Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kup si originálku, dube
  • h0p3
    ále koupil *1*
  • kubi-wan
    Já mám GoG verzi a ta je, ač občas spadne, úplně v pohodě... nic, co by mi kazilo zážitek z hraní.
  • Black_Hand
    ok, v poradku :D.
  • Black_Hand
    tak ta polozka Alienware bude asi pro pocitace Alienware...
  • Ja se rozhodne nehadam jen jsem byl zvedavej.
  • Black_Hand
    ne, bylo to presne tak jak rikam. byla to regulerne ripnuta 320ka. a to mi stacilo. a po pravde. hadat se tu o formatech nema smysl. kazdy si to vybira podle sveho.
  • Muj sluch konci na nejakej 17ti KHz takze jsem zadnej rozdil mezi MP3 a FLAC neslysel ani na rozumny Hifi sestave ani na profi studiovym odposlechu. Zkousel sis tu pisnicku pustit na ty samy sestave ve FLACu a MP3? Nebyla ta mp3 jeste nejak jinak doprasena?
  • Horst_Fuchs
    Teleportace mimo mapu pokud někoho dorážím moc blízko okraje mapy, občasný padání s divnou chybovou hláškou, po zapnutí záhadný položky v nastavení jménem Alienware hra při loadingu vždycky spadne. To vše v aktuální Stem verzi.
  • Black_Hand
    usi tu nebudu rozebirat. mozna jen pro zajimavost. i 320kb/s mp3 urezava vse nad 19.5KHz. sam jsem se pak kdysi divil, kdyz jsem si jednu pisnicku pustil na regulerni, rozumne HiFi soustave a najednou tam slysim neco, co jsem nikdy predtim neslysel a to i navzdory tomu, ze jsem tu pisnicku slysel snad nespocetnekrat
  • Se smysluplným příběhem by to bylo skoro jako každá jiná hra. Já chci ještě míň smysluplnej příběh! *3*
  • Co myslíš? Já si žádnej bug nepamatuju
  • Fakt myslis ze poznas rozdil mezi 320 kbit MP3 a FLACem? Na cem to poslouchas mohu-li byt tak smely?
  • beztratovy mas i mp3 v 320 kbs nebo ogg . Kdyz chci OPRAVDICKY beztratovy format tak si vyberu wav protoze ten jedinej jede v cd kvalite .
  • No jo mas recht mam kratkou pamet. Asi je potreba si to OST znova projet :D
  • Black_Hand
    FLAC je bezztratovy a ma tedy identickou kvalitu s wavem. jen je mensi.
  • Black_Hand
    Drasta: Perturbator? Jasper Byrne? Scattle?
  • Rozdil nepoznas ani na nadprumerny. Vyzkouseno.

Jinak krome Moona a Coconuta tam nic moc az tak zajimavyho neni :D
  • Horst_Fuchs
    Třeba:
    - smysluplnější příběh
    - lepší AI
    - minimálně dvakrát víc levelů (to aby se délka hry alespoň přiblížila délce průměrný kampaně v Call of Duty)¨
    - rozlišení odpovídající roku výroby
    - přehlednější grafiku (masky poházený v levelech byly ve většině případů téměř k nerozeznání od pozadí).

A naopak by to nemuselo obsahovat závažný bugy i osm měsíců po vydání (autoři asi nemají love na betatestery).
  • Horst_Fuchs
    Dá, ovšem stojí to víc jak celá hra. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit