Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A koho to zajima?
  • Hra neni pro vsechny a hodne lidi ji kritizujk.A mel jsem stoho strach ale me bavi a to neskutecne.Kazdy by si to mel aspon vyskouset a treba ho to chytne jako ME *14*
  • No a třeba úpravu vzhledu Metal Gear Online má, CoD tuším taky, Halo taky....proč teda ne Battlefront? Mimochodem v Battlefieldech jsis mohl odemykat různé úpravy na zbraně, výbavu pro Class nebo stroje....tady prakticky nic. O co víc cool by bylo kdyby jsi mohl narazit na partu kamarádů, co mají "drsné" červéné proužky na svém stormtrooperském brnění nebo "po Sarumanovsku" otisklou ruku na hrudním plátu.

    Joe není moc dobrý ale zase tak ukazuje jak to bude většina hráčů hrát.
  • Zdravíčko přátelé, hrál jsem SW hned po uvedení hruba 2 hoďky a mazal sem ji sviňským krokem z SSD, na mapě pro 40 hráčů totální maglajs, nezáživný, nemá to prostě takový ten náboj. Myslel sem že mě to usadí do křesla a zůstanu čučet a hrát :-) Bohužel, jsem fanda SW ale tohle je opravdu o ničem. Vyzkoušejte a uvidíte, pokud se vám hra nebude líbit tak vám vrátí peníze.
  • Sithard
    KOTOR 3,4,5... mas v swtor.. v poslednim dataci vicemene rezignovali na rozvijeni MMO slozky a vse sazi na pribeh. Zadny vedlejsi Q atd, je to nastaveny tak ze jakmile udelas story tak jsi max lvl a pak teprve hrajes mmo (pvp, pve, daily Q atd) + staci subnout a dostanes kompletni aktualni obsah.
  • Sithard
    Na joa jsem koukal taky a byl v tom neskutecne spatnej.. jako ve vetsine FPS co hraje. Jeho teamovy partaci to tam rozsekavali a vedli tabulky zatim co on byl vecne mrtvej a posledni a hlavne u toho temer spal protoze celou noc nespal. Nejvic me pobavilo jak nadaval na spawny a pritom si furt daval spawn na partaka i kdyz videl ze je zrovna v prestrelce a pak se hrozne divil ze to hned schytal. Nevyvazenost stran je znat dost ale aspon je to mapa od mapy a strida se to :-D Mala uprava postav.. wtf tohle neni mmorpg.. v battlefieldu nemuzes krom camo menit nic a nikomu to neva a tady se bude nadavat ze nemuzes behat s ruzovym stormtrooperem. Zbrane uznavam ze maj divne nastaveny a nema smysl hrat ve 1st person.
  • Zrzzek
    To nic, Jack je případ sám pro sebe...
  • Jack1947
    Jen piš dál, Veskoslav a jiní tohle rádi slyší *4* *2*
  • Takhle se stava z perfektni znacky casual srajda pro deti
  • Eso_Rimmer
    Jen to ne, ještě aby EA domrvilo tak skvělou značku jako KOTOR
  • Pozeram ze niekto si dava velmi zalezat na tom aby si mal na kazdom komente aspon 40 minusiek :D
    No a k teme asi tolko ze pockam chvilu nez cena klesne na nieco prijatelnesie nez kde je teraz :)
  • Já se na tohle opravdu těšil, ale po několika videích a následném zahrání Bety jsem z nadšení opravdu upustil a uviděl jsem realitu, jaká je. Po oznámení ceny, kdy vlastně za plnou hru (tzn. včetně všech DLC) zaplatím téměř dva a půl násobek klasické ceny, to tedy opravdu ne. Nejde o to, že bych na to neměl, ale prostě nehodlám podporovat tento business stylu - dáme ti polovinu hry za plnou cenu, dokup si zbytek obsahu a zaplať ještě jenou to samé. Neexistuje. To už jsem se jednou napálil u BF4, kdy mě vlastně plná hra (tzn. včetně všech DLC) stála přes 2000Kč. to je prostě nesmysl. O těch technických problémech se ani nemíním rozšiřovat, to všichni známe. Paskvil jménem BF: Hardline mě jen přesvědčil o neserióznosti DICE a EA, takže sbohem a šáteček, já rozhodně nekupuji. Za tu cenu to nemá jak herní kvality tak bohatost obsahu. A politika DLC se mi jednoduše nelíbí a nikdy líbit nebude, je to jen tahání dvojnásobku peněz z lidí.
  • Já zrovna pár hodin potřeboval kreslit tak jsem si to pustil na pozadí. Jako ta hra vypadá a zní fakt užasně ale překvapilo mě, že chybí pocit velkého boje. Vlastně to díky tomu spawn systému dělá mapy hrozně prázné a nepřehledné. Není žádná "linie" na které by se hráči prali. Vetšina přestřelek je 1na1 nebo 2na1. Můžu říct, že oproti mapě v betě mě tohle zarazilo nejvíc a doslova to bije do očí.

    Zbraně potřebují skutečně upravu ale tak to není ni co by patch neopravil. Spíš je problém s tím množstvím hrdinů a zbraní...prostě to hrozně smrdí extrémní DLC politikou. Komické je, že v modu Hrdinové vs Padouši jsou někteří hráči donuceni hrát stormtroopry/vojáky rebelie protože hrdinů je zatím jen 6...ale další přijdou s DLC...ha ha ha...
  • Gameplay videa,jen se koukni jak to lidem jede *3*
  • Jack1947
    Momentíček? řekl tady někdo docela velké nevýhody? haloo slyšíte to aha ono vás to nezajímá ta hra je prostě boží! Hlavně jediná čiroko daleko s "tématikou SW" díky za info Joa nesleduji ale tohle je dost podstatné a mělo hodně rozhodovat.

    To s těmi zbraněmi to je skoro poloviční P2w a to má fakt jen 50lvl? docela málo... lol.
  • Tak já nevím. Nejdřív jsem měl vůči hře velké pochybnosti a dost jsem jí kritizoval. Pak mě beta přesvědčila částečně o opaku jenže dnes jsem viděl 5 hodinový stream od Angry Joa a pochybnosti se vrátili. Za těch pár hodin se ukázalo tolik problémů, že nevím jestli ta hra za to stojí. Namátkou vyberu

    -Spawn systém z CoD= nepřítel nemá klasické SPAWN pointy ale objevuje se na mapě více měné náhodně. Často klidně i tobě do zad.
    -Neskutečně stupidní nevyrovnanost zbraní. V celé hře jich je jen 11. A ty nejsilnější dostali lidé co si předobjednali spec. edici. Zbytek jí dostane až jako poslední unlock.
    -Mizerná úprava postavy. Kdo čekal možnost si obarvit nějaké části brnění nebo podobné věci tak má smůlu. Do 40.-50. lvl hraješ jen za člověka (různé obličeje chlapa a ženské) a teprve v end-game dostaneš možnost hrát třeba za scout troopera nebo nějakého ufona.
    -Nevyváženost stran. Na Endoru mají rebelové maskovací pláště zatímco impérium běhá v bílém...hádej kdo z nich bude na mapě svítit a kdo bude kempovat...
    -Minimalní počet vozidel na zemi AT-ST,AT-AT a (prakticky zbytečný) speeder.

    Nevím nevím jestli to chci hrát. Když k tomu ještě připočtu tu hrozno politiku DLC a doprodávání obsahu....
  • Jack1947
    Distane pouze 7/8 protože to je dost repetetitivní.
  • kkING
    takze jestli jsem dobre pochopil titulek :-) tak doufam, ze hra byla odlozena vyjde s poradnou porci vylepseni pod nazvem star war knights of the old republic 3 ?
  • Jack1947
    Opravdu se na games s každého stává troll... nebo jak? prostě muj koment zapříčiní reakci a nějaký mameluk jak ty má asi nějakou závist nebo co lol...

    Nebo jak to mám jinak brát... jako že si jen chtěl schválně něco slyšet možná ti vadím hodně vid. Jsem zkáza Games. *7*
  • Jack1947
    Kdo řiká že to nejde ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit