kdy vyšly, jenom se jim dneska říká DLC a jsou kratší (a taky stojí míň).
  • Arrival
  • 300 000 batariianů... v jakým DLC?
  • Hairy_Ass: Když se to ale vezme kolem a kolem - Shep udělal to co udělal a stejně tím absolutně nic nezměnil, možná celou invazi odsunul ale v získaném čase podle všeho nic neudělal, takže to vyjde nastejno. :)

Ale tak mě napadlo - ten soud je dobrý způsob jak získat od hráče potřebné info, pokud nehrál předchozí dva díly. Podobně jako na začátku dvojky procházela Miranda a Jacob Sheppardovy vzpomínky, aby se přesvědčili, že jeho osobnost zůstala nepoškozena, tak teď by to mohlo být něco na způsob ,,Vezměme to od začátku. Na Virmiru se něco stalo." A) Ano, zemřela Ashley B) Ano, zemřel Kaidan.
  • Jazz
    Ou máj gád, biatranci a hapalanci a reapeři, to je tak awesome gaym!
  • Hairy_Ass
    Lanternon: On by možná něco podnikl, ale čas hrál proti němu. *3*
  • Nemůže, DLC obsahovalo moment, ve kterém hráč neměl možnost volby (to mě lehce zklamalo, protože to vůbec nesedělo k povaze ,,mého" Shepparda) a musel provést něco, za co půjde na začátku trojky před soud.
  • dilinja
    muze to DLC dopadnout jinak nez ze skonci Shepard pred soudem?
  • Hairy_Ass
    Jednoduché je to pro ně, horší už pro ty, co nemají všechna "příběhová" DLC. *3*
  • dilinja
    to se mi moc jednuduse nezda spis je to zmrdský ze nejsou schopny vydat GOTY edici ME2 *16*
  • ty ho nedostaneš, ty si ho musíš koupit navíc
  • Hairy_Ass
    Jednoduše, bude to bráno, jako kdybys to DLC měl a dohrál ho.
  • dilinja
    Pokud jsem dobre pochopil tak je Commander Shepard souzenej za neco co udelal v DLC? Jak je reseny zacatek ME3 pokud jsem si ten DLC nekoupil? *16*
  • spíš naopak ne :D.. S přidanou hodnotou souhlas, ME navíc není moje značka, takže o nic nejde :D
  • tl;dr
  • Hairy_Ass
    No, myslím, že 1) je těch lidí, co si to nekoupí kvůli Originu stále menšina a 2) hlavní zisky stejně půjdou z konzolí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit