Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úspech tejto hry úplne tak zaručený nie je "vďaka" Originu, pretože veľmi veľa ľudí sa vyjadrilo, že ju kvôli Originu nekúpi, vrátane mňa.
  • Původně psáno jako reakce na Inw4lida, než se porouchal Internet a všechno šlo do háje *1*
  • A třeba taková Eletania (snad jsem si vzpomněl správně, ta planeta s artefaktem, který Sheparda textově přenesl do pravěku) stála rozhodně za to.

Ale musím říct, že mise v Maku byly zábava hlavně jako součást hlavního příběhu, jinak mi připadalo, že uměle prodlužují hrací dobu (jenom někam dojet trvalo přece strašně dlouho). Ale Firewalker stál taky za to a jeho AI má aspoň smysl pro humor. *3*
  • Popravdě řečeno nemám ani tušení jaký je v tomhle ohledu rozdíl mezi DLC a čímkoli jiným. Dostaneš obsah navíc (a v případě LotSB je to obsah na špičkové úrovni) a získáš ho teoreticky jedním nebo dvěma kliknutími myši. Tak nevím, proč by to měla být ostuda.
  • Z celého srdce Ti děkuji za Tvůj kvalitní názor...na oplátku Ti nabídnu zhruba stejně důležitý post jako je Tvůj.
    Mám rád modrou barvu a nemám rád rajčata.
  • Souhlas, pokud bude možnost tak stejně jako v Dragon Age budu volit konec se smrtí hlavní postavy. Nějak mi to k tomuhle žánru sedí.
  • Nejlepší bylo, když jsi konečně dojel k nějaké anomálii/sondě a zjistil, že nemáš dostatečně vysoké dešifrování (doufám že tohle se ve 3 taky nevrátí, radši si stavím partu podle toho, jak mě to baví a ne, že tam prostě toho technika mít musim)
  • No Flame...ale Shepard musí umřít...hrál sem to tolikrát ale finální save pochází z toho jak bych to já sám udělal...učel sice světí prostředky ale né nezbytně za cenu sebe samých (tím myslím osobnost, né bytí), tadle hra (RPG nebo střílečka, koho to zajmá) podává příběh líp jak filmové fláky dnešních let (čtvrtina z vás byla na pitomých ransformecher 3 v kině, třetina z vás to stáhla a ta poslední třetina počkala ((nejchytřejší))na DVD)...a tendle příběh je v těch nejlišovitějších ten nejlepší...
  • Ano, BioWare je vyloženě studio, které vyrábí propadáky......btw úspěch téhle hry je zaručen už jen proto jak velký kult si vytvořila.
  • Podobne pocity som mal po dohrani aj ja... tiez som sa k tomu dostla nejak tak ako vavis ty ( tj velke hodnotenia a vela fanusikov)... a navyse mi to velmi pripominalo moje oblubene kotory. Ale sejvy som nezalohoval, takze asi to pred vydanim torjky dam cele odzaciatku (ale popri skole asi nebude cas momentalne, takze asi cele dobrudruzatvo pocka do leta : ) ... mimochodom mozes vytrtkat jak Jack tak Tali v jednej hre, akurat Mira ci jak sa volala nechcela dat :D
  • Tak si pust Komando a neotravuj.
  • Ja je jenom sleduju, s cim ty si u nich hrajes, to je tvoje vec joudo *2*
  • Ministerstvo zdravotnictvi upozornuje: "Nekrmte tro(t)la" !!
  • Ty jsi tak honimír... sleduje poctivě novinky... *7*
  • Trapna hra pro deti , pribeh je ohrane klise a technocka stranka je tragicka textury schodu jak z ps2. Tohle bude propadak .
    Nechapu proc se delaji titulky na taku blbost ked mame next-gen hru Kingdoms of Amalur.
  • Mnohem rychleji, jako vsechno na mysi ;-)
  • Nekrmit trolla prosim!! *12*
  • Heh skvele napsano. Dodnes mi beha mraz po zadech pri vzpominkach na pokusy o "zkraceni" si cesty a nasledneho nekolikati minutoveho snazeni vyjet na tu zk%$#@nou skalu i s pomoci skakacich trysek.
    Mako a miliardy predmetu mi v ME2 rozhodne neschazely.
  • Pak staci jit na youtube a dohledat co chces videt bez reklam *3*
    Pokud clovek poctive sleduje novinky vsude mozne,tak je stejne vetsinou shledne drive nez jsou tady na games.cz (no pun intended).
  • vlastik.plaminek
    Jak už bylo řečeno, nestaví se na tom gameplay a je to přidaná hodnota. Ale pokud sis nikdy nevrznul tak chápu, že ti sex ve hrách připadá divný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit