Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane bože já se neregistroval !
  • Demo obsahuje Zem a salarianskú planétu.
  • Veskoslav
    Tohle není CoD....
  • Veskoslav
    No tak to budete ten typ člověka, kterému stačí říct jablko a za půl hodiny ho odváží sanitka, protože se zadusil smíchem.
  • Asi nemám až tak vytříbenej smysl pro humor no *15*
  • reknu to tak cetl jsem leaknutou a musim rict ze se mi to libilo vice nez ME2 a ME1
  • Já jsem za ten překlad asi tak rád jen kvůli přeloženému kodexu.Ten bych anglicky moc nedával.No ale překlad Marka Tvrdého mi nikdy nějak moc nevadil.DLC byly přeložený dost dobře.Deus Ex 3 jsem si taky dost užil i s češtinou *4*
  • Mě to přijde jako celkem dobrej joke:) Nesmíte brát všechno tak vážně...
  • Nemusíš tu hru hejtovat když jsi jí nepochopil.Ta hra za tvou blbost nemůže proboha...
  • Vynášet takové soudy může jen opravdový ......
  • Veskoslav
    Nick vystihuje přesně to, co jsi napsal....

P.S: Moc her na pc si poslední dobu nehrál, že? A to říkám jako hráč Sc II i Portalu 2.
  • Další naprosto bezduchý příspěvek samozřejmě od tebe...Jak můžeš říct takovou blbost když dvojka mi trvala se všema DLC a vedlejšíma úkolama skoro 50 hodin.Jednička myslím ještě dýl.
  • Tahle hra je kus kraviny. Jediná pěkná PC hra za poslední dobu je SC2 a Portal 2
  • zase napinačka ?
  • PreidaQ
    České titulky umocní filmový zážitek? To já naopak budu mít zážitek umocněný, pokud budu ME3 hrát pouze v jednom jazyce. *3*
  • PreidaQ
    No já doufám, že to bude mít lepší příběh než dvojka, která byla příběhově slabší a dost zkopírovaná z jedničky (neplést příběh a podání příběhu, kterým naopak ME2 exceloval).
  • Hodina a pul ze hry? To uz chybi ukazat jen outro
  • Tak to bude muset mit poradny brneni, nebo si nepratele jenom uprdnou a Joker bude mit zlamany vsechny kosti chudak :(
  • ten kdo cetl leaknutej pribeh ten to vi a musim rict ze je suprovej hlavne konec jak sem si ho precetl tak sem si sel preobjednat hru
  • Pověz jak to skončí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit