Přejít na výpis diskuzí
Hodinový stream z Kingdom Come ukazuje, že proti přesile nepřátel se neubráníte
26.6.2017 | Václav Pecháček
239 příspěvků
-
souhlasím, souboje asi dobře načetli z nějaké staré knihy, ale je to jak koukat na ty HEMA mečovače, prostě nuda...
-
No hlavně to hraje na gamepadu, doufám, že při rozhlížení myší to bude přehlednější.
-
Mě se líbí jak to redakce, která většinou není schopná jakékoliv kritiky, hejtí. To to mají s Vávrou tak na nože? :)
-
Na livestreamu řešili, že na obličejových animacích se bude pracovat až nakonec, takže by se ještě měly výrazně zlepšit. Nezbývá než počkat *4*
-
Problém skupiny lidí které fail potěší je ten, že ho berou moc vážně do teď *7*
-
Souboje jsou pořád stejně divný jako na začátku, pochybuju že se to nějak výrazně změní. Radši bych byl za něco akčnějšího (a zábavnějšího) ala Mount and Blade, než nějaký šermování z učebnic. Jinak jim fandim, historickejch her je zoufale málo.
-
Tři věci-
Česká hra a čekám na český video...
Souboj mi přijde sice taktický, ale velice nudný...
Dialogy jsou prakticky bez emocí... -
Dneska je jeden z tech vyjimecnych dni kdy s tebou souhlasim na 100%.
-
Spravili už spánek/zrychlení času nebo musím čekat v reálném čase od večera do rána než vysvitne slunce?
Díky za odpověď.
Dan Vávra na hrad.
Smrt státu.
Volím Svobodné. -
toto nemůže pro českého hráče dopadnout špatně, vlastně je to win win situace bez ohledu na kvalitu hry. Pokud to bude pecka, tak super, máme historické RPG zasazené do naších zemí, pokud to bude propadák a fail, tak alespoň budeme ušetřeni Vávrova dalšího pomluvačného kydání a remcání na všechny hry a tvůrce, protože pokud to bude propadák, nikdo už ho nebude brát vážně, takže taky spokojenost...
-
vypada to dobre
-
jsi moudrejsi nez ja :<
-
Koukám, že jsou tady zase sami nepřející chytráci... Až to vyjde v pořádným stavu (což je mimochodem „až“ v únoru), tak budete všichni koukat. *3*
-
Toto je rozhodně hra z kategorie "počkám, až co se z toho vyklube po vydání". Na jednu stranu fandím čecháčkům, aby udělali s touhle hrou díru do světa - a klidně tak velkou jako poláčci se Zaklínačem, na druhou stranu to zatím stále vypadá na obyčejný propadák
-
tak k věcem které sám vytváříš jsi vždycky méně kritický než k cizímu... takže možná je vávra naprosto spokojen
-
Jsem rád, že jsem Vávru prokoukl a tohle NEpodpořil! *1*
odhaduju hodnocení tak 50-60% -
Si tu něco odložim
https://forum.kingdomcomerpg.com/t/warhorse-studios-weekly-torch/29593/94?u=madsmejki
cituji:
Why do you have procedually generated mouth animations, but have to craft every blink and eye movement yourself? It should be easier to create a similar algorith which automatically lets character blink from time to time, move the eye in a natural way, and so on. Other games have done this as well. Would it not be a waste of your time to handcraft everything?
You are probably referring to the “dead faces” seen in our E3 demo. No worries there, the facial “moods” for in-game dialogues are one of the last things that are implemented. Basically, for each paragraph of our in-game dialogues, a character mood needs to be set and somebody has to set it. This, however, was not finished when we set out for E3 this year. Don’t worry, it will be ready for the final product, the characters will be blinking, have different emotions etc. -
Vypada to ze si Vavra ukous vic zvance nez dokaze snist. Coz je divny pac postavu na to ma. Docela lituju ze jsem to backoval.
-
Mne ty oblicejove animace az tak dulezite neprijdou, ale docela rad bych vedel jak se Vavra na ne diva, pokud nezapomel jak sam kdysi nekompromisne kritizoval mimiku v ostatnich hrach. *7*
Mne spise vadi animace figuralni, ktere mi pripadaji jaksi drevene. Ale treba je to jenom muj dojem. *3*