Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty creeny sou jak z 12let stare hry, tedy pan zaspal o 12 let dobu. kdyby to udelal tehda mozna by sklidil vetsi nadseni, ale mozna ne i tak sou ty screeny o nicem.
  • Nápad měl výborný potenciál, ale ty fotografie/screenshoty jsou dost nepůsobivé
  • Tak tak. Vidím nadpis a začátek článk - zní to neuveřitelně zajímavé... Podívám se na samotné fotky a.. strašné zklamání. Čím má být fitry prohnaný screen pár digitálních hranatých mrtvol zajímavý mi uniká. Souhlas s Vrookem a User47.
    • Kdyby sis ten článek dočetl dokonce, věděl bys, že těch efektů bylo dosaženo jinak, než Photoshopem ;)
  • montatatana
    Tyve zrovna vcera jsem si o Fentonovi a Robertsonovi cetl :)
    Vyborny nacasovani, diky za clanek. Zajimavy napad a hodne dobre provedeni.
  • Povedenej článek bohužel tady ho moc lidí asi neocení.
  • Dnes je umělec každý lamer, co si stáhnul Photoshop.
    • janchor
      A tím spíš stojí za docenění člověk, kterej svůj nápad splácal postaru.
  • USER47
    Zajímavej článek, snímky mě až tak neoslovily. Přijde mi to trochu jako manýra, co stojí víc na tom technickým zpracování než na snímcích samotných.
  • presne tak
  • lame, kdyby aspon pouzil aa
    • koukám že v první třídě se dneska učí dřív angličtina, než psaní s diakritikou
      • zase nejaky spamer. K obsahu prosim, k obsahu
  • Vrook
    Nic moc. Ty "fotografie" jsou v podstatě o ničem. Podle mě, a tak jak já vnímám válečnou fotografii, je to spíše o zpravodajství, než o umění. Pokud se koukám na fotografii z nějakýho válěčnýho konfliktu, tak je to proto, že mi nabízí detailní pohled na něco, co je mi poměrně vzdálený a nedostupný, ale zároveň vim, že je to reálný a že se takovejhle pohled někde skutečně nabízí (nebo nabízel). Nemluvě o tom, že se fotograf skutečně vystavuje reálnýmu riziku (viz. nejen Fenton).
    O těchhle screenshotech z her hozenejch do zrnitýho černobíla mi příjde zbytečný psát článek na hlavní stránku jakýhokoli webu. Možná kdyby byly něčim zajímavý, ale ani jeden kousek mě výrazně neupoutal.
    • Cahir
      Válečná fotografie se dá považovat za umění. Zpravidla jde v momentu o zachycení něčeho mnohem většího. Ty nejlepší fotografie mají nějaký přesah, nejsou jen pasivním otiskem v určitém přísně ohraničeném čase, nýbrž vyprávějí nějaký příběh, plynou, jsou aktuální, zachycují nějakou emoci, vývoj apod.

Podívej se třeba sem: http://i.idnes.cz/10/063/cl6/JB33ef09_vlajka_Joe_Rosenthal.jpg Tady jde o mnohem více, než jen o vztyčení vlajky. Tahle fotografie v sobě skloubí spoustu idejí.
      • Vrook
        Já naštěstí právě umění nijak neholduju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit