Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.metacritic.com/game/pc/hotline-miami
  • Ahoj super hra, diky za recenzi. SPOILER! Nevíte někdo odkud jsou ty údajně kultovní růžové pumy :D ?
  • Jednorázová hra, stereotypní gameplay, bolest hlavy z blikajících zmatených barev... jednoduše stejně vymaštěná hra jako ty porotci na IGF.
  • Mart9
    Pro mě velké zklamání.
  • a ty jsi mistr trotlingu (haha)
  • Hotline Miami je jedna z mala single player hra ktora ma chytila za poslednych 5 rokov
    kupil som si ju na steame, 4euro sa da prezit.
    je to kratke, ale velmi intenzivne. super!
  • Thorleif_cz
    De to... To se udělá díra... *1*
  • Takže vyvyšuješ svůj subjektivní názor nad vše. Musíš být velmi inteligentní
  • Tak jo, hrál jsem to...a desítku tomu může dát jenom naprostý id*ot
  • ukazte mi hru, ktera nema dobrou grafiku, je naprosto jednoducha a dokaze takhle pobavit...
  • Srovnavat tuhle hru s ostatnimi mi prijde naprosta blbost... co se tyka provedeni retro hry, ktera navic vyvolava pocity, agresi a tu navykovost furt dokola mackat R na restart kola... to uz prece mluvi za sve. Pokud nekdo ma cit a pozna co je zabavne, tak tahle blbustka urcite je a ve svem zanru si zaslouzi 10 z 10, protoze ji nelze moc s cim srovnavat a hra krom padani mi prijde dokonala... jen to ukladani me stve ale to k tomu tak uz neak patri
  • Black_Hand
    ok, v pohode. vyjasnili jsme si to :). taky bych se na lidi dival divne, kdyby mi rekli, ze treba painkiller je spatna hra, protoze nema implementovanou realnou balistiku.
  • kubi-wan
    OK, tvoji výtku beru. Možná jsem nezvolil úplně nejlepší slova. Ale v jádru jsem to myslel asi dost jako ty. Jen mě prostě už unavuje číst spousty nesmyslných stěžování si na pitomosti v těhlech diskuzích (tebe nemyslim, ale jinak celkem dost jedinců), takže jsem cítil potřebu napsat to rázně.
  • Hra roku 2012. Dokonaly simulator masakru s presahem a skvelou hudbou.
    Kdo nesouhlasi, je ubohy *13* a podplaceny *12*
  • Black_Hand
    marek: je to mozny. mozna mi jenom vadi volba slov, ktera to podkopava. formulovat to zpusobem "proste se s tim smir" mi je hodne proti srsti, kdyz se primo v tomto foru mame bavit o tom jaka ta hra je. to samy muzu rict o mnoha ne moc dobrych hrach.
  • Tohle chudak jako ty nemuze bohuzel nikdy pochopit. Ta hra je uzasna, umelecke dilo kere se objevi jednou za par let.
  • Napsal jsi to dobře..beru to :-)..ale to že ta recenze a to hodnocení je totální škvár a blbost,za tím si stojím.
  • Uznávám,že jsem se nechal docela dost unést,ale musím také říci,že mi to hodnocení hodně hnulo žlučí..Jako at se na mě pan recenzent nezlobí,ale tohle hrubě přepískl..Jasně jde jen o číslo,ale podle mě má velkou váhu i moc..To jednoduché obyčejné číslo je symbol,který tím nejjednodušším možným způsobem komentuje a hodnotí hru..je to prostě jako známka na vysvědčení a když tam budeš mít kouli,tak ti doma zmydlí prd-l a nikoho nebude moc zajímat nějaký proces jak si toho docílil..prostě je to číselně zhodnocená tvoje práce,no a recenzí je to podobné..Já osobně jsem již dříve navrhoval,aby se pro tyhle hry zavedla zvláštní kategorie,kde by se hodnotili třeba úplně jiným způsobem..uvidíme,třeba to časem přijde..žlučí mi ta hra hnula hlavně z toho důvodu,že jsem zde teď nedávno četl recenze na AC3 na Far cry3 a na Hitmana a všechny tyto hry byly podle mě docela dost zkritizovány,až mi v některých momentech přišlo,že ti recenzenti jsou snad nějakým způsobem zaujatí..Ty hry jsem měl možnost vidět i vyzkoušet si je a musím říci,že u všech tří je to špičkově odvedená práce a to jsou tři různé žánry a ani jeden z nich není mým největším koníčkem..přijde mi to,že si místní recenzenti vůbec neváží práce těchto vývojářů a kolikrát mám pocit,že jen hledají sebemenší záminku,či drobné chybičky,jen aby to těmhle hrám mohli v recenzích natřít.
  • 13_11
    Black_Hande, mám pocit, že kubi-wan píše to samé co ty, jenom pro to volí jiná slova.
  • Black_Hand
    a ja se ti snazim vysvetlit, ze rozumne, konstruktivni kritika je na miste vzdy a schovavat se za "dana pravidla" neni ku prospechu nicemu. a o realisticnost nejde. hotline miami ma nejaky cil a k tomu voli formu. a ted je otazka, jak ta forma souzni s cilem. ja si myslim, ze AI je na tom dostatecne a mozna i ta obcasna blbost protivniku podporuje ten cil. a i tak hra funguje vytecne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit