Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Vývoj hry jsem moc nesledoval, ale podle vyjádření měl být SP našlápnutý. A skutek utek. Já z toho cítím strašně promarněného potenciálu. Mohla z toho být skvělá FPS akce se spoustou různorodých misí. A skončilo to takhle. Pro mě, jako singlistu, je to prostě moc drahá hra. Neříkám špatná nebo dobrá, ale prostě moc drahá. Když jsem koukal na video tak si říkám (při sledování začátku hry) hm, to vypadá dost zajímavě (to intro je fakt povedené, stejně jako jiné momenty), ale pak dostal hrdina do ruky kvér a už to jelo. Z ničeho nic se objeví mraky korejců a začíná řežba alá CoD. Vběhnou do budovy a najednou, kde se vzal, tu se vzal, slaňuje se tam korejec. Jak, sakra, mohli tak rychle reagovat? Jenom jsem si smutně povzdechnul a škrtl hru z plánovaných nákupů. Holt jsem čekal něco úplně jiného, než z toho nakonec vylezlo. Takže možná ve vánoční akci na Steamu do 10 €.
  • tohle je predevsim multiplayerovka ty pako, singl je jen pro ty, kteri jsou na Aljasce a nemaji net...
  • iso format je taky nelegalni? wake up...
  • Pete.palis
    co sem furt taháte za tolik a tolik love málo hodin hraní....nedělejte ze sebe chytráky...stejně by jste to nikdy nekoupili, i kdyby hra trvala 16 hodin....keci okolo, i tak to stáhnete..Warezaci ujetý...Lidi, který se o tuto hru zajímají ví, že hlavní náplní je Multiplayer...tak si počkejte na Crysis a tam po sosnutí házejte moudra!
  • Pete.palis
    Homefront je spíše o Multiplayeru...Singl 5/10 a Multi dostává 9/10....takže průměr...co se ti nezdá???
  • Ne, já jsem se smál jeho nadávkám. Ono je obecně sranda sledovat někoho, když ho sere úspěšnost nějaké značky.
  • nechapu cemu se smejes,to co napsal je pravda,ale ty budes asi jeden z tech,kteri poslusne kazdy rok naklusou a kupujou furt tu samou hru pod novym jmenem co?
  • Zayl
    Já nevím. Opravdu máte standardy tak nízko že to někteří z vás doporučují a recenzent tomu dá 7? Za co?

"Potěší velice originálním námětem" ... chcete říct nejtrapnějším kusem fikce posledních pěti let v herním průmyslu?

SP je krátké, průměrně nevýrazné. MP je břečkou CoD a BF. Vzhledem k tomu jaký hype k té hře byl jsem čekal něco výrazně lepšího.

To si radši kupte za pár korun nějakého staršího battlefielda a užijte si opravdové MP orgie v 64 lidech.
  • ucho
    kronoss: ne, určitě nemám vždy a ve všem pravdu, chybovat je lidské a nikdo nemůže vědět všechno. v té naší dnešní krátké diskuzi se řešilo jen pár věcí a... a je to jedno, kdo měl pravdu a kdo ne. opravdu je zbytečné tě o tom přesvědčovat, to by měl vidět každý inteligentní člověk, víc nemám potřebu dodávat :)
  • Ano Ouško máš naprostou pravdu jako vždy a všude.
  • ucho
    kronoss: ne, žádné své názory, které jsem zde kdy prezentoval, jsem nikdy neměnil a nikdy jsem si neodporoval. jestli z toho máš takový pocit, tak nerozumíš tomu, co píšu a pravděpodobně se to snažíš vytrhávat z kontextu. to je ale tvůj problém, ne můj. ale klidně přiznám, že jsem ochotný nějaké názory přehodnotit, pokud druhý diskutující přednese rozumné protiargumenty. to tak běžně lidé dělají, pokud je řeč o něčem, na co se dá pohlížet různě. promiň, ty ale žádné argumenty nepředkládáš, protože píšeš samé hlouposti. nejdřív to s mp3 v počítače (fail), potom s tou legálností stahování (fail), teď to zkoušíš na anonymitu internetu, tam jsi to podle mě taky moc nevychytal :) ve finále se tady ztrapňuješ pouze ty. no a já tady jako vždy zabíjím čas s někým, kdo mi za to nestojí :)
  • A hele Ouško má adresu no to je něco a já myslel že bydlíš někde v lesích v jeskyni. Na tebe argumenty nejsou potřeba názory měníš v jednom kuse a i sám si často odporuješ.
  • to s tou cenou jsou jen kecy! pamatuju jak dnes kdy vysel Flat Out za 300,- a stejne to kazdy chudak stahoval a pritom to je a byla zabava na nekolik desitek hodin.... pokud se vam zda ta cena premrstena tak to proste nehrajte a hotovo
  • ucho
    asi tě zklamu, ale nejsem to já, kdo je tady anonymně. a co víc, nejsem tady anonymně ani tímto účtem. kdybys uměl poškádlit trochu google, zjistiš i moji adresu bydliště. jaký argument vytáhneš teď, pane kronossi? :D
  • ucho
    protože pokud si koupíš klíč jinde než na steamu, vystavuješ tak svůj účet na steamu riziku. steam neschvaluje prodávání klíčů kýmkoli jiným a pokud ho někdo prodává, není tu 100% záruka, že ten samý klíč se nezkusí prodat někomu jinému. viz pár aférek s g2play.net.
  • Jak by jsi mi taky mohl něco vysvětlit když sám v tom máš guláš. Je hezké jakýho tu ze sebe děláš bojovníka za morální hodnoty ta anonymita internetu dělá divy co?
  • nechapu proc si nekoupite jen klic pro steam za 449 za to ta hra stoji
  • ucho
    kronoss: nechápeš rozdíl mezi hrou a hudou (mimochodem i proto se k tomu přistupuje jinak všeobecně). (mimochodem já jsem někde psal, že je hudba zadarmo? :) ). nemám ale už potřebu tady cokoli někomu vysvětlovat. bezpáteřní jedinci to stejně nepochopí, takže tak (boj s blbostí se nedá vyhrát).
  • Na to jak jsi tu vždy bojoval proti všemu co nějak ochuzovalo vydavatele je div že toto podporuješ. Stažení hudby sice neni nelegální ale ochuzuje to autora. Ale aspoň je vidět že bojuješ jen tam kde se ti to hodí.
  • ja nasel verzi ktera ma 2.5 giga a funguje bez problemu ale ten den jsem mel zpomalenej internet takze jsem hral hru stejne dlouho jako jsem ji stahoval 4 hodiny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit