Přejít na výpis diskuzí
Hodinový stream z Kingdom Come ukazuje, že proti přesile nepřátel se neubráníte
26.6.2017 | Václav Pecháček
239 příspěvků
-
A vzal sis kynedril?
-
Popravdě mně se ty souboje z prvních videí taky nelíbily a říkal jsem si, že to vůbec nemůže nikoho bavit... No a když jsem si pak zahrál betu, tak jsem změnil názor. Ty souboje jsou rozhodně mnohem zábavnější než jen přijít k nepříteli a bušit do tlačítka. Doufám ale, že ještě doladí damage systém, protože když jde na mě někdo bez pokrývky hlavy a dostane po ní mečem, tak mu to téměř nic nedělá... To samé šíp do oka atd.
-
Jednak nechápu, kde vidíš uctívání Vávry, protože já o něm nenapsal jediné slovo, vyjadřuji se pouze ke hře, na které dělá asi 150 lidí a jedním z nich je Vávra (který je mi navíc úplně ukradený). Tvá poslední věta je navíc výmysl. Ten člověk má plnou hubu kecu a zároveň dělal na dvou nejlepších českých hrách a zrovna pracuje na další, která v mnoha ohledech vypadá úchvatně, ale v některých ne příliš podstatných věcech zaostává... Čili skutek utek platí tak maximálně pro tebe - předpokládám, že anonymní vykřikování v diskusích je dosavadní vrchol tvého fungování. *3*
-
The production quality of your new story trailer exceeded my expectations tremendously (congrats to 2mils views in 8 days just on WH channel), but there are some people hoping for improved facial animations. Will you take some extra care to improve on those in final product?
Yes, we are all very much aware of how Mass Effect: Andromeda ended up, so our animation department will definitely try their best to make the facial anims as polished as possible. It’s a tough job, though, especially in the span of 4 hours of dynamic cutscenes.
Why do you have procedually generated mouth animations, but have to craft every blink and eye movement yourself? It should be easier to create a similar algorith which automatically lets character blink from time to time, move the eye in a natural way, and so on. Other games have done this as well. Would it not be a waste of your time to handcraft everything?
You are probably referring to the “dead faces” seen in our E3 demo. No worries there, the facial “moods” for in-game dialogues are one of the last things that are implemented. Basically, for each paragraph of our in-game dialogues, a character mood needs to be set and somebody has to set it. This, however, was not finished when we set out for E3 this year. Don’t worry, it will be ready for the final product, the characters will be blinking, have different emotions etc. -
jestli seš na něco alergickej, dojdi si k doktorovi.
žádný uctívání vávry v diskuzi není, pokud ho tam vidíš, dojdi si k doktorovi.
a do p*dele by si mohl jít ty sám -
Jeste jednou... animace obliceju v KDC zatim nejsou finalni.
-
Jaké kecy ? Má pravdu, běžte už do p*dele s tím alpinismem, začínám být na to uctívání Vávry už alergický, nikdo netvrdí, že neumí dělat hry, tady jde o to, že má hubu plnou keců a potom skutek utek...
-
A já jsem za tyhle "nudné" souboje rád. Konečně to není jen pouhé klikání, ale musí se přemýšlet. Takhle to vypadá jako nuda, ale až se to bude hrát, mám pocit, že se člověk hodně zapotí. Jsem rád, že se snaží realinost dodržet i zde.
-
Víte, projížděl jsem si různé záznamy z E3 a podobně a poslední dobou docela lidi globálně hatují KDC. například jeden z mnoha příkladů https://www.youtube.com/watch?v=e32z_Q6C4b4&t=56s, nejvíc to teda schytává všude obličejová animace, což kritizuje Adam už od začátku, což jak se Dan chvástal, tak je to opravdu BULLSHIT...Je to už klišé ale musím to říct, Zaklínač je a bude stále nejlepší RPG...
-
U toho souboje jsem malem chcipnul nudou. Doufam, ze ve finalni hre to takhle k uzoufani dlouhy nebude. A ne, neverim, ze se v minulosti dva typci takhle mydlili 10 - 15 minut.
-
Autora článku bych rovnou vyhodil, protože takové kecy na seriózní herní web nepatří. Jinak celkově nechápu ty negativní reakce, které tady poslední build vyvolal a celkově když čtu ty komentáře tady, tak se nedivím autorům, že se na CZ dabing vybodli...
-
Jestli nedotáhnou ty animace kvalitně do finále, Dan se asi bude muset přestěhovat do jiného státu. Jinak je to celkem nuda, ale KCD poráží svou zábavnosti Ordinaci v Růžové Zahradě. Kladu si otázku, jestli po desítkách hodin strávených v betě mě bude plná verze mít ještě čím pořádným překvapit, ale držím jim palce, jestli to nezvládnou oni, tak už nikdo, prodám PC a vrátím se zpět k šachům.
-
a ty jsi co, když jsi schopen napsat takovouhle větu?
-
Takže to vypadá na hezky kulaté datum vydání. 2020 *4*
-
Zkusil jsem Betu a při jízdě na koni se mi motala hlava. Po 2 minutách bych asi vrhnul. Ale to je fuk. Stejně jsem málem usmažil grafárnu. Asi to bude chtít optimalizaci.
-
ty seš holt Peechus
-
Tak grafika a prostředí super, jinak vše ostatní hrůza na úrovni 10 let staré hry.
-
všichni věříme tobě, bobe. máš naši podporu
-
mužeš být konkretnejší?
-
Tak komu se dneska podari dostat na Vavruv FB? Zahajuju soutez o nejdebilnejsi prispevek. Par kandidatu uz tu mame (TheGGG, Asharak, Jamar)