-
Zalez zpátky do díry. :)
-
"Magnum nemá význam nijak spojený s ráží (existuje .22 Magnum stejně jako .44 Magnum) ani výkonem (porovnejte balistická data .17 HMR s 4.6×30mm)."
Magnum je samozřejmě spojený s vyšším výkonem v rámci té originální ráže, ze které magnum vychází (při zachování konzistence střelného prachu a váhy koule). Munice 4.6x30mm je speciální munice navíc s těžší koulí, tak má samozřejmě větší výkon. -
Asi budu za herního kacíře, ale já na tý hře nevidim nic geniálního. Pár zajímavých prvků má (třeba ty masky), ale jinak nic světobornýho. Násilí tam je stejný jako ve spoustě dalších indie her a flashovkách. Nějaký znechuchucení, nebo podobný pocity o kterých psal recenzent, se nedostavilo. Soundtrack sice solidní, ale při delším zdržení v určitym levelu (na touchpadu se to hraje nic moc) taky dokáže otrávit.
-
"Jako voják AČR víš, že máš pravdu. Sám jsi ty zbraně několikrát držel v ruce, některý máš i doma."
http://en.wikipedia.org/wiki/Argument_from_authority
Doporučuji nastudovat, když už se tu zmiňují ad hominem... -
Nemusíš mi vysvětlovat, že magnum je ráže, sám sem magnumy (mimo jiné) delaboroval. Mám dojem, že tu šlo o název zbraně pane slovíčkáři.
-
Však tady je taky řeč o tom, jak s významy těch slov nakládá popkultura, nikoli ego-kulutristé. A popkulutra nakládá s magnumem úplně stejně jako s brokovnicí. Ale předvedl ses krásně, to se musí nechat.
-
vlákno? *7*
-
Takovej 35 letej intos vydela vic nez ty vole a ze LCD od tatky! kreteene
-
Chápu snahu o analogickou satiru, ale tenhle příklad trochu pokulhává. Brokovnice je prosté označení druhu zbraně - zbraň s hladkým vývrtem na (převážně) hromadnou střelu. A je jedno, jedná-li se o mysliveckou dvojku, opakovací "pumpu", či samonabíjecí policejní speciál.
To u magnumu neplatí, ač popkultura přiřkla tento název velkorážovému revolveru. Takže přirovnání není přesné. Rührt euch! -
Takovej 35 letej intos vydela dost penez na svuj vlastni LCD deebile!
-
Nečetl jsem příspěvky na předchozí straně. Už vím na co to byla narážka...
Musím se zase příhlásit, bez editace jsem na tom špatně. -
"Květina" také není oficiální název žádné reálně existující rostliny, a přesto jich je (přesně s tímto označením) ve hrách spousty. A rozhodně to není označení semínek, kdyby to někdo nevěděl...
-
Ty vole, mně je úplně jedno, že se to tak jmenuje ve hře (a ano, jmenuje se to tak ve spoustě her). Takhle nadsazený popkulturní dílo si to může dovolit. Pokud by s tím ale přišel sám autor, bylo by záhodno ho na tajdlencten omyl upozornit. I když jde o prkotinu.
-
A tohle je přesně to, o čem mluvím. Snažíš se všemožně odvést pozornost od toho, že si o něčem otvíráš hubu i když o tom nic nevíš. Hra samotná je irelevantní a ad hominem není argument, ale hezký pokus. Ale neboj, pokud je ti šestnáct, tak se to ještě dá pochopit.
-
Jasan... aneb co by mohlo zelené mozky víc potěšit než pitvání se v názvech zbraní a nábojů u tak militaristicky realistické hry jakou je Hotline Miami. *2*
-
dobre! možno si to teda zahrám :D
-
Dle zdejších diskuzí to spíš vypadá, že IN je ze sebe dělat hlupáka ve zdejších internetových diskuzích.
-
Kdyby letos nevyšlo diablo byla by tohle pro mě hra roku...fakt PECKA! 10/10 naprosto zaslouženě!
-
Tak to je dost stupidní, protože "brokovnice" není oficiální název žádné reálně existující zbraně. A rozhodně to není označení střeliva, kdyby to někdo nevěděl...
-
Zdání klame. Hra je stereotypní natolik, nakolik je stereotypní sám hráč. Prostředí se mění, zbraně se stále dokola mění (generují), masky variují osobní přístup k násilí, který je z podstaty věci zvrhlý. Unikátní herní zážitek jenom za dvě kila... to je zvrhlost na druhou.