-
fakt me hra potesila. zpusob, jakym vypravi vztah s blondatou slecnou je super (assassins creed 2 by se mohl ucit jak se vypravi vznik vztahu kratkymi epizodami). i nejkomplikovanejsi situace maji reseni. cim komplikovanejsi, tim vic se to resi jako puzzle. markovi hra nepadala, to se ma. me pada, ale vetsinou ne ve hre, typicky menu. v ni to snad bylo jen dvakrat za celou hru. obcas jsem zaznamenal mensi zpomaleni, ale nic zavazneho.
a soundtrack je prekvapive super. mym favoritem z celeho vyberu je asi M.O.O.N. hlavne me dostava jak misty zni jako z koupelny, nebo ze zachodku, kde se castokrat ve hre ocitnete a i trailer ma par zaberu z nich.
a kdo si vsimnul rybi masky se jmenem "phil" :DD?
btw: pekne prosim videorecku od lukase. ten se nad tim rozplyval uz na blogu :X. mohla by byt z toho dalsi skvela prace, kdyz uz je dobre tema. -
Si připadám jak zvrhlík, jen co to čtu a koukám na obrázky, takže i přes hodnocení děkuji... *3*
-
-
Všickni jsme zvrhlíci , jen se někteří z nás více méně úspěšně přetvařují ;)
-
-
Tak jo, hrál jsem to...a desítku tomu může dát jenom naprostý id*ot
-
-
http://www.metacritic.com/game/pc/hotline-miami
-
-
Sh*t hra, ale vás duchodce jiste potesila o tom zadna. *11* *11*
-
-
kolik let ma herni duchodce?
-
Don't feed the Troll !
-
cole: Zato vás, rozmazlené 12-leté zmetky, hned tak něco nepotěší, že? Leda tak nový iPad, CoDko a pandičky ve WoWku.
-
A ty si zase fracek co stoji za starou belu :) proc tu vubec trousis sva moudra kdyz te hra nikterak neoslovila? Mrzi me ze vyborny Markuv text bude kreteny znehodnocovan polemikou ze tomu dal 10/10...
-
-
Pro mě velké zklamání.
-
Aha... takže to sa teraz hráva na PC... paradox je ako všetci pcčkári pluju na konzolové hry tvrdia že konzolová grafika je historia a potom hrajú hry ktoré su ako z 80 tych rokov a ešte tomu neváhaju vypálit 10... hra je to dobrá proti tomu nemám nic len si všimnite toho malého paradoxu...
-
-
My je hrajem protoze muzeme, konzolisti protoze musi:-)
-
Ano dokonce to hrají na sestavách které 3x převyšují nextgen konzole jak cenou tak výkonem .... a bez fofrklacků ! Svět je plný paradoxů a v herním průmyslu se stále motáme v kruzích ;)
-
Ti co plivu na konzolove hry kvuli grafice jiste nehraji Hotline Miami. Krom toho jsou to vetsinou jen trollove. Zadny paradox tu nevidim. Jedine fakt, ze slabomyslnych jedincu je dost na vsech platformach.
-
-
Asi budu za herního kacíře, ale já na tý hře nevidim nic geniálního. Pár zajímavých prvků má (třeba ty masky), ale jinak nic světobornýho. Násilí tam je stejný jako ve spoustě dalších indie her a flashovkách. Nějaký znechuchucení, nebo podobný pocity o kterých psal recenzent, se nedostavilo. Soundtrack sice solidní, ale při delším zdržení v určitym levelu (na touchpadu se to hraje nic moc) taky dokáže otrávit.
-
Jo..takovyhle sragory jsou dneska in..bavte se..brzy nic lepsiho nebude..
-
-
Fakt?
-
-
No fakt..uz jsem tam byl a vse videl..dokonce tam meli i teleskopicky ceciky...
-
-
-
Ahoj super hra, diky za recenzi. SPOILER! Nevíte někdo odkud jsou ty údajně kultovní růžové pumy :D ?
-
Hral som to cele a je to skareda, obycajnaa arkada bez akehokolvek pribehu, napadu ci originality. Vsetko podla jednej sablony....zdvihnut phone, nastupit do auta a vymydlit celu oblast.....nasilie zanika v hnusnom spracovani a hudba je po par opakovaniach otravny hnis...5/10 mqx