Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

takhle funguje sekta/kult. Oni nepřemýšlí racionálně ale na základě emocí. 

• residentevilfans

Ano,  tvoje obrázky z redditu jsou argumentačně nerozbitné. 😂

• residentevilfans

Takže je vlastně v pořádku, když mi při prezentaci ukáží rozbitou hru? Dobře, jen tak dál pánové. Nasypte jim do kasiček ještě víc. Já už jim nedám ani dolar. Opravdu tato zasleponost je fascinující a zároveň fanatizující. Pánům vlastně přijdou v pořádku bugy a glitche, které naprosto zřejmě bijou do očí. To nejsou nějaké malé chybky, to jsou markantní problémy. A my je vlastně nemůžeme ani kritizovat. 

• i586

"Zase vytahování obrázků, jako ve školce." 

Zase kecy mimo a popírání faktů bez jediného příkladu MMO, které je technicky špička, když teda SC je ten průměr. Holt si napsal blábol a teď už se jen ztrapňuješ. Gratuluji. Mimochodem, nastuduj si, co je kritika (to k tvému lživému nesmyslu, že tu označuju za trolla *všechny* kritiky hry). Nic takového sem neudělal. Ty si totiž výrokem, že to je tech. průměr žádnou kritiku nepředvedl. Jen si vyplodil nesmysl a navíc ho ničím nepodložil. A teď už jen děláš kašpárka a kličkuješ. Typický trolling.

Stále čekám na to MMO se špičkovou tech. úrovní proti kterému je SC průměr = VÝRAZNĚ lepší modely, velikost hry, textury, lightning, míra detailu, particle effecty atd. Video nebo screenshoty, čekám na to, že ten svůj blábol podložíš. Zatím si to neudělal, jen blbě kecáš. Nelze tě tedy brát vážně, trolíku.

• lito

problém je, že každý rok ukazují alphu a tím se nekritičtí fanboys pořád obhajují. Vsadím se, že příští rok tu bude ten samý článek. Zase hra bude v alphě a zase se hra tím bude obhajovat. 

Ve finále tahle ukázka je jen miniaturní % z celé hry, kterou ten člověk slíbil a ani ta miniaturní část, která má být co nejvíce vyleštěná pro diváky, není funkční. Od špatného FPS po mizerné animace hra ukazuje, že je ve velice špatném technickém stavu. Je až děsivé, že si tohle ještě po x letech a 200 milionech dolarů někdo nechá líbit. 

• Taronyu

Presne tak. Aspoň niekto tu vie, čo znamená alpha verzia. Bohužiaľ akékoľvek pokusy o vysvetlenie zlyhávajú :D Väčšina od prezentácie očakáva vypiplaný diamant, lenže  SC takto vôbec nefunguje. 

• lito

blázen je ten, co si prokliká xtý komentář ve vláknu den a půl starého článku a myslí si, že mu to je tak projde bez povšimnutí. Tvé emoční výlevy pak jen dokreslují tvoji pomatenost.

• walltar

Procedurální animace... Nikdy prostě nebudou vypadat tak dobře jako ty které připravil animátor.

Je dost důležité si uvědomit, že tohle má být MMO s tisícovkama hráčů, není to nějaká příběhovka která ti dovolí projít jedním pevným koridorem a to je vše. Mělo by to dovolit dělat stovky různých akcí přímo ve hře, bez předpřipravených filmečků které to řeší v věžné SP hře.

Je to vidět v různých animacích přeskakování, na změnách rychlosti a podobně... tyhle animace mají 2-3 různé stavy mezi kterýma se procedurálně blenduje aby se vytvořila animace pro danou eventualitu.

A ano... SQ-42 je SP hra, ale základ je u obou projektů stejný. Nebudou dělat dva sety animací pro dvě prakticky stejné hry. Použije se stejná technologie jaká se dělá pro MMO.

Plus je to pořád alpha... hromada těch animací je stará, pokažená, nebo nedodělaná. Ale i takl si myslím, že na MMO to špatný není. Procedurální animace + FoIP lidem dovolí dělat hodně zajímavého. Určitě víc než by jim dovolilo velice omezené množství perfektních animací, které by udělal animátor na 100%

• residentevilfans

Ty ani nevíš co to trolling je, protože každý kdo má opačný názor, kritiku nebo pohled na věc je hned troll! 😂

• i586

Jak sem řekl, blázen. Viděl bych to na nějakou paranoidní poruchu osobnosti, možná i s halucinacema. Smutný případ.😬

• Hanzales

"Taky bych docela rád věděl, kam vlastně jsou všechny ty peníze"

Viz můj post výše ;o)

• Hanzales

Já souhlasím s článkem, jen bych to viděl tak, že trailer ze Squadron 42 je pečlivě sestříhaný, proto působí vyladěněji. Nechápu ale moc pozastavování se nad těmi bugy a glitchi. Přijde mi to naprosto normální. Nejprve si hrubě načrtnete svět, mechaniky, postavy, pak animace podle nějakého plánu, který vám navíc mnohonásobně narostl a až úplně nakonec dopipláváte každý kout, každý pohyb AI, každou animaci a návaznosti a teprve začnete huntit bugy, glitche a ladit a ladit a ladit.  A záběry jsou z verze kde se ještě teprve tvoří a dotvořuje.

No a z toho co ukazují mají myslím našlápnuto více než dobře, protože když to funguje, nebo si to představíte až opravdu hotové, je to hodně super.

A to jak v tom COMM ta postava místo mluvení předvádí všemožné grimasy mně pobavilo jako dlouho nic :) Jsem rád, že se to do vysílání dostalo a akorát to prozrazuje jak vypadá rozpracovaná mehanika toho, že se bude xicht hýbat tak nějak dynamicky a ne přesně předskriptovaně. Doufám, že si nějaká AI čas od času během rozhovoru třeba i kýchne, nebo skoro kýchne :)

• lito

hele Delíku, dát si 7 plusek během pár minut do pokročilého vlákna není moc inteligentní. Klidně pokračuj a mudruj o argumentech, rád se opět zasměji. Děkuji.

• i586

Koukám, že to není jenom troll, ale ještě k tomu blázen. Asi vynechal prášek...😂

• lito

nechceš své dechberoucí argumenty doložit nějakým manipulativním sreenem? 😂

PS. hezký proklik Dele, moc hezký :) Tvůj argumentační náklik je dechberoucí 😉

• VereWolf271

Jako, že ho hejtí? :-D

• VereWolf271

Pravděpodobně si autorka jenom rejpla, ale CIG informuje dostatečně. Vztah backerů k CIG je trochu jiný než zákazníků k EA, proto si Chris může dovolit v rámci CitizenConu něco jiného než EA ve svých trailerech.  Ano pro běžného hráče to může vypadat trochu zvláště.  Vztahy backerů k CIG jsou trochu víc rodinné, proto když to skřípe, tak se to prožívá trochu jinak. Když to nevyjde tak se prostě stane. Akorát, že to pak může odradit podobně ambiciozní potenciální projekty.

• Tak jsem se chtel podivat na games. Misto toho na me vyskocila reklama. Po rozkliknuti clanku na me opet vyskocila reklama a kdyz uz vytocenej chci napsat do diskuse,jak jsou ty reklamy otravne,opet na me vyskoci reklama. Vazena redakce,vezmete si svoje reklamy a strcte si je do zadele. Je tu vic reklam nez na Nove....Preju pekny den.

• drasta

Jj moje rec. Ta kritika by mela jednoznacne spis smerovat na to jakym zpusobem na vyvoji hry vydelavaj protoze to je jedna z nejnechutnejsich veci co jsem snad videl.

• sukovf

Tak to je dobré - v samém začátku videa jsou vidět dva borci, kteří si nejsou schopni nijak rozumně vyhnout, tak se tam na okamžik navzájem vytlačují ze zamýšlené dráhy jen proto, aby komentátor vzápětí začal žvanit o AI 😂.

Taky bych docela rád věděl, kam vlastně jsou všechny ty peníze, protože na animátory to rozhodně nedávají - je vůbec možné v roce 2018 ukazovat tak otřesné animace? Některé vypadají solidně, u jiných se zdá, že pocházejí z roku 2000.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší