Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano hra má vlastně i na indie žánr docela velké technické problémy . Dost dlouho se mi nestalo aby na mne finální hra vyplivla ladící obrazovku s příkazy (něco jako error zbraň protivníka = 1 zbraň hráče= 1 .... a blikal kurzor ) , často se stává , že hra přestane reagovat na ovládání (mám dva monitory a myška neposeda se dostane mimo , o náhodném ALT -TAB a nereaguji nemluvě ) , dokonce pokud jste v kontaktu s nepřítelem stylem tělo do těla vystřílí vám nepřítel i váš zásobník - sucks !

Na oficiální verzi ze Steamu docela hardcore , takže docela chápu , že radí i s upirátěnými verzemi . Ostatně právě početné pirátské obecenstvo pak vytvoří názor celé herní komunity na hru ....

Není až tak jednoduché tu hru dohrát (i když zrovna nestávkuje) , ale stále vás úspěšně tlačí přes všechny problémy k novému spuštění .
  • Robotron3
    Si připadám jak zvrhlík, jen co to čtu a koukám na obrázky, takže i přes hodnocení děkuji... *3*
  • smejki
    "Magnumem"
    Tam se skutečně nějaká zbraň jmenuje Magnum?
  • Kozy
    Konečně :)
  • Ano měl jsem z té hry velmi špatný pocit. Dokonale jsem se bavil.

Co se týká bugů: tak občas hra blbě detekovala tlačítko pro dodělání protivníka, což mě v té rychlosti dostkrát stálo život.
  • Tak a ted kdo prvni prijde a bude tvrdit, ze vubec nechape, jak je mozne, ze Assassin's Creed 3 dostane 7/10 a tohle 10?
  • omg prej 10 LOOL
  • Je to hnusné je to zvrácené je to .... čirá hratelnost !

Koncept jednoduchý a přesto vás i tisíceré zahrání bude bavit , protože se sami přistihnete při tom jak říkáte "Tohle půjde udělat jen musím na to jinak ;)" .
    Jako "Into te Eagles Nest - http://www.youtube.com/watch?v=jfJ4QkiBVpE , jen s nepřáteli co vám zadarmo nic nedarují a po několika setinách vteřiny jdo tvrdě do vás ...

Až bude v akci na steamu Retro City Rampage taky koupím .... do té doby je výzvou krásné retro Hotline Miami *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit