Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pockej si na ME3 to co ted chces tam bude SPOILER (obetujes grunta tim ze bude branit zadni cast pred cerberusakama a ziskas dalsi kralovnu rachni nebo opacne prenechas rachni kralovnu cerberusu a grunt prezije)
  • To nic nemeni na tom, ze se porad najdou hraci ktere to bavilo. Vcetne me *5*
  • jo, možná bych neměl po ránu tolik hulit
  • tak by se treba to serum proti broukum vymyslelo nejakym ass-pullem z cerberusu. To že něco tvrděj neznamená, že to nejde udělat jinak :)
  • "Hardcore fans rulez" *1*
  • Skyrim jsem dohrál jednou ME2 pětkrát. Proč?

Skyrim: Jeho velkým plus je otevřený svět. Bohužel je to vlastně to co už tu bylo několikrát předtím - Morrowind,Oblivion Fallout3. Začíná mi to připomínat Cod, jen s tím rozdílem že mezi recyklacemi jsou delší pauzy.
    Navíc atmosféra, věc v RPG nejdůležitější, stojí ve Skyrimu oproti konkurenci za starou belu, což každému docvakne poté co zabije svého 15 draka. To i DA2 mě dokázala víc vtáhnout do sebe a to už je co říct.

ME2: Koridorová střílečka (A-kill-cutscene-kill->B) s pár RPG prvky je zábavná od začátku do konce a to i opakovaně. Prostě a jednošu to dokáže hráče vtáhnout do děje, zajímá vás co bude dál.
  • Není nad to když vám u epickýho traileru skáče ta zas*aná reklama.
  • Cahir
    Člověk musí být až obdivuhodně neschpnej a ono to pak jde.
  • Cahir
    Pobavil jsi... hlavně s tím Skyrimem. Počkej, vlastně ani moc nepobavil...
  • Cahir
    Jsi šťastlivec, pokud tě mise v Maku bavili. Křižovat desítky naprosto nezajímavých map a hledat tam suroviny a nepřátelské kempy bylo čiré utrpení. Největší záchvaty vzteku jsem měl při jízdě přes skály. To bylo utrpení největšího kalibru a zrovna na tenhle aspekt se snášela největší kritika. Právě proto tento systém ve dvojce překopali...
  • Nikdo tě do ničeho nenutí
  • A nesmíš vylepšovat loď. Když tam nedáš ty upgrady tak taky někteří zdachnou
  • Ale přibudou kotouli a další věci typické pro TPS
  • a skyrim je s*ačka Mass effect je mnohem lepší.
    PS i mentálně retard*vanej šimpanz zná rozdíl mezi FPS a TPS
  • A ještě bych chtěl dodat, že DLC Lair of Shadowbroker je tak dobrý, že je ostuda z toho dělat DLC
  • tak kdybys musel takto vybirat tak kazdy by musel vybrat doktora protoze bez mordina nejde dohrat hru ale treba vyber mezi tali,samarou a thanem z druhe poloviny by byl lepsi
  • přesně, na začátku fajn nápad, po 2 hodinách na zabití *1*, ale asi bych radši skenoval, než brázdil ve vozítku planety jako v jedničce
  • Hairy_Ass
    1) Odstavce!
    2) Proč nám to všechno píšeš?
    3) Jako fandu RPG tě víc zaujal ME2, který je, co se týče RPG prvků oproti ME1 výrazně okleštěn a navíc jsi se začal hry od BW zajímat až po ME2? Fascinující! *1*
  • *10* *10* *10* *16*
  • Tohle tam nedávalo vůbec smysl. Výborný by bylo, kdyby např. na omeze jsi si musel vybrat jestli zachráníš archanděla a nebo doktora a ten druhej by na 99% prostě chcípnul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit