Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teraz som si pozrel video z Homeworld remaster z decembra, chlapík dal worldwide server loby a bolo tam nula zápasov.
    Ja som ten typ hráča ktorý uprednostnuje skirmish alebo multiplayer takže pre mňa to nebude...

Inak dávam do pozornosti nezávislú stratégiu Executive assault.
    • P.S.
      Ja som z pôvodných videí mal pocit že hra bude fungovať tak, že po odzoomovaní sa dostanete na obežnú dráhu, kde bude možné stavať lode a boj by prebiehal na zemi aj na obežnej dráhe, pričom by napr. vesmírne lode mohli bombardovať povrch a pod. To by bolo super. Škoda že to tak nie je.
  • Hudba! Nezmínit ten kvalitní hudební podkres od Paul Ruskay, to je tak na facku! V jeho hudbě se můžu koupat hodiny a hodiny. Už od HW1 tvoří jedinečný styl, který je s HW sérií doslovně spjat jako krev s naším krevním oběhem! Tuhle hru nemusím ani hrát, mě jí stačí poslouchat! Za mě 9/10
  • Některá designová rozhodnutí mne opravdu vytáčí ...Po dokončení 3 mise omylem kliknu na restart mise....taky ti ňoumové mohli dát tlačítko restart červeně a další misi modře ...ne, oni to daj naopak. ...No a pak člověk, jak kus kreténa, musí shlédnout celé úvodní video mise, které nejde odkliknout, ani se dostat do menu, nic .... *16* *16* *16*
    • Nevidím problém v designu, ale v tvém omezeném vnímání, které se omezuje jenna barvičky a ne čtení textu.
  • Krásná grafika a super hra:)Doporučuju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit