Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen taková zajímavost. Komu se toto nelíbí, můžeš zkusit regulérní Ruskou kopírku:D

http://store.steampowered.com/agecheck/app/348020/
  • zajem hracu se ted upira tam kam ma, pc vs konzole smrdi z tvého textu na sto honu, zabava pro deti..haf!
  • Dogkiller
    Konzole jsou ovšem stejně tak cestou do pravěku jako pixelart. *3*
  • Moda pixelartu pomalu odezniva, nove konzole presunuli zajem několik let znudenych hracu jinam, když uz nic ma zase smysl se hadat na téma PC vs konzole:)
    před tremi lety by tohle dostalo 10/10 a bylo by tu 500 prispevku. Rikal jsme to uz před temi tremi lety, ze cesta do praveku odezni jakmile se objevi nove konzole:)
  • chcípni konečně v nějakém temném koutě Maťo.
  • NEJLEPŠÍ HRA NA SVĚTĚ!... tedy pokud si dáte papír jako já.
  • styalised Allllllllllrighty then :D Vogon ty si vynašiel nové slovo, ale palec hore za Yahtzee :)
  • Vogon
    "It's a good thing this game is styalised or I might think it was a little bit fucked up!"
    -Ben "Yahtzee" Croshaw, Zero Punctuation recenze Hotline Miami
  • Mart9
    Mně by zajímalo, kolik by tomu dal Marek Král, který se prve sjel a dal jedničce 10/10.
  • langustyn
    jednička je pro mě jednou z nejlepších her dekády a dvojka první hra (pokud nepočítám KS), kterou jsem kdy předobjednal... rozhodně toho nelituju, i když jsem čekal trochu víc. dvojka je zadumanější a díky časté nemožnosti výběru postupu taky o dost těžší, což občas sklouzne k frustraci ještě větší než v předchozím díle. ale i tak si to po půlce hry náramně užívám :) jinak soundtrack opět boží... trochu jinak, ale jo... (nej songy Voyger a Dust) já si k hodnocení ještě bodík přidám, pro ostatní je 7čka adekvátní :)
  • Jako upřímně: pořád jsem z toho dost odvařený, ale jednička mě zasáhla silněji. Tady mi dost vadily úrovně orientované na střelbu, kde vás enemáci snadno sundaj "zpoza obrazovky". Dvojka je o dost "lienárnější" a úplně se z ní vytrácí hráčova osobní preference, za jakou masku (a tedy styl) bude hrát. Příběh mi přijde vcelku v pohodě a na každé intro se těším. No nic, jdu rozflákat pár lebek.
  • Jack1947
    Pokud takovejhle masakr dostane jen 7/10, něco je hoodně špatně. Protože 1čka byla sice HC zato super *3*

Ted jsem zvědavý na recenzi, La cops snad to bude lepší. Tady možná je důvod že prostě to samé opět není úplně ono ale tak která hra není stereotyp a stokrát okoukané - tohle bych trochu přirovnal Manhunt. Myslím brutalitou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit