-
1. - hry jako takové obecně nelze navzájem porovnávat v celé šíři - pouze v kategoriích, do kterých spadají. Je to prostě nemožné - stejně jako porovnávat např. střílečku pod stejnými kritérii jako RTS je holý nesmysl. Stejně tak je nesmysl dávat do jakékoli souvislosti AAA titul a indie hru (až na pár žánrových vajímek). Takže nadávat, že AAA titul dostal méně než Idie záležitost, je pouze známka nvyzrálosti a logické zkratkovitosti. Ale z toho časem vyrosteš :-). Ačkoli jsem Hotel Miami nehrál, věřím, že v rámci žánru může jít o natolik originální záležitost, že si asbolutní hodnocení zaslouží.
2. - nepochopím, jak někdo může tak šíleně lpět na hodnocení obecně. Jak ti může hnout žlučí jedno jediné číslo, které je a) částečně subjektivní - žádný recenzent nemá naprostý objektivní nadhled b) pouze orientační. Vždyť o ty čísla vůbec nejde - přečti si obsah recenze a možná pochopíš, že recenzent má úplně jiný pohled na svět nebo alespoň na zábavu a nějaké číslo tě pak vůbec zajímat nemusí, protože jsi prostě JINÝ.
3. - udělej si svůj vlastní názor, až si hru zahraješ, zamysli se nad tím a potom smysluplně a konstruktivně svůj názor zpracuj a publikuj - ať už v diskuzi nebo v hospodě - nikdy ničemu nepomůžeš, když budeš jenom chrlit oheň a síru na nějaké vpodstatě obyčejné číslo, potažmo recenzenta. Můžeš s ním nesouhlasit a vyargumentovat si to, ale můžeš mi říct, k čemu je dobrý ten tvůj výlev? -
Anglickej: http://www.eurogamer.net/articles/2012-10-23-hotline-miami-review
-
Eurogamer platí Xzone.Tam si moc špatných hodnocení nedovolí :)
-
A Eurogamer, kde to dostalo 10, tam jsou taky ubozi a podplaceni? A Edge (devitka)?
-
Mně jenom přijde, že rozebírat tady umělou inteligenci protivníků u hry, která na to očividně nehraje a její zábyvnost stojí na nějak vymyšlenym systému, kterej podlě mě funguje skvěle, nemá moc smysl. Ta hra je nadsazená a má právo si určovat pravidla.
Je fakt, že někdy se stane, že vystřelíte a přes celej barák se na vás ženou, přičemž jindy odprásknete šmejda a jeho kámoš vedle to ani nezaregistruje... ale i to je v mých očích jediná chybka na jinak skvělý a zábavně návykový hře.
Chtěl jsem tim jen vyjádřit, že už jsme tou honbou za realitou v moderních hrách tak ovlivněný, že se to pak snažíme hledat i ve hrách, který to nikdy nepotřebovali. V Mariovi nemaj protivníci řek bych jakoukoli inteligenci a nikomu to nikdy nevadilo. (Upozorňuju, že nesrovnávám Hotline Miami a Maria, jen to, že si obě hry ve svý arkádovosti na nic nehrajou, a přesto, nebo právě proto, jsou tak zábavný) -
Kvalitu tohoto webu ovlivňují hlavně zaplevelené diskuze lidmi, jako jsi ty. Nedokáží pochopit, že hry recenzuje více redaktorů, nedokáží překousnout, že existují i jiné hry, než ty mainstreamové, nedokáží se přenést přes svůj jedině správný názor a začnou si své zhrzené ego vylévat hrubě v diskuzi. Prosím, neopakuj se po stopadesáté a reději běž na jiný web. Tam, kde dají tvým oblíbeným hrám absolutní hodnocení a všechny indie hry zadupou do země.
-
to je hodne povrchni hodnoceni. hlavne jses ve foru, ve kterem se mame bavit o hre. a rict tohle znamena vykaslat se na celou diskuzi.
-
Bohuzel souhlasim s tim, ze je neuveritelne, ze je tezce podprumerne a stereotypni koridorove COD dostalo stejnou znamku jako velmi svezi, otevrene, vyladene, zabavne Far cry 3, ktere je skutecne pravy kandidat na hru roku. Chapu, ze obe hry recenzuji dva nezavisly autori, ale copak se v te redakce nemuzete domluvit minimalne u her, ktere od sebe vychazi takto kratkou dobu?
-
Ježiši Kriste,tohle fakt už není ani možný,už se budu asi opakovat po stopadesáté,ale tohle je snad největší vtip letošního roku..totálně amatérský paskvil vypadající jak vyblitá večeře na podlaze,prodávající se za 200 kč dostane 10 z 10??? Ani zadarmo bych to nehrál!! Je neskutečný co za vypatlaný bezmozky tady může hodnotit hry.Ty recenzenskej osle podívej se co za známky tady dostávají špičkové moderní hry jako AC3,Far cry3,či hitman a pak se pouštěj do nějakých závěrů..Far cry3 je téměř všude hodnocena jako střílečka roku s téměř max. hodnocením,ale jen tady dostane stejně průměrnou známku jako sotva průměrné COD..vsadím se,že jste to ani nedohráli.. a mohl bych pokračovat dál..Tihle ubozí a beztak i podplacení recenzenti hrubě ovlivnují kvalitu tohoto webu
-
Hmm... řekněme to takhle: JE TO HRA. A má svoje pravidla. Smiřte se s tim.
-
Nějak se mi to nezdá. Slyšel jsem že je to dost krátký a navíc to vypadá jako nějaká hra kterou dva školáci "zplácali" na koleně. Jako hru zdarma bych to bral, ale takový prachy za to valit teda nebudu, mám tu spousta jiných psycho titulů který stojí míň a zabaví na mnohem dýl, třeba takovej Lone survivor.
-
A to je správně. Když umřeš kvůli své chybě a né kvůli tomu, že se hra prostě rozhodne zabít tě, je to důkaz rozumného gamedesignu. Teď jsem zkoušel GoG verzi a musím potvrdit, že ta je updatovaná a žádné pády ani významné bugy jsem nezaznamenal.
-
Ono jde spíš proto jestli jde o průkopníka svého žánru a tipuju že tohle bude něco jako špička tohoto stylu tvorby
-
a navic bych tam ocekaval castecny cil. maji vypadat jako blby bezejmenni RUSTI mafiani (obcas policajti a psychopati). hra je zabavna i s nedokonalostmi v AI. i kdyz je pravda, ze me prekvapilo, ze to zase neni az tak moc tezky jak lidi rikali. sice taky umiram hodne, ale je to typicky kvuli mym stupiditam.
-
To, že AI nefunguje tak, jak očekáváš nemusí být vada. Je to prostě kompenzace k nemožnosti ukládat a permanentní smrti po jedné (s bonusem dvou) ráně. Kdyby měla AI reagovat třeba i na zvuky hráčových kroků, otevřené dveře, mrtvé nepřátele, to už by ani nebyla výzva spíše jako buzerace.
-
Koupil jsem, zatím jsem hrál chvíli (v práci moc pařit nemůžu ale přece jen je už pátek) i tak ale hratelnost je hodně vysoká, o víkendu na to vlítnu ale na první půl hodinu hraní nelituji jediné koruny do hry vložené. Díky že jste poradily jestli do toho jít. Kdyby bylo demo tak zkusim a hned vím, ale takhle je to občas kupovat zajíce v pytli
-
kolik let ma herni duchodce?
-
Hral som to cele a je to skareda, obycajnaa arkada bez akehokolvek pribehu, napadu ci originality. Vsetko podla jednej sablony....zdvihnut phone, nastupit do auta a vymydlit celu oblast.....nasilie zanika v hnusnom spracovani a hudba je po par opakovaniach otravny hnis...5/10 mqx
-
Heled stereotyp ani nahodou....v podstate je to na jeden uder takze se budes muset sakra snazit a rozmyslet se jak pujdes dal. Z cehoz plyne ze je to v zasade neco jako Dishonored. Sakra si budes rozmyslet jak jakej level budes resit. A kdyz te kilnou (coz se ti bude dit porad) tak nebudes nastvanej ale sam se budes smat jak se to pekne vyvedlo. Jednoznacne kupuj!
-
To je hustec...po tom co jsem to videl jsem to okamzite koupil...je to reznik:)