Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    Přesně tak, jmenuje.
  • no a hlavne veci ktoré su uvedené na Sectore ako mínus by sa v hre 10/10 rozhodne nemali vyskytovat...
  • Aha... takže to sa teraz hráva na PC... paradox je ako všetci pcčkári pluju na konzolové hry tvrdia že konzolová grafika je historia a potom hrajú hry ktoré su ako z 80 tych rokov a ešte tomu neváhaju vypálit 10... hra je to dobrá proti tomu nemám nic len si všimnite toho malého paradoxu...
  • Thorleif_cz
    To ovšem ještě neznamená, že to není hloupost, magnum je označení střeliva, ne zbraně...

edit: Nepřečetl jsem si to pořádně... Známá zbraň?
  • Zerathus
    100 lidí 100 chutí i když 10tka je přeci jen trošku moc
  • N7N7
    Ano. Ty asi znáš Magnum pouze jako zmrzlinu, ale je to i známá (a ve hrách velmi často viděná) zbraň.
  • jindra.veliky
    Hadam, ze to byl jiny redaktor
  • 13_11
    Nevím, zda se verze Steam a GOG technicky nějak výrazně liší – předpokládám, že ne, ale stoprocentně to nevím. Nicméně jsem měl uvést, že článek hodnotí verzi z GOG.
  • Don't feed the Troll !
  • :) Jo ve srovnání s Retro City Rampage , není retro nic . Jinak je Hotline retrem minimálně skutečnou hratelností , grafikou a zasazením děje ....
  • N7N7
    cole: Zato vás, rozmazlené 12-leté zmetky, hned tak něco nepotěší, že? Leda tak nový iPad, CoDko a pandičky ve WoWku.
  • Pane Král: http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdind7Fs2i1rd0upvo1_250.gif
  • A ty si zase fracek co stoji za starou belu 🙂 proc tu vubec trousis sva moudra kdyz te hra nikterak neoslovila? Mrzi me ze vyborny Markuv text bude kreteny znehodnocovan polemikou ze tomu dal 10/10...
  • :)Jiná verze /level/bug/maska s bousy na hlavě ? .... ano dost často nabíhají tak rychle, že nestačíte přebíjet a někdy jich jde po vás prostě víc než máte nábojů a kombo se nekoná . Ale stál jsem taky několikrát pěkných pár minut u dveří s brokovnicí a nepřítel ne a ne se odhodlat vběhnout .... samozřejmě jsem naběhl já a už byl pokojík krásně vymalovaný .
  • Sh*t hra, ale vás duchodce jiste potesila o tom zadna. 🤮 🤮
  • N7N7
    Jen taková zajímavost - na Sectoru.sk tato hra obdržela pouze 3.5/10.
    http://www.sector.sk/recenzia/29846/hotline-miami.htm
  • ucho
    asi budu zase za rejpala, ale nepsal onehdá někdo z redakce pod Retro City Rampage, když se tam někdo zmínil o Hotline Miami, že Hotline Miami není retro? tak teď to retro je?
  • ještě sem to nedopařil ale jo je to dobrý
  • Všickni jsme zvrhlíci , jen se někteří z nás více méně úspěšně přetvařují 😉
  • 10 ? http://i.imgur.com/zaP9E.gif

Hra je to super, len ma mrzi ze enemíci su tupe ovce, akonahle vystrelite, vseci v dosahu sa rozbehnu smerom k vam, cize niektore zapeklite misie sa daju vykilovat velmi lahko, pretoze seci vam nabehnu z dveri do rany, a tych 5 nabojov v brokárne co vam zostane na to bohate staci. Taktiez bug ked mozete niekoho čapnut rukami cez stenu ak je dostatocne blizko.

Inak hra ultimatna, po dohrani ma bavilo to hrat znova a hladat zabudnute pismenka.

Kobra (Jake) ftw !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit