Přejít na výpis diskuzí
Hotline Miami 2: Wrong Number přinese velké finále
19.6.2013 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
Grafika by tomu ubrala na kvalite, hoc to je ironia. Ta hra nepotrebuje grafiku :D
Takto ma svoj styl ktory je dokonaly, je to uplne peckoidna smaženica a neriešiš blbosti ako ze zbran ma 5 pixelov. Ak by to malo lepsiu grafiku tak by si v nej videl ze je zla, videl by si ze ten model palky je odflaknuty a posobi divne. Takto vidis ze palka ma 5 zltych kociek a vieš ze je to palka a ze s nou niekomu rozmachneš hlavu ako melon a nezaujima ta ze je to len 5 paliciek lebo je to dokonala palka ako si ju predstavuješ. Je to to isté akoby si v knihach chcel mat implementovanu poriadnu grafiku :D Predstavivost v tejto hre hra strasne vela a ta dokonalo brutalna a sialene rychla atmosfera ju zenie niekde uplme mimo limity toho čo by dvaja chalani dokazali nakodiť, a vobec čo by vecsina studií dokazala nakodiť. Jednoduche a predsa dokonale.
Tu som sa naucil ze jeden pixel stačí na to aby som vedel ako daleko musim byt ked chcem niekomu vrazit, alebo vybit zuby o hajzlovu mysu, alebo vytlačiť oči palcami, alebo vykuchať brucho kudlov, prejst hlavu s pačidlom... Ahh no nech je to uz tu ! -
uz to vidim... recenzi zas dostane mistr Grygar a hodnoceni bude 10/10
-
Jinak by mě zajímalo jestli ty komentáře v eng dělalo více lidí než 1.
-
Další z blbečků co si myslí, že angličtina je cool když ji použijí a přitom nemají ani pádný protiargument.
-
just stupid. really stupid little brat.
-
Can't tell if trolling or just stupid
-
No mohlo by se to spíše více zaměřit na grafiku. Kdo to má hrát když to vypadá tak hnusně. *11*
-
sem s tím :)