-
Kuned zahraj si to a ver mi ze te mrtva tela nebou zajimat....THAT IS DOPE!!!
-
Hotline Miami je důkazem, že i s důrazem na retro se dá vytvořit svěží a návyková akce, zároveň vyvolávající skutečně lidské pocity, o jakých si současné střílečky nechávají pouze zdát......WTF????....tohle je proste fakt narez!!!!
-
ježiš, to je dokonalý! Já bych se asi u toho tak nebavil, ale z toho chlápka brečim
-
pisalci se nad textem recenze nedohaduji. proto je nahore v kolonce autor jen jedno jmeno. jen cislo 10 spolu konzultuji ohledne opravnenosti.
-
Teo: Uhodils hřebíček na hlavičku! *1*
-
Umělá inteligence vypadá legračně, ale je to opravdu vynahrazeno vysokou obtížností. Hra by byla prakticky nehratelná, kdyby oponenti reagovali adekvátně. Ber to spíš jako akční logickou hru. Přesto se zde ovšem objevují i bugy, které narušují hratelnost (občasná nepředvidatelnost chování, procházení zdmi) a občas taky hra padá. Je to ovšem super návykový, ovšem asi né na 10/10 to je fakt.
-
Já se jen tak neurazím.
Chci znovu připomenout: článek hodnotí verzi z GOG a v té jsem si alarmů užil tolik, že jsem málem přišel o klávesnici od Čikotéku. -
Nechci se ani náhodou přidat k nasraným AAA dogmatikům, že 10 je hodně, protože AC3 dostalo 7, ale i tak je 10 pro tuhle hru hodně. Koukal jsem na walkthrough na youtube a umělá inteligence má evidentně zásadní problémy, které silně narušují celkový dojem a značně ulehčují hru (mrtvá těla nezalarmují další nepřátele, výstřel občas nezaregistrují i když by normálně měli atd.). Hra za 10 bodů by takové vady, si myslím, mít neměla a mně osobně to po všem tom nadšení všude na internetu přišlo jako docela smutné vystřízlivění. Myslím si, že recenzent se trochu unáhlil (bez urážky).
-
Však to taky byla reakce na něj. *5*
-
Sakra, koukám, že sem tam napsal něco, co by mohlo vyznít zmatečně. Názvy těch Coltů jsou samozřejmě taky registrované! Akorát bez toho magnum.
-
Justy: Moc dobře vím, že ráže je průměr. Nicméně označení .xx magnum obecně pod ráže prostě patří nebo spíš pod typy ráží. Možná sem měl jen místo ráže napsat typ ráže (kde velikost ráže by byla průměrem), moje chyba.
Co se týče tvrzení, že magnum nesouvisí s výkonem, tak bohužel souvisí, protože magnum hilzna jednoduše slouží k vyššímu výkonu té konkrétní původní ráže, k tomu snad byla vytvořena. Nelze to popírat tím, že srovnám magnum náboj s úplně jiným nábojem (stejných rozměrů) od jiného výrobce, který má jiné složení / konzistenci / množství prachu a navíc ještě těžší kouli.
Co se týče Arctic Warfare Magnum, tak Magnum mají samozřejmě v názvu pušky komorované na WinMag a Lapuu, akorát s tím rozdílem, že označení AWM je v tomto případě (narozdíl od nějakých Pythonů a Anacond) registrovaný název té pušky, což stačí na setření pana provokatéra, který tuto nedůstojnou debatu založil. -
Smejki, to nemá cenu. Duté sudy nepotopíš. *3*
-
Dělo: Ano, právě že šlo o název zbraně. Respektive šlo o to, že neexistuje konkrétní zbraň, která by se jmenovala "magnum", a o snahu N7N7 tenhle fakt nějakým způsobem překroutit a zaonačit (pořád od něj čekám na tu "dobře známou zbraň magnum" co se tak často vyskytuje ve hrách).
Ohledně WMR s 4.6 - srovnával jsem dva náboje přibližně stejné ráže, z nichž jeden byl "magnum", abych ukázal, že to nutně nemusí být ten výkonnější ze dvou srovnatelných.
>"Nemusíš mi vysvětlovat, že magnum je ráže"
Očividně ano, magnum totiž není ráže. Ráže je průměr vývrtu (střely, jak u kterého značení).
Magnum je čistě přívlastek konkrétního náboje, který vypovídá o tom, že vznikl prodloužením nábojnice už existujícího náboje.
V některých případech je součástí názvu zbraně (tebou už zmíněná AWM) jako vyjádření faktu, že dotyčná zbraň střílí náboje typu magnum (např u té AWM oproti standardní AW).
Magnumy si přebíjím vlastní, střílím a delaboruju, takže taky nepotřebuju vysvětlovat. -
Nemáš zač. Ano, odpověd je možná blbá a jistě mohla být lepší. Ale tvůj dotaz si prostě nic lepšího nezaslouží. *2* Kdybych jen tušil co tím vším sleduješ, tak bych vůbec nereagoval, to mi věř. *3*
-
Reakce na SESPOSRALS ... :) Oni by třeba dokázali udělati i tu nádhernou grafickou stránku hry,aby se to na tatínkově 27" S IPS vyjímalo .... ale vše je o penězích , o čase a o tom že tu mnohdy mluvíme o dílku jednoho či několika nadšenců . Tady jim "RETRO" grafika přichází jako na zavolanou .
Příkladem obsahově bohatší hry s hnusnou retro grafikou budiž Minecraft . A bouří se někdo ?
Pravda cena .... 8,49 ojro je dost , ale to pak záleží na hráčích (a jejich otcích s 27" monitory ) jestli si takovou hru koupí, ne ? -
Já tímhle neargumentoval, nemá to se znalostmi moc společného (kolegové mají často ještě víc kusé znalosti než N7N7, i když je těžké věřit, že je něco takového možné).
-
Uznávám, že adresace dotazu je nejasná. Ani to, ani fakt, že jsme na diskusi, tě ale neopravňuje k tomu, aby ses choval jako hulvát.
Aspoň že uznáváš, že ta odpověď je blbá. Dík. -
Chuck Norris dohrál Hotline Miami bez jediného zabití.
-
smejki: Jenže tady jsme na diskuzi a ne v nějakém dotazníku Ano/Ne. Dále uvádíš, že tvůj dotaz směřoval na autora recenze. A jak to má zbytek diskutujících proboha vědět? Takže správně komunikovat by ses měl naučit především ty sám. Aneb jak se říká, na blbou otázku blbá odpověd. *3*
-
N7N7:"Bohužel jsem netušil, že se jedná o tazatelův pokus o vyvolání flamewar zbran vs náboje."
Hochu, ale tohle tvoje tušení je mylné. Nejprve se nauč slušně komunikovat, pro příště si ušetříš podrážděné reakce. Odpověď Ano/Ne, bylo to jediné, co jsem chtěl slyšet. Skutečně nejsem zvědav na posměšné hemzy (o zmrzlinách, o "známé zbrani", o neznalosti rozšíření omylu ve hrách/filmech/knihách), fakt ne.