Přejít na výpis diskuzí
Hotová verze DayZ vyjde v první polovině 2016, v mezičase se změní hra i její cena
26.11.2014 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
To je všechno strašně super. Ale už tam je nějaký rozumný kolizní model, dají se používat zbraně a celkově to hrát a používat nebo to je pořad o náhodě a rozbitá základní funkčnost?
-
-
Pokud se u toho nechces porad vztekat, nelze to hrat jinak nez s obrovskym nadhledem a patricnou davkou humoru. *2*
-
-
Od DayZ se asi vic cekat nedalo. Nevidim duvod k oslavam, ale ani ke smutku. Nicmene delat tuhle hru ctyri roky je na povazenou.
-
2016?To bude už staré v každém směru.No škoda. *9* *9*
-
Bylo to jasne uz potom co jim kazdej kterej by si hru koupil dal penize za nehratelnou alfu a novinky byly typu ze team pridal na opekani nove maso..:D kdyz jsem videl video jake jsou tam super zmeny v ohrivani jidla a hraje se to hure nez alfa jakekoliv hry co me napada bylo to jasny.
Ale ja se jim nedivim proc by bohemka delala hru kdyz penize uz ma? jedinej duvod proc stim ztracet cas? proste se omluvej ze kod nejde upravit je zpackanej a necekali to.. konec pribehu par novejch báuggaty nejake baraky u more, jachty a je to:D
samozdrejme lidi cosi koupili alfu to budou obhajovat ale to je logicke .. mozna jim to za 10 let dojde ze je nekdo oblizil. ti co tento projekt obhajuji by asi nepoznali ani kdyby jim nekdo pred ksichtem z penezenky bral penize:D -
-
DayZ nedělá bohemka, ale jinak dobré *4*
-
-
Ještě prosím řekni že to dělá EA, dělaj to na Cryenginu, bude to F2P a bude se to ve finále prodávat jenom na DVD
-
DayZ Bohemka bohuzel dela. Staci jen vic cist.
-
-
-
tu je ta vasa modla , epicka ceska hra .. si myslite ze to o 2 roky este bude niekto hrat? hovadina, pochybujem ze to dovtedy vydaju.. pri najlepsom to zo steamu uplne zrusia, akurat sa pekne nabalili na predrazenej early acces ... ALE sak co podpor vyvojara lebo robi kvalitnu pracu .. po 9-10 mesiacoch tu mame konecne prve vozidlo v hre .. druhe pride o dalsich 10 mesiacov aby sa nepovedalo .. najvacsia kravina ktoru som v zivote kupil a vobec podporil
A este som sa prave dozvedel ze navysili cenu na steame na 27,99€ a dali tam teraz 15% zlavu na povodnych 23,99 ...... UZASNE :) gratulujem vyvojari .. ovce trafene vam na to skocia :)
Zobudte sa a nepodporujte early acces ,ak nie je kvalitny a ak nie je videt snahu od vyvojarov .
A teraz mi urcite zmazte koment lebo za pravdu sa trpí -
-
Když už jsi nasadil tu národnostní notu... střílíš do vlastních, kutí se i v Bratislavě :-D
-
Za pravdu se trpí... no jo, ty jsi úplnej Sebastián :-D
-
Hotovy martyr je z teba :)
-
DayZ neni česká hra, ale jinak dobrý *4*
-
-
zrazu je slovenska, doteraz som cital komenty na moju adresu ze mam byt ticho ze my slovaci nemame ziadne kvalitne hry v dnesnej dobe, ze cesi su lepsi v robeni hier :DD ale zrazu sa dozviete nieco ine tak je to hned slovenska hra :D
-
Ano. Az na par cizich lidi, je to ceska hra, ktera se kuti v Cechach s ceskymi vyvojari.
-
-
Ne ceska ale slovenska - viz muj prispevek nahore :)
Tahle hra se kuti v Bratislave - je to defacto hra od Cauldronu jelikoz mnoho clenu vytvorilo nove studio na Slovensku (Bohemia Slovakia) a makaji na tehle hre. -
-
Jasně a Simpsonovi jsou korejský seriál...
-
-
-
-
-
To bude dalsia z picovin roka 2016
-
-
Sam bych to nevystihl lip *1*
-
-
Mistni hateri asi nechapaj co znamena early access, kdyz to vypousteli tak predem oznamovali jak dlouho to bude zhruba trvat a at si sou toho hraci vedomi. Nechapu co na tom komu nevoni. Ja sem rad, ze to muzu soustavne hrat a pozorovat zmeny ve vyvoji. Bohuzel kdyz to tu nekdo nema rad tak to musi ihned pohanit samozrejme.
-
-
Ty spi nechapes, co to znamena vyvoj. Prochazeni zdma je bug, kterej se da vyresit maximalne behem par (2-4) tydnu, to pokud to bude problem tzv "zapeklity". Pridavani textur hadru, je z hlediska vyvoje naprosto nezajimavy, a svedci vyhradne o naproste neschopnosti, pripadne pristupu "mame vas v p...".
Ostatne, viz minecraft ktery zminuju niz. Pokud se proberes changelogem, zjistis (jake prekvapko) ze se pridava FUNCIONALITA. Vizual si muzou poresit hraci pluginem. -
Games... co čekáš děti coo naklikávají už od školky... a názory mají jen co se týče hejtu přímé vlastní asi nemají. *4*
+1. *3* -
A ty zas neuneses kritiku nebo co? V ty hre se neobjevilo nic zasadniho uz rok!
-
-
Hmm, koho to ale zajímá? Dobře vám tak, platit za cokoli nedodělaného předem. *6*
-
Nejak nechapu co by se tam podle tebe melo objevit? Kupoval sem to pred necelym rokem,to to bylo skoro nehratelny a ted uz je tam v podstate tolik zajimavejch novinek, ze to ani nestiham sledovat. Radsi si pockam a necham hru ulezet, protoze muze bejt uz jenom lepsi. Kdyz te takovej typ hry bavi dyl nez jen par dnu, tak ti je pak jedno, ze si treba das mesic pauzu a pak zas mrknes co je novyho.
To je duvod proc nechapu co se na tom "kritizuje". -
Na což bylo upozorněno už předem.
-
-
-
prečo si myslia, že aj o dva roky bude chciet niekto hrat tuto hru? ....su si sebou az prilis isti, ale skutek utek ...
-
-
Protoze maji plno fanatickych fanousku, kteri jim jsou verni roky bez ohledu na kvalitu. Ten zbytek se obmenuje.
-
-
Dej mi alternativu k arme a dayz a poslu bohemku do p*dele... Aha, ona totiz zadna neni.
-
-
-
Hlavně až to bude final tak cena bude vyšší tedy ty co to koupily dříve defakto na tom i vydělali se dá říct. Která hra se tolik aktualizuje... tak často a zadarmo no obávám se že těch her co nabízí obsah zdarma zas tolik není a co jsem četl ( njn, počkám na grafu a pak budu pařit) tak co slíbily to přidaly, zlepšily i grafiku a optimilizaci. Ušli celkem velký krok... ty jo na to kolik už toho má hra za sebou se mi zdá že tu má nedostatek článků... ostatní srajdy mají článek za článkem. Já vím proč a ano, je to tak ale je tu ale ale.
-
-
Ja si koupil minecraft, v prepoctu asi za 3 kilca. Uz to je peknych par patku, a porad dostavam novy obsah. Ovsem v okamziku, kdy jsem hru platil, jsem dostal zcela funkcni a velmi slusne odbugovanou hru. Fak bych musel bejt blazen, abych nekomu poslal prachy, s tim, ze mozna, pokud mu po chlastacce zbude, mi za to posle nejakou prealfa verzi cehosi.
V tomhle pripade pokud vim, nekolikanasobek lidi hraje mod. Ktery je, jake prekvapko, gratis. -
Velky krok usli. Nicmene na ty dva roky vyvoje a skutecnost, ze pred tim existoval jiz hotovy mod na predchozi veryi enginu, je to krok maly.
-
-
Všetky projekty takéhoto druhu sú závislé na prachoch od hráčov. Ak nemajú dostatočný príjem peňazí hra proste zostane taká aká je. Respektíve sa nedokončí nikdy. A hŕačom zostanú len slzy pre plač.
-
-
Tak vzhladom na to ze uz predali 1,7 milionov kopii pochybujem ze by to bol nejaky problem
-
-
Cece, ty asi nejses zenatej vid? Jinak bys vedel jakym fofrem mizej prachy, ve zcela neomezenym mnoztvi. Spis naopak, kdyz jich mas 10x vic, mizej 20x rychlejs.
-
-