-
*1* Oh, you're salable graphics whore ! Comparing with 90 graphics .....
A to jsem si myslel , že to nikomu co bude chtít srovnávat právě s Amigou už neřeknu :DDDD -
Napadlo mě přesně to samý, ale nechtěl jsem dráždit mínuskaře :)
-
Jde o to, co má číselné hodnocení vyjadřovat. Pokud technickou kvalitu a hloubku příběhu, pak by HM mělo dostat oproti technicky vyspělé a hlubokomyslné hře 1/10. Podle mě ale to číslo na konci recenze znamená, jak moc hra recenzeta bavila. Proč by neměla taková hra bavit méně, než např. tebou zmíněný TWD?
-
Tak to je dost možné, že Steam verze je s patchi pozadu. Zajímavé.
-
Nemůžu si pomoct, ale Alien Breed z r.91 na Amize vypadá tak nějak i po 20 letech lépe jak tohle :)
-
Vpodstatě souhlas. Nějak odlišit, že 10/10 je u týhle hry srovnáváno s Angry Birds a ne s Planescape Torment.
-
Skvělá recenze, díky MK.
-
Snad v prvních číslech Score se uváděla celá tabulka vlastností hry - hodnotila se hudba , grafika , znovuhratelnost , nápad ... a kdoví co ještě .
Jednoduché jednočíselné hodnocení u her je opravdu ošemetné . Pravda 10/10 nám nic neřekne pokud budeme takovou hru srovnávat třeba s Mass Effectem . A to je chyba
Někdy by stačil i ten palec nahoru dolů a doprostřed , případně hodnocení hry vzhledem k žánru ve kterém nastupuje do recenzentského ringu .... -
Hmmm ale to skoro sedí na tu verzi , kterou jsem si ! předevčírem ! stáhnul ze Steamu :(
-
Před dvěma dny jsem dohrál najednou celé Walking Dead. Hra roku, konec debaty. Vy mi tvrdíte, že tohle by se mělo s Walking Dead přinejmenšim rvát o hru roku. Odpustili jste tomu nějaké bugy, našli jste si v tom ultrahlubokou skrytě skrytou myšlenku, vpodstatě tam jenom chodíte a střílíte... dobrý, já vám věřím. Já si to zahraju.
...ale jestli pak vyčtete Walking Dead jánevim... grafika nebyla moc dobrá, rozhodnutí neměla žádný větší rozmach nebo vliv, minihry byly jednotvárné... víc jak těch 7/10 si to nezaslouží.
Tak to srovnám s touhle recenzí A SEŽERU VÁS ZAŽIVA!!! Tak si to člověk občas poexkrementuje, když jen tak ledačemu napáli 10/10, víme? -
No, minimálně ze začátku byla hra opravdu dost zabugovaná, i když to teď už možná vypatchovali. Např. když hráč přiběhl k nepříteli a ten začal střílet, tak ty náboje se začaly vykreslovat ve větší vzdálenosti, než byl hráč a tudíž nepřítel vystřílel celý zásobník skrze hráče a pak jen tupě stál na místě a nechal se zabít. Občas taky hra vyhodila chybu v kódu, občas ovládání nebylo přesné a jedna část skóre se držela na nule, ať jsem hrál jakýmkoliv stylem. A to s pirátskou verzí nemá nic společného. Zmiňovalo se o tom spousta zahraničních recenzí. Ale dle recenze předpokládám, že autoři už bugy zalepili.
Ale i přes to mě HM bavilo víc, než RCR. Je to skvělá návykovka a s hodnocením musím souhlasit. HM je adept na indie hru roku. -
Jako registrovanou značku má Magnum i ve jméně celá série zbraní od S&W ...
Od někoho kdo se o zbraně zajímá bych tak hloupý dotaz nečekal ... -
Sice jsem se ptal autora a jeho odpověď už dostal, ale když už jsi najel na jízlivou notu - Magnum je typ střeliva, broučku. Get ur facts right.
-
Hotline Miami, volím si tebe!
-
Ano dokonce to hrají na sestavách které 3x převyšují nextgen konzole jak cenou tak výkonem .... a bez fofrklacků ! Svět je plný paradoxů a v herním průmyslu se stále motáme v kruzích ;)
-
Ti co plivu na konzolove hry kvuli grafice jiste nehraji Hotline Miami. Krom toho jsou to vetsinou jen trollove. Zadny paradox tu nevidim. Jedine fakt, ze slabomyslnych jedincu je dost na vsech platformach.
-
Ok, dík. Pak jde zřejmě o záměr tvůrce. Magnum je jinak jen typ střeliva.
-
Ve světě ale většinou dostává 8 až 10.
-
Fakt?
-
Jo..takovyhle sragory jsou dneska in..bavte se..brzy nic lepsiho nebude..