Přejít na výpis diskuzí
Hodina a půl s (téměř) finální verzí Mass Effect 3
10.2.2012 | Petr Poláček
147 příspěvků
-
pockej si na ME3 to co ted chces tam bude SPOILER (obetujes grunta tim ze bude branit zadni cast pred cerberusakama a ziskas dalsi kralovnu rachni nebo opacne prenechas rachni kralovnu cerberusu a grunt prezije)
-
To nic nemeni na tom, ze se porad najdou hraci ktere to bavilo. Vcetne me *5*
-
jo, možná bych neměl po ránu tolik hulit
-
tak by se treba to serum proti broukum vymyslelo nejakym ass-pullem z cerberusu. To že něco tvrděj neznamená, že to nejde udělat jinak :)
-
"Hardcore fans rulez" *1*
-
Skyrim jsem dohrál jednou ME2 pětkrát. Proč?
Skyrim: Jeho velkým plus je otevřený svět. Bohužel je to vlastně to co už tu bylo několikrát předtím - Morrowind,Oblivion Fallout3. Začíná mi to připomínat Cod, jen s tím rozdílem že mezi recyklacemi jsou delší pauzy.
Navíc atmosféra, věc v RPG nejdůležitější, stojí ve Skyrimu oproti konkurenci za starou belu, což každému docvakne poté co zabije svého 15 draka. To i DA2 mě dokázala víc vtáhnout do sebe a to už je co říct.
ME2: Koridorová střílečka (A-kill-cutscene-kill->B) s pár RPG prvky je zábavná od začátku do konce a to i opakovaně. Prostě a jednošu to dokáže hráče vtáhnout do děje, zajímá vás co bude dál. -
Není nad to když vám u epickýho traileru skáče ta zas*aná reklama.
-
Člověk musí být až obdivuhodně neschpnej a ono to pak jde.
-
Pobavil jsi... hlavně s tím Skyrimem. Počkej, vlastně ani moc nepobavil...
-
Jsi šťastlivec, pokud tě mise v Maku bavili. Křižovat desítky naprosto nezajímavých map a hledat tam suroviny a nepřátelské kempy bylo čiré utrpení. Největší záchvaty vzteku jsem měl při jízdě přes skály. To bylo utrpení největšího kalibru a zrovna na tenhle aspekt se snášela největší kritika. Právě proto tento systém ve dvojce překopali...
-
Nikdo tě do ničeho nenutí
-
A nesmíš vylepšovat loď. Když tam nedáš ty upgrady tak taky někteří zdachnou
-
Ale přibudou kotouli a další věci typické pro TPS
-
a skyrim je s*ačka Mass effect je mnohem lepší.
PS i mentálně retard*vanej šimpanz zná rozdíl mezi FPS a TPS -
A ještě bych chtěl dodat, že DLC Lair of Shadowbroker je tak dobrý, že je ostuda z toho dělat DLC
-
tak kdybys musel takto vybirat tak kazdy by musel vybrat doktora protoze bez mordina nejde dohrat hru ale treba vyber mezi tali,samarou a thanem z druhe poloviny by byl lepsi
-
přesně, na začátku fajn nápad, po 2 hodinách na zabití *1*, ale asi bych radši skenoval, než brázdil ve vozítku planety jako v jedničce
-
1) Odstavce!
2) Proč nám to všechno píšeš?
3) Jako fandu RPG tě víc zaujal ME2, který je, co se týče RPG prvků oproti ME1 výrazně okleštěn a navíc jsi se začal hry od BW zajímat až po ME2? Fascinující! *1* -
*10* *10* *10* *16*
-
Tohle tam nedávalo vůbec smysl. Výborný by bylo, kdyby např. na omeze jsi si musel vybrat jestli zachráníš archanděla a nebo doktora a ten druhej by na 99% prostě chcípnul.