-
S dovolením se do toho vložím, ale na úplným začátku šlo jen o to, jestli je ve hře zbraň s názvem "Magnum". Odpověď zněla "ano, je". Tím to mohlo všechno skončit, jenže se tu sešlo pár ego-kulturistů, kteří tu začali ukazovat svoje svaly. Pravdu měli všichni, ale spíš než o diskuzi šlo o kolektivní honění.
-
Není to jen klasická top down rubačka, spíš taková ultrarychlá puzzle hra. Každá akční sekvence je párvteřinová hádanka, ve který musíš vymyslet sekvenci pohybů, která tě dostane dál. Typicky něco jako vyrazit dveře, umlátit někoho za nimi, vzít mu zbraň, zabít nepřítele nabíhajícího zprava, hodit zbraň po nepříteli nabíhajícím zleva, umlátit ho. To vše za pět sekund. Pokud někde něco poděláš, jsi mrtvej:). Plus samozřejmě neexistuje jen jedna možnost, jak situaci řešit.
-
Stojí, proč ne? Je to celkem prdel, sledovat, jak přechází z jízlivosti na damage control a snaží se už jen tančit okolo faktů a zachovat si nějaké zbytky vážnosti. *1* Navíc jsem zčásti zdrojem Smejkiho informací, takže nesu část zodpovědnosti.
-
Přesně tak, jmenuje.
-
Justy: Jako voják AČR víš, že máš pravdu. Sám jsi ty zbraně několikrát držel v ruce, některý máš i doma. Stojí ti za to hádat se člověkem, co má zkušenost jen z telky a her, případně z wiki?
Nemyslím to zle, jen mi dochází popcorn... -
Justy: Jako voják AČR víš, že máš pravdu. Sám jsi ty zbraně několikrát držel v ruce, některý máš i doma... Stojí ti za to hádat se člověkem, co má zkušenost jen z telky a her, případně z wiki?
Nemyslím to zle, jen mi dochází popcorn... -
tos nemel vis co budes mit minusek! Protoze nechapes ze takova pseudo retro hra je dnes hrozne fríkůůlín platí čím menčí rozlišení čím horší grafika tím víc IN*1*
-
mrkněte na tohohle, ten se v tý hře vyžívá *1* cca od 3 minuty
http://www.youtube.com/watch?v=yuRZIss4ajI -
Justy: Jsi zaujatý, nechceš chápat -> nemá smysl pokračovat v diskuzi.
-
N7N7: "arogantní reakci na mou slušnou odpověd."
LOL!
To je luxusní sebeklam. Jen tak dál, ty to jednou někam dotáhneš. -
Omlouvám se, jestli to tady už bylo, ale opravdu se nějaká zbraň ve hře jmenuje "brokovnice"?
-
Justy: Opravdu jsem se při reagování na počáteční dotaz domníval, že se jedná o člověka, který se ve hrách se slovem Magnum ještě nesetkal a třeba mu připadá i legrační. Proto ta věta se zmrzlinou, kterou jsem ale nemyslel nijak zle.
Bohužel jsem netušil, že se jedná o tazatelův pokus o vyvolání flamewar zbran vs náboje. Došlo mi to až při jeho arogantní reakci na mou slušnou odpověd.
"Sice jsem se ptal autora a jeho odpověď už dostal, ale když už jsi najel na jízlivou notu - Magnum je typ střeliva, broučku. Get ur facts right."
Čili jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Ale samozřejmě, ten zlý jsem tady já. *2* -
Zdá sa, že Tína nemá len jedného bratranca! *1*
-
No, já to konkrétně řeším kvůli těmhle výžbleptům:
"Ano. Ty asi znáš Magnum pouze jako zmrzlinu, ale je to i známá (a ve hrách velmi často viděná) zbraň."
"smejki: Pak tedy nezbývá než obejít všechny herní vývojáře, filmaře, Drsnýho Harryho atd. a vysvětlit jim tvůj zázračný objev, že Magnum přece není žádná zbran. Hodně štěstí."
Možná ty příspěvky odněkud poznáváš.
Jsou stejně blbé a ignorantské, jak jsou arogantní, skoro by zasloužily zarámovat.
Pokud chceš někoho shazovat, tak se nejdřív ujisti, jestli ze sebe neděláš idiota sám. -
Justy: Ano, a ty zase vypadáš přesně jako zaseknutá gramofonová deska. *2* Původní dotaz zněl, jestli se zbran ve hře opravdu jmenuje Magnum. A já říkám, ano jmenuje, a stejně tak je pojmenovaná ve spoustě jiných her. To, že je to třeba slengový, neoficiální a neúplný název, je věc druhá. Vážně nechápu, proč se to řeší zrovna u hry jako Hotline Miami.
-
N7N7:
Řeknu ti přesně, proč to řešíme. Protože nemáš ponětí, o čem mluvíš, ale budeš se o tom hádat do krve s lidmi, kteří na rozdíl od tebe mají zkušenosti, které nepochází z her a filmů. Pokud máš pocit, že moje znalosti pocházejí z Wiki, tak ti to brát nebudu, ale pokud někdy zajdeš na střelnici do Bíteše, můžu ti svou "Wiki" předvést, včetně "Magnumů". -
Ještě jednou zopakujeme pro mentálně slabší jedince.
Název zbraně: S&W Mod. 29
Označení náboje: .44 (Remington) Magnum
Tvrdit, že se jakákoli zbraň jmenuje ".44 Magnum" je stejně správné, jako tvrdit, že se konkrétní auto jmenuje 3.0 TDI.
Tvrdit, že se jakákoli zbraň jmenuje "Magnum" už je skoro stejná úroveň generalizace jako říct někomu, že mám auto "diesel". "Jaké?" "Jaké, no přece diesel! Jsi blázen? Jsi nikdy neviděl diesel?" Ano, přesně takhle teď vypadáte.
"Magnum" může stejně dobře být safari lovecká kulovnice v .416 Remington Magnum, kompaktní revolver v .357 Magnum nebo odstřelovačská puška v .300 Win Mag. -
Justy: A co má hra Hotline Miami společného s legitimním názvem konkrétní zbraně? Je to 2D béčková arkáda a ne žádný armádní simulátor. Název Magnum se používá jak pro náboje, tak pro zbraně. A co na tom, že to není oficiální název? Proč to tady vlatně ještě řešíme? Mám pocit, že celé toto vlákno vzniklo jenom proto, aby si mohl smejki a jemu podobní pohonit ega a oslnit nás svými znalostmi z wikipedie.
-
Hele mě to ani nepřišlo a navíc je celkem krátká, spíš jsem měl občas chuť něco rozbít
-
Co má video na YT společného se skutečným názvem zbraně?
Ano, Model 29 byl komorován pro .44 Remington Magnum.
Ne, ".44 Magnum" ani "Magnum" není legitimní název žádné konkrétní zbraně.