Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Top down pohled s psychadelickejma barvama je evidentně záměr, ale retro styl je u každý indie hry, která nemá prostředky na pěknou grafiku, prakticky nutnost. Proto taky 90% všech indie her má jakoby retro zpracování, protože je to jednoduché udělat. Všichni indie vývojáři hrají v grafice z nouze ctnost.
  • smejki
    N7N7: já nechápu, o co jde tobě. Otázka "tam (myšleno v té (myšleno v Hotline Miami) hře) se nachází zbraň jménem Magnum?" je otázka typu ANO/NE. Děkuji autorovi, který je z vás tady jediný slušný a normálně mi odpověděl.

Nechtěl jsem, aby ze sebe autor dělal vola a případně ho slušně opravit. Jde totiž o velmi rozšířený omyl, že Magnum je nějaká (konkrétní) zbraň.
  • No nevím , mně to připadne jako záměr udělat tenhle masakr právě v retro top down pohledu a s psychedelickejma barvama ....
  • Robotron3
    No právě že v tom týmu evidentně nedokázali, jinak by ta hra vypadala líp. Musel by jim s tim pomoct nějakej profík, a to stojí peníze. Pokud na téhle hře něco vydělají, tak v další si třeba už lepší grafiku budou moct dovolit.
  • N7N7
    smejki: Fakt nechápu, o co se tady snažíš. V původním příspěvku ses ptal, jestli se nějaká zbraň opravdu jmenuje Magnum (o žádné konkrétní zbrani řeč nebyla) a bylo ti jasně odpovězeno. Jak sám uvádíš, název Magnum se vztahuje jak na typ munice, tak na zbraně, které ji užívají. Ano, je víc druhů Magnumů, a co jako? Vážně nechápu, oč ti pořád jde. Nejdřív jsi dělal blbého a teď zase chytrého. *7*

Tady máš ten Magnum: http://www.youtube.com/watch?v=ychplGYZ0UM&feature=related
  • :) Oni by třeba dokázali udělati i tu nádhernou grafickou stránku hry,aby se to na tatínkově 27" S IPS vyjímalo .... ale vše je o penězích , o čase a o tom že tu mnohdy mluvíme o dílku jednoho či několika nadšenců . Tady jim "RETRO" grafika přichází jako na zavolanou .
    Příkladem obsahově bohatší hry s hnusnou retro grafikou budiž Minecraft . A bouří se někdo ?

Pravda cena .... 8,49 ojro je dost , ale to pak záleží na hráčích (a jejich otcích s 27" monitory ) jestli si takovou hru koupí, ne ?
  • smejki
    Omyly se člověk učí a já se rád dozvídám nové věci, takže bych tě rád poprosil, zda bys mi mohl ukázat tu konkrétní "známou" zbraň jménem Magnum.
    Děkuji zdvořile.
  • Kozy
    má pravdu
  • smejki
    Hoši, vy tři (mungomongo, n7n7 a dělo) se mezi sebou nejdřív domluvte. Magnum je typ střeliva. Zbraně, které jsou pro toto střelivo určeny tento název nesou taktéž. Proto může jít jak o revolverové zbraně tak i o pušky či prakticky cokoliv jiného. Nejde tedy o konkrétní zbraň (to patří především uživateli n7n7), nýbrž o řadu zbraní, které jsou postavené na magnum subtypu té které munice.

Je to podobný jako když někdo řekne "devítka". Devítka není žádná kokrétní zbraň. Je to libovolná pistole ráže 9mm. U Magnumu je to ještě volnější, protože Magnum může být skoro jakýkoliv náboj.
  • Robotron3
    Jelikoz se taky snazim tochu delat hry, tak ti to vysvetlim uplne jednoduse. Grafika je neco, co se musi umet. Indie vyvojari jsou prevazne programatori a udelat opravdu peknou, vkusnou a profi grafiku je zalezitost mnoha zkusenosti a talentu. Proto vetsina indie vyvojaru saha po tom nejsnadnejsim moznem vizualu, ktery casto vypada, jako by to byl snad nejaky umelecky zamer, ale ve skutecnosti je to vzdycky proto, ze hezci to proste neumeli udelat :)
  • sankuri
    My je hrajem protoze muzeme, konzolisti protoze musi:-)
  • Ať mi nikdo netvrdí, že tahle hra se neinspirovala tímhle:

http://www.youtube.com/watch?v=HCUMb5_ByRo

Tuhle hru dohrát je peklo. Ve 2 je to maso zábava...
  • Half-life 3
  • Jedna otazka. Proc to vypada jako 20 let stara hra z Amigy? Je to opravdu nutne? To jako ze se pak ty 35 let stary intosi a geekove citi lip, kdyz hrajou treba i zabavnou hru, ze ktery se dnesnim mainstream hracum zvedne kufr a zeblejou si svoje 27" LCD od tatky ? Tohle at mi nekdo vysvetli. Jiste o grafiku nejde a blablabla, dodnes hraju Fallouty a treba MM6, ale ty proti tomuhle vypadaj jak Crysis 3.
  • Veskoslav
    Sice hra potěšila, ale 10/10? Vážně?
  • Magnum mají ve jméně i odstřelovačky od Accuracy International (AWM). To je tak, když někdo dělá chytrého...
  • N7N7
    Od tohoto bych to i čekal. *2*
  • Robotron3
    Podle mě vznikají recenze proto, že bez nich by takový herní web nemohl existovat, a někdo asi chce, aby existoval. :)
  • Mother_of_god
    Ty jo, tie hodnotenia tu lietajú hore a dolu..u ktore hry bude hodnotenie 11 ?
  • Z jakého důvodu vznikají recenze a proč si je čteme ? Aby vypovídali o vkusu recenzenta , nebo aby pomohli vytvořit si objektivní obrázek o díle dalším zájemcům ? Dost na tom že tahle hra má na metacritic průměr 85% od recenzentů ku 8,4 od hráčů , takže se všeobecně dost líbí ale bezchybná určitě není .
    Tím bezduchým a těžko vysvětlitelným číslem se prostě hodnotí celková kvality hry - očima recenzenta jak to tu šefredaktor už tolikrát vysvětloval . Já bych se spokojil s těmi palci a odkazem na metacritic ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit