Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Těžbu surovin už nikdy více!!!! *16*
  • Co když mi šepárd ve dvojce umřel? Budu zachraňovat galaxii s Jokerem
  • To nejseš moc náročnej hráč. *1*
  • když to bude hezky funkčně udělaný, proč ne, ale musí to být lepší než v jedničce, prostě nechci mít potíže se zabíjením, nemůžu si pak vychutnat ten svět, ty postavy atd.
  • Za tebe je shrábl Grygar.
  • na xboxu to spočivalo v tom, že ti vibroval ovladač podle přítomnosti naleziště, takže nechápu jak to mohlo fungovat na myši???
  • mAser hoď sa do kľudu. Tie romantické sračky, ako ich nazývaš sú v hrách náhodou super a patrí to k rpg hrám. *3*
  • sleepless
    To se zas nekde rozdavaly prachy a mne se nic nereklo?!
  • Odvádí? Mě to třeba u RPG baví, neustále něco vylepšovat a tak, ME2 bylo hodně ochuzený, v ME3 je konečně zpátky upravování zbraní, kdy v ME2 ani nešly porovnat *7*, a vypadá to líp jak v ME1 dokonce. Řekl bych že to i umocňuje ten příběh, postupně během něj pilovat svou postavu a její výbavu a připravovat ji tak na finále.
  • Jak můžeš vidět i tady ve foru, tak se najdou i tací, kterým tyto věci stojí v cestě k zábavnějším věcem. Třeba laškování s Tali.
  • Neboj, ja si tě našel.

Štastný, přešťastný ten, kdo se dokáže královksy bavit tím, co má asi Tali pod helmou.
  • No ale prece jenom kdyz jsi to delal po 100...A k tomu bylo to ovladani nic moc, ta citlivost mysi byla celkem mala, takze ja treba porad prepinal DPI na mysi abych se tam s tim scannerem nesoural.
  • jo a kdyby se vrátily mezihry typu těžba, to by bylo super... nevíte jestli je tam těžba? sice ty suroviny pak byly celkem k hovnu ale bavilo mě to skenovat ty planetky
  • éé sry, nějak se mi to nehodilo do vlákna, takže kontext tam hledáte marně -)
  • Mno u nás šťastných, co hrajeme hry, o kterých si pak můžeme i s někym promluvit, nadhazovat teorie a vzájemně si je vyvracet, přičemž určitý otázky samozřejmě vytanou a když jsou odpovědi na snadě, je za ně jeden rád. Ale chápu, že na flejmování na fórech to nemá
  • jo takhle... tak kvůli tomu to přece hraju ne?:)
  • snad to bude aspoň tak dobrý jako 2. díl
  • Jsou tam tři volby obtížnosti a jedna spočívá v tom, že hra za tebe bude vybírat odpovědi v rozhovorech sama. To je způsob hraní, který by si žádný hardcorePCultramegapařančtenářgames nevybral.
  • návrat rpg systému z jedničky se mi nelíbí - zbytečně to odvádí od příběhu, chci pěkný střílení a zajímavou story jako ve dvojce AMEN
  • Vůbec jsem nepochopopil, jak asi v půlce píše o těch volbách mezi příběhem, a že my z games chceme ten zážitek kompletní, co je tím myšleno?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit