Přejít na výpis diskuzí
Hodinový stream z Kingdom Come ukazuje, že proti přesile nepřátel se neubráníte
26.6.2017 | Václav Pecháček
239 příspěvků
-
Pokud animace nejsou finální za 7 let vývoje, možná není od věci zmínit stín pochybnosti, že se je za 7 posledních měsíců podaří podstatně vylepšit. (Já vím, ca 5 a půl let… dramatická licence)
-
Ty jsi ale tvrďák :)
-
Skyrim je legendarni hra s obecne vysokym hodnocenim jak od hracu tak od kritiky, tvuj osobni nazor je jedno, uvidime jak si povede Kingdom. A co vim tak Gothic 3 to od obou taboru taky pekne schytal. nepodcenuj globalni mineni, samo ze si muzes myslet co chces, ale nepresvedcis :)
-
Od kolika let je laskavě dovoleno hodnotit práci krále české herní scény?
-
ja nemluvim o prostredi ale o ksichtech a animaci..a neboj ja si na Kingdom Come smlsnu az vyjde..znas to ..100 duvodu proc je to blba hra atd ..hehe:)
-
Od profesionálního novináře bych čekal, že se třeba informuje než bude psát žvásty. Takže ano, dialogové scény opravdu nejsou finální, animace ještě kompletně chybí, vidět by měly být na gamescomu. Nicméně asi je chyba Warhorse že nedodělané věci vůbec ukazují, když jak vidno ani profesionální žurnalisté to nechápou. Asi na E3 vůbec neměli jezdit.
-
Nejde o obsah, ale o formu jakou je to napsany. Je to cely psany ironicky a posmesne a to se proste k "seriozni" novinarine nehodi. Tohle si mohl nechat na fight club s Rynesem ... aspon by si hezky notovali.
-
to je ale úplně jedno, kolik je Pecháčkovi let, nebo jestli hrál mafii v době vydání nebo ne, poznat mizerné animace dokáže člověk i bez toho
-
Vidim, ze muj ukol byl splnen, kdyz se do Paskvildomu konecne trefuji uz i novinari, koneckoncu jsem po tom volal hned na zacatku, kdy se Vavra mohl teoreticky jeste chytit za nos a se hrou neco udelat, nyni uz je opravdu pozde. Priste tedy dejte na me, protoze ja nemluvim do vetru a moje pripominky mely vzdy hlavu a patu, coz se nyni (bohuzel] potvrdilo. Nezbyva nez doufat, ze alespon ty kostky budou ve hre kvalitne zpracovany s Warhorse je posleze vyda po vyoru polskych kolegu jako standalone hru.
-
Flashi, můžeš bejt fanda Skyrimu jakej chceš, to ti neberu... ale sorry, ta hra nebyla graficky žádná velká hitparáda už v době vydání. Tvrdit, že Skyrim vypadá líp, než Kingdom Come... nevzal sis dneska špatný brejle? Leda bys měl namysli vzhled v kontextu doby, a i tam se obávam, že aspoň co se týče prostředí Deliverance vyhrává na celý čáře. A ještě bych podotkl, že 7 (a víme jak to chodí, dost možná i víc) měsíců před vydánim.
-
Kdo hrál Mafii od Vávry, tak ví, že jeho hry jsou pomalé. Ať už to byly přestřelky, jízdní model mebo skvělé animace. To co udělali s Mafii 3 je hnus, takže nečekejte, že soubojový systém bude jak v AC.
-
Až na to, že Zaklínač neni nejlepší RPG ani zdaleka. Ale jinak jo, ty obličejový animace jsou dost tragický. Ještěže to neni finální verze.
-
ta ironie ti moc nejde bobe, posledně jsi se dostal na Face za trollí kritiku(tvé slovenské alter ego), nyní zkoušíš to opačně?
-
Vávra je bez legrace Mistr. Jeho herní rozbory by se meli mezi novinari povinne studovat a analyzovat, premyšlet o nich. A to co se tady chysta je svaty gral videoherní sceny. Takže by to chtelo trochu úcty a pokory, zvlášt od nováčka jakým Pecháček je.
-
Celý článek doprovází ironický tón už od prvního řádku. Článek bych přirovnal k místní diskuzi, kde všichni píšou, že souboje jsou hrozný, ale hlavní je, že je tam kadibudka (kostky). Nevím jak moc Pecháček hraje kostky, ale druhý odstavec mi přijde jako narážka na Vávru (český vesničan).
Já zas nechápu jak si tady někdo ještě může stěžovat na animace. Není to finální a už teď to vypadá solidně. Noční můry mám spíš z vojáků, co nevytáhnou ani meč. To ani není zmíněno a přitom je zrovna objektivní poznámka, oproti celému subjektivnímu článku. -
hezky vystiženo.
-
Jestli myslis tu prednasku v chorvatsku nebo kde to bylo, tak tam Vavra dost slozite mluvil a komplexnosti jejich komplexnich questu. Hlavne to bylo tak moc slozite ze jsem to chvilkami nepobral. Jeden typek tam Vavru chvalil ze jestli je to co rika pravda tak je ten nejlepsi vyvojar nebo neco v tom smyslu. Takze tve tvrzeni je lez.
Edit: Reboot nejspis smazal vsechny videa z roku 2016, ted uz je k nalezeni jen kratky rozhovor s Vavrou z roku 2017.
Co se tyce GDS, tak je logicke ze resi problemy ktere vyvojari resili uz pred deseti lety. Vavra dela RPG poprve a musi kompletne vytvorit technologii pro to RPG a Bethesda ani nikdo jiny mu svoje know how neda. -
Ty se u zdejší komunity ještě něčemu divíš? Opravdu?
-
ne, není, to je realita chlapče...
-
Já rozumím, že to lidi pobuřuje. Kolik Václavovi může být, 25 let? To by znamenalo, že mu bylo 10 let, když král české herní scény vydal Mafii. A teď bude ve spojení s jeho hrou psát slova jako "příšerné" a polovinu článku bude posměšně vyzdvihovat nějakou vedlejší minihru?
Já jsem to vzal spíš jako vtip, ale je to tak na hranici. Každopádně si nedělám naděje, že by Pan Vávra ještě někdy přišel do FC.