Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odstavce!!! (Co máte proti CAPS LOCK?)
  • Hairy_Ass
    Tak to máš blbý, protože se ME3 vrací více ke stavu z ME1, kde bylo více tabulek a všech těch RPG prvků, které ty tak nesnášíš. *2*
  • CRYPT
    Musim se podelit se svym komentarem. Ackoliv RPGcka patri mezi me nejoblibenejsi zanry u her MASS EFFECT mi nejak preletl pres nos a nezaregistroval jsem jej. Tedy vim ze jsem ten nazev cetl, ale nikdy jsem se na to nedival ani u recenzi. Tak cas ubihal a najednou prisel BOOOOM v podobe MASS EFFECT 2 s epickym pribehem, super hudebnim doprovodem, slusivou grafikou atd.... Recenze v 98% vzdy pochvalne miliony hracu vychalovali a ja se pustil do hrani. Pamatuji si na ten herni zazitek, ktery jsem do te doby pocitil jen u mych srdcovych her z dob meho mladi, kdy jsem mel starou herni masinku. Priznam se po prvni dohrani MASS EFFECT 2 (vlastne vubec prvniho ME) jsem ziral s otevrenou hubou, div mi celist necvakla o hranu stolu. Specifikoval bych to jednim slovem FANTAZIE. Herni zazitek ktery ve mne zanechal cejch fanouska serie MASS EFFECT a zaroven fanouska studia BioWare (Ano, ted nepocitam ten fail DRAGON AGE 2 brrrr). Takze po prvnim odehrani ME2 probehla zaloha savu, ale protoze mi zemreli nekteri clenove skupiny a protoze jsem mel romanek se subjektem NULA - Jack :-) misto s mou "milovanou" Tali, rozhodl jsem se na druhe odehrani ME2, kde vse udelam dle svych predstav, vcetne zachovani zivota cele me posadky. Po druhem odehrani prisel jeste vetsi emocionalni zazitek, i kdyz jsem uz vedel jak to skonci. Nakonec mi to nedalo a save jsem smazal, protoze jsem si poridil MASS EFFECT 1, ktery jsem chtel mit jako zaklad pro save do 2ky a po uspesnem dokonceni ME2 mit zalohovany save, s kterym jsem prosel obe hry a mit prichystane mistecko do 3ky. Co se tyce zazitku z ME1 nebylo to ono. Odkojen epicnosti, hezci grafikou z 2ky a akcnosti, 1cka pro mne nebyla takova pecka. Verim ze toto je spise na vkusu, ackoliv si potrpim na dialogy a emoce, u jednicky mi to prislo strasne o politice. Co se mi strasne libilo u 1cky bylo vozitku na prozkoumavani planet. Bavilo mne jezdit si s nim po cizich planetach, nalezat zaklady apod. Scanovani u 2ky mi prislo zbytecne osekane. No kazdopadne na 3ku se tesim jako na zadnou hru (jeste to byl SKYRIM) a netrpelive ocekavam 9teho Brezna.
  • Hairy_Ass
    Tak to je téhle hry pro tebe škoda, koukám. *1* *7*
  • pardon chtěl jsem říct k smrti nudící zdlouhavá hovadina
  • přesně tak , dal bych si další klišé sci-fi blábol s pozlátkem prosím, jestli z toho budou dělat příliš RPG tak to nechci, kupříkladu takovej skyrim je pěkná hovadina
  • jo ale zase tam nemáš ten skvělej příběh
  • Call of Effect po tretie a spin off na Iphonoch...Bioware už nie je Bioware a označit Mass Effect za RPG v porovnaní so Skyrimom je dehonestácia žánru...

nie je to ani RPG, ani FPS, je to len klišé scifi blábol s pozlátkom.....
  • tak zahraj nakou fps hru tam maš zabijeni v poklidu celou hru *1* nas zajima přiběhnew lokace zvraty a nakonec akce *1*
  • skenování je zprvu zábava a pak to je hrozná otrava - tak jsem si prostě vyrazil na brigádu a natěžil suroviny do foroty a bylo - navíc bylo jedno, když jsi měl někam spěchat i kdyby ti měli zastřelit mámu, tak stejně nepřítel počkal než si proskenuješ celý vesmír *1* *1* *1*
  • představuju si Mass Effect jako Gears of War a Star Trek dohromady kapišto?
  • Amim
    Ta citlivost myši se dala ale zvednout jedním vylepšením. Po tom už to bylo rychlý a v pohodě.
  • sorry, nevšiml jsem si, že se to už řešilo
  • Můžu se zeptat, jaký rozhodnutí zapříčinilo, že Shepard umřel?
  • Když ti Shepard ve dvojce umřel, tak ti nepůjdou importovat savy. Takže nebudeš *10*
  • Pokud bys uměl anglicky dobře, tak se nemusíš soustředit na překlad, protože už anglický text normálně vnímáš. Tak je tomu alespoň u mě.
  • ach ti xbox hráči :(
  • tak si to rozehraj na easy a nebudes mit problem
  • Tak za práci snad dostáváte zaplaceno, ne? Nebo...počkat...snad si nemyslíte, že můj příspěvek naznačuje něco jako braní úplatku. To rozhodně ne.
  • Hairy_Ass
    "...prostě nechci mít potíže se zabíjením, nemůžu si pak vychutnat ten svět, ty postavy atd."

Co to je za blábol? *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit