Přejít na výpis diskuzí
Hotline Miami 2: Wrong Number - recenze
30.3.2015 | Lukáš Grygar
52 příspěvků
-
Haló pane proberte se po ránu, Life is Strange, to je ta 3D adventura v Unreal Engine 3, víme? Doporučuju si přečíst na co reaguju
-
Eh lepsie modely coho? Retro pixelov?
-
Chapes to blbo, Gabe si takto overuje sudnost ludi, ci takuto sra*ku kupia, pretoze on v ludstvo veri. Ked ludia budu voci takymto srajdam imunni, nakolko je clovek tvor inteligentny, nepotrebuje vodit za rucicky a vie sa rozhodovat sam za seba bez vsadepritomnych omedzeni a nariadeni na kazdu kravinu, tak sa posunieme na dalsi evolucny stupen. A Gabe nam za odmenu da o jednu zlavu rocne viac.
-
Lidi, kteri citi potrebu nadavat na grafiku zrovna u tehle hry me bavi a zaroven mi je jich lito - museji byt strasne prazdni a nudni. Proto se tu ostatne schovavaji za anonym a citi se mocne, jake reakce tu vyvolali. Nejhorsi je, ze to snad ani nejsou teenageri, ale 20+ pulmozci a zbabelci.
-
Jednicku to nedohrálo, dvojku jo?
-
Mám takový dojem, že spíš reagoval na Life is strange *3*, naopak, hotline miami bych si já mnohem radši zahrál jako 3d střílečku
-
JJ je mi jasný, že hlavní důvod proč to vypadá tak, jak to vypadá, je rozpočet, ale časem by si to zasloužilo remake do lepšího enginu + lepší modely, nevím, jaký to mělo prodejní úspěchy na steamu, na konzole to mělo prodeje slušný. Zrovna na téhle hře mi grafika ale zas tolik nevadí, pokud kvalita scénáře nepůjde dolů, doufám, že ne
-
tak rad bych ti k tomu něco rekl, pac tvůj příspěvek ma hlavu a patu, ale nemuzu..chcipl jsem Matem..takze az jindy. *3*
-
Zkoušel si tam někdy něco dělat? je to těžké. Jen blbej stromeček, nebo nějakou přímku. Na druhou stranu takhle může dělat hry každý ale povede se to jen někomu.
-
Souhlas jedna z mála her kde jí sluší víc 2d stylizace ve 3d by to byla už jen tuctová střílečka, na způsob manhunt jak už jsem psal níže.
// Jo, to je dost možný -
Jsi šul*n a primitiv. Chcípni s Maťem.
-
Díky, ostudná pravopisná chyba. Ani to nebudu opravovat, jen se budu stydět.
-
Hádat se na téma "PC vs konzole" nemělo smysl nikdy...
První Hotline Miami byl o požitku s dokonale vybroušené hratelnosti, která dávala, nejen díky (skvěle padnoucí) stylizaci, vzpomenout na dětskou fascinaci z videoher. Je to hra, kterou rozjedu na 5 let starém pracovním notebooku, ale přesto mě svou hratelností uhrane mnohem intenzivněji, než včera zkoušený Tomb Rider a Far Cry 4 na nové konzoli.
Závidím ti, pokud si vážně myslíš, že "nová" generace konzolí nějakým způsobem změnila nahlížení na hry jako takové. Podle mě si ale pokračování Hotline Miami vysloužilo chladnější přijetí paradoxně tím, že se jako moderní tříáčkové hry snaží hráčův postup a zážitek ze hry až moc svazovat...
A navazovat na "kultovní" první díl taky asi není nejsnazší ;-) -
Vývojář: Dagestan Technology
Kristepane, jak se taková sra*ka vůbec dostane na Steam? To už Gabe ztratil veškerou soudnost? Bejt Cactus tak ty jejich ruský pr*ele zažaluju za plagiátorství. -
Dvojka je oproti jednotke strašne psycho, lezie do hlavy hlavne v tých častiach kde sa natáča ten film, ako fakt ten level v policajnej stanici s tým telefónom bol extrémny ani nie brutalitou ale hlavne manipuláciou hráčovej mysle, kokos keď ja túto hru dohrám tak sa pojdem mentálne vyšetriť len pre istotu :D
-
mě = 2. a 4. pád
mně = 3. a 6. pád -
Ja jednicku miloval ale nakonec me u ni nejvic zklamal zaver. Na to jak to skvele rozjeli tak mi prislo ze jim dochazi dech a tak nejak to cely tajemno vysumelo. Dvojku jsem jeste nedohral ale co se pribehu tyce tak se mi zatim libi moc.
-
Pořád je to dělané v Game Makeru? *6*
-
UE4 magicky vizuál nezmění. Velkou roli hrají stylizované a hrubé textury a taky kvalita 3D modelů.
-
Podobný hry jsem hrával na vietnamské kopii NES, ale tohle je akorát o dost rychlejší, ale proč ne
OTF -co takhle recenze na druhou episodu Life is Strange? Původně jsem si myslel, že to bude slabší (což po grafické stránce i přes značnou stylizaci je bohužel dost vidět, tohle by si zasloužilo UE4) tak za mě pecka