Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky za recenzi. Bylo by fajn, kdyby Lukáš ukázal hru v GamesPlay :)
    • Taky se přimlouvám za Lukáše na GamesPlay prosííííím!
    • Angry Joe má asi hodinu gamesplaye. Ale podle mě je takovouhle hru třeba vyzkoušet na vlastní kůži.
      • Dobry, Angry Joe. Já bych chtěl hru předvést od někoho, kdo tomu trochu rozumí, má normální hlasovej projev a navíc Lukáš dlouho žádnej GP nedělal. Na idioty jako je Angry Joe fakt nekoukám. Tyhle přehypovaný idioty, co ze sebe dělaj ještě víc přemotivovaný afekťáky, než jsou, fakt nemusím.
  • díky Lukášovi za skvělou recenzi, po dlouhý době jsem přečetl od začátku do konce!
  • Mně třeba přijde, že v té hře není dost obsahu na ospravedlnění ceny. Nevím, co si o tom myslí ostatní ale takový AoA toho nabízí podle mě víc a to byl jakou dobu k mání ještě se slevou. Když jsem se díval na video od TB, tak na mě ta hra zapůsobila docela lacině, určitě ne na plnou pálku 45€.
    • Cenu bych viděl minimálně o 15 € nižší, to je fakt. Já to kupoval v balíčku s Remastered edicí Homeworldu, takže se to ještě dalo. Ale za samostatnou hru je cena opravdu dost nadsazená.
    • Aj cena remasteru mi pripada noc vysoka.
    • WalkingWad
      Viděl jsme "recenzi" od Total Biscuita a ten tam ukazuje skirmish - je tam 5 map a v podstatě dva mody. Nikde nic.. Několikrát tam opakuje, že nechápe tu cenu, protože obsahem je to jak indie věc za 10$ Jediná přidaná hodnota je kampaň, ale AI je naprostej hlupák a na vyšší obtížnosti akorát cheatuje, ale hraje úplně hloupě...

      Strašně mě to zklamalo, že si za hru co v unity jde udělat za měsíc řeknou o +/- 50€... to mi přijde fakt jako prasárna *10*
      • prasárna je věřit že uděláš podobnou hru za měsíc, přesto že tam je obsahu po skromnu
        • WalkingWad
          Proto to píšu, že když si odmyslím kampaň, pro MP nebo skyrmish je tam minimum obsahu... a graficky to taky terno není... Jako já tu hru chci koupit moc, mám rád RTS. ale vím, že do měsíce se bude prodávat za 5 € a prostě ta aktuální cena +/- 40€ je tady pro mě neodůvodnitelná.... :(

          Trochu mě motivuje to, že kampaň je prej celkem podařená, ale má hodnotu 40€ ?
    • walltar
      Jo cena se mě taky zdá celkem vysoká... ale s tou 20% slevou už to celkem šlo.
  • musím pochválit autora recenze! Radost číst!
  • Kr.Pa
    No, tak zápory, které mě tam štvou:
    - chybí pauza při hře na rozdání příkazů
    - chybí zrychleni/zpomalení hry při dlouhých přesunech
    - po dokončení hl. úkolu je mise ihned ukončena, rád bych sám rozhodl, kdy odjedu z mapy
    - po konci mise není jasné, zda se vytěžili všechny suroviny a sebrali artefakty nebo má člověk smůlu
    - počet jednotek nepřátel i podle počty mích jednotek
    - nesedí mě ty dvě suroviny, proč?
    - mohli zapracovat na optimalizaci pro starší stroje
    - AI si někdy dělá co chce
    - žádná obrana proti raketám z hlavního vozidla (OP proti vedlejším cílům a hlavním vozidlům jen za 500 surky)
    • Souhlasím a ještě bych doplnil, že mě hra několikrát naštvala tím, jak bere hráči z rukou ovládání a často v HODNĚ nevhodnou dobu.

      Tím myslím, že zrovna na někoho útočíte a nebo někdo na vás a najednou vám nějaká postava chce něco strašně důležitého ukázat, takže vám hra vezme z rukou ovládání, oddálí pohled na mapu, přesune se úplně jinam a dlouhé vteřiny vysvětluje naprosté blbosti během čehož se ale hra nepauzne, ale dál běží, takže mezitím na opačné straně probíhá boj, do kterého vy nemůžete nijak zasáhnout a ztratíte tak klidně hromadu cenných jednotek *1*

      A děje se to nejen v průběhu mise, ale i na konci - když například zničíte cíl mise dřív než jeho "ochranku", tak v tu chvíli se mise ukončí, ale jen zdánlivě - než doběhne jakoby cut-scéna, tak hra běží dál a dál pokračuje i boj (jdou už slyšet jen jeho zvuky), do kterého už ale nemůžete zasáhnout a tak vaše armáda dostává náklep.
      Pak vás na začátku další mise čeká překvápko, když zjistíte, že vám zmizela třetina flotily *1* *16*

      Takže když už chtějí brát hráči z rukou ovládání, tak ať aspoň sakra pauznou její průběh.
      • Nicméně vzhledem k (ne)schopnosti AI se dá hra jednoduše dohrát i s těmihle neduhy, jen to holt trochu naštve.

        Jo a ještě bych jako zápor doplnil krátkost kampaně - ta mě zklamala.

        Pokud jde někomu pouze o kampaň a skirmish, tak ať počká a za současnou cenu (i se slevou za vlastnictví Homeworld Collection) nekupuje, protože se to nevyplatí. Až doplní obsah a/nebo sníží výrazně cenu, tak určitě ano, ale zatím bych to nedoporučoval.
    • Kr.Pa
      Příběh je dobrý, ale vlastně jen těží z HW 1, kdo ví jaký by byl, kdyby hra nešla pod křídla HW. Grafika nádherná. Jednotky se o sebe nesekají, úkoly jsou pestré. Hudba si hodně bere z HW 1, komunikace jednotek mezi sebou je super. Obtížnost není nějaká hardcore. Hře bych dal z nostalgie 8/10, pro neznalé HW 7/10.
      • Jj souhlas. Vidim to v podstate stejne. Myslim ze 7/10 je spravedlive hodnoceni a hra me i pres vsechny neduhy bavi.
  • Blue.Shark
    Super recenze. Radost číst.
  • Díky za recenzi. Já jsem spokojen. Desers of Kharak mají v kampani skvělou atmosféru. Velký podíl na tom má právě neustálá komunikace hlavních postav, jednotek v boji i mimo něj a vizuální stránka. Design jednotek je dle mého extra třída v celé sérii Homeworld. Soundtrack opět velice povedený. Za kampaň u mě 8,5/10 (i přes nějaké ty chybky, které by měli doladit). Je jasné, že známku sráží, v recenzi výstižně shrnutý Multiplayer. Ten je opravdu chudý v momentálním stavu. Když ale chytnete dobrého spoluhráče, tak to zábava je i tak. Kupodivu mi přijde, že se opakuje to samé jako u HW1 a HW2. Když se na to podívám zpětně, tak tam Multiplayer byl také dost chudý. Až Complex mod z H2 udělal to, jak bych si Multiplayer v Homeworldu představoval od počátku. Snad se něčeho podobného a takhle komplexního dočkáme i u Deserts of Kharak, protože ta hra je na to jako stvořená, pak by to bylo skoro dokonalé.
    • Komplex je super pre skirmish, ale neviem ako by vyzeral zápas v mp, to by snad trvalo strašne dlho. pre mp by bola najlepsia nejaka zlata stredna cesta medzi tym co je v zakladnej hre a komplexom
      • Já hrál Complex v podstatě jen v MP s kámošema. Nastavila se půl hodina neutočení a pak jsme se další hodinu řezali dokud nedošly zdroje na mapě *1*
  • Pro me to byl instabuy, dobry rts uz vymrely a tohle me jakozto rts possitive neskutecne bavi.

    Chyby to ma, pocty map zamrzi ale je to dobra rts
  • Hra je dobra, ma atmosferu, jen je kampan strasne kratka a jinak kde nic tu nic. Pokud nepridaji mapy a dalsi obsah tak za tu cenu to opravdu nema smysl.
  • Hráte niekto planetary annihilations titans? Uvažoval som o kúpe.
    • Skoda penazi
      • A dôvod?
    • Koupil jsem si to Early Access ale moje RTSkova neschopnost zpusobila ze jsem nebyl schopny bojovat na trech frontach a na nekolika planetach najednou a vubec mi to neslo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit