Hogwarts Legacy – recenze fantasy RPG ze světa Harryho Pottera
-
A ne snad, však Forspoken je hra 4/10
-
V nejakym fight clubu se holky vyjádřily ve smyslu, že jak jim vadí Rusko a Atomic Heart , tak jim vadí Rowling a její názory na transgender. A Rowling = Potter. Můžu se tedy důvodně domnívat, že hodnocení autorky recenze je timto ovlivněno.
-
Co má cokoliv co řekla společnýho s tím jestli je hra kvalitní nebo ne? Ona tu hru nedělala, nepsala.
-
Platforma, kde bylo odehrano, je hned vedle ciselneho hodnoceni.
-
Hraje v hodnocení nejakej vliv to, jak se Rowling vyjadřuje k transgender osobám, nebo s přihlédnutím k tomuto by bylo hodnocení ještě nižší?
-
7/10 o.O , lepší combat jak forspoken rly šarko už sem nebudu chodit :D
-
na čem hrajes ?
-
Můj dojem z posledních let je jednoznačný. Hráči 30/40+ už prostě nejsou v zájmu velkých korporací a vydavatelů. Prostě prachy leží v dětech a adolescentech a těm logicky nemůžete servírovat hlubší příběhy a herní mechaniky. Prostě se to musí hýbat, být barevné a musíte být samozřejmě všemocní. A dospělí už nemají čas pálit stovky hodin ve virtuálních světech -> menší obchodní potenciál. Tak to prostě je. Proto už ani nejsem zklamaný a nic od tohoto průmyslu nečekám. Podobně pohřbívané budou i další značky a studia (Bioware a spol.). Ale co už, když alespoň dvakrát do roka vyjde něco pro mě, bude mi to stačit. Díky Bohu mě baví tituly, co k nim existuje silná moderská komunita s téměř nekonečným potenciálem. Jinak za recenzi palec nahoru, poctivě popisuje problémy a nevyhýbá se jim z obavy z brekotu dětiček.
-
Mne zase ten fakt, ze sa jedna o pomerne linearnu hru z pohladu rozhodnuti a ich dopadu vobec nevadi. Co mi skor vadi su hry, ktore sa tvaria, ze vam davaju na vyber a v konecnom dosledku, hrate pri dalsom prejdeni 80 hodin na 95% tu istu hru, len aby ste odomkli alternativny koniec... (kvoli achievementom :)
-
No sem zvedav, zahraniční recenze pjejou chalu amluvej o mistrovském díle a zatím to má na meta 90%....
Nadruhou stránku jsem jak šarka potterhead a tak mam velká očekávání...
Je to moje neočekávanější hra letošního roku vubec tak doufam ze to klapne :-D
Tak uvidíme
-
Common games.cz L jelikož všude jinde tomu dávají 9 i 10
-
Day one patch se o víkendu nainstaloval a problémy přetrvávají, ve hře mám přes šedesát hodin a splněné všechny hlavní i vedlejší questy.
-
Mám nakoukáno pár desítek hodin leaknutých let's plays a nějak mi to nesedí. Nepostřehl jsem v recenzi popisované problémy.
Dále mi chybí údaj o tom, kolik času autorka hraním strávila (přehlédl jsem?).
Předpokládám, že se jednalo o verzi hry bez updatu "Day One Patch"?
-
Zajímavé, ještě si počkám na recenzi od ACG na YouTube, recenze na Steamu snad budou už během předběžnýho přístupu, a snad to bude fajn a bude zase chvilku co pařit.
-
Hlupy pribeh a nezaujimave postavy v RPG hre. To aj to sedmickove hodnotenie asi bolo na hrane. Neviem co ma hraca drzat 30h pri hrani teda.
Na druhej strane Mad Max nebol na tom s pribehom o moc lepsie ale dokazal hraca drzat. Atmosfera sa im skutocne podarila a tuto to bude asi podobne.
-
Já jsem generačně mimo pottera, neznám filmy ani knihy. Ale hra vypadá dobře a mám i chuť ji vyzkoušet. Snad ta neznalost nebude úplně překážkou:)
-
Tak nenapisala ze by sa pri hre nebavila...zhodnotila klady a zapry... za mna ok...staci pozriet zahranicne weby kde hra dostava okolo 9 co vobec nechapem... keby to nebol svet harryho pottera myslim ze aj vo svete by prevladali ine znamky...
-
Tvl 7/10 je silnej nadprůměr. To mi přijde jako dost OK.
-
Super recenzia a aj znamka ... aj som si myslel ze po vekom hype to takto dopadne...
-
Líbí se mi, že recenze vyšla přesně po skončení embarga(12:00). Krásná práce Šárko :-) Uvidím, co přinese zítřek