Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další z blbečků co si myslí, že slovenstina je cool když ji použijí a přitom nemají ani pádný protiargument.
  • Jo, dělalo, já si dávám bacha na velké písmena ;) A na blbost není protiargument, bohužel
  • Jedine co ma na tej hre zaujima, je kolko dostane na games.
  • Mart9
    Škoda, že to neskončilo už prvním dílem.
  • Miserius
    Hraju na klavesnici a myši a je to v pohodě, když umiram tak mojí vinou
  • 10/10 goty 2013
  • Vrook
    Jenže o pár postů níž je důkaz, že se nezavděčís nikomu. Kdyby to napsal anglicky, tak mu nějakej idiůtek napíše, že používá angličtinu a myslí si, že je to cool a že je to přitom trapný (nejspíš proto, že dotyčnej nerozumí). Ale jinak souhlasim. *15*
  • Anglictina je idealni pro nymandy jako ses ty. Akorat tu trollujes s grafikou a vubec nevis o cem hra je sasku.
  • Nenapsat recenzi by byla do nebe volajici prasarna, takze ne, to nemyslim. Myslim fnukani pissalka, ze ho boli nozicky a ze on prece nebude stat frontu na gamescomu, po jejimz vydrzeni by si mohl vyzkouset jednu z nejzajimaveji vypadajicich her minuleho roku...
  • rancor1223
    Neměl jsem sebemenší problém hrát to na klávesnici/myši. Jaký načasování myslíš?
  • Pixel Art je to pěkný :), bohužel to zase budou idioti shazovat, protože nepochopí buď autorův názor nebo koncept hry. Ale asi některé hry holt mají tento "flame efect". Nepamatuju si, že by nenávistná diskuze na téma grafika probíhala třeba u Super Meat Boye nebo Plants vs. Zombies. Až oba díly v jednom balíčku, což asi budou, tak hurá do toho. Jinak dnes je pro zájemce 75% sleva na Mark of Ninja. Mimochodem, hrál někdo tuto hru na klávesnici? Za mě to bylo docela peklo... načasování hlavně v turorialu. Ale taky vynikající počin.
  • Miserius
    Mam chuť na jablka...nic víc si z tvojich příspěvků neodnesu...
  • GlaDOS
    Tím ignorováním prvního dílu myslíš jako recenzi?
  • Těším se. Jen by jsme mohli dostat méně bugů a o něco lepší soundtrack...
  • Se vší láskou a úctou-překládat memy je prasárna.
  • Vrook
    !!! komentář roku *15*
  • Po trestuhodnem ignorovani prvniho dilu by jeden cekal, ze se zdejsi pissalci na pokracovani zameri vic, ale to ne. Vono si to jede na E3, kde se prezentuje druhy dil, ale aby se na to zaslo podivat to ne, to se radsi bude zase prekladat z rockpapershotgun...
  • promitac
    Prichadzam k dveram, ticho pocuvam.... kroky ... sem ... a tam.... sem.... a tam... pevne zovrem v ruke svoju golfovu palicu... zatenm zuby... vyrazam... rozkopnem dvere... spozorujem svoj ciel... otoceny chrbtom... bezim ... vrham palicu ... trafila svoj ciel... ciel pada k zemi... netusi co sa deje.... zarevem a hodim sa nan celou svojou existenciou ... uchopim tu jeho po-ondiatu gebulu a mrskam s nou o zem.. raz... dva razi.. tri razi.. stracam prehlad...zvuky utichli... poobzeram sa okolo seba.... ... štrúdl jablkovej. Zapalujem si cígo a este sa zastavim v pozicovni vhsiek...
  • Kozy
    Sklapni a vem si moje peníze. *14*
  • janchor
    To zaběhni k očaři, jedničku jsem nerecenzoval (a dával bych míň, když už laškujeme s čísly).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit