Přejít na výpis diskuzí
Hráči bety Star Wars Battlefront zapříčinili řadu změn a úprav ve finální verzi
16.11.2015 | Adam Homola
81 příspěvků
-
a dalsi reakce ve stejnym duchu.. ses proste neprustrelnej ;)
-
Mikrotransakce tam byt nemaj. Kdyz neco kritizuji, tak si alespon zjistim fakta.
-
No nevim, me teda neprislo, ze rebelove jsou nejak vyznamne slabi a bylo to znat i ke konci bety, kdy uz spousta her za rebely koncila vytezstvim. To co me prislo fakt spatne, je moznost imperia pouzivat rebelsky veze a to jak pises, protitankovy veze jsou slaby.
AT-AT bylo docela vpohode, jedine misto kde to bylo takove OP byla az posledni streka, kde je proste rovina a moc se od toho neschovas. Samotna mapa je ale stavena na to, ze rebelove musi mit vzdusnou prevahu aby vyhrali, coz je sice mozne, ale oproti imperiu maji naprosto kretensky rozhazene powerupy stihacek, kde se muselo nekolikrat bezet uplne za linie imperia aby se to dalo sebrat. Nebo ono obecne tyhle powerupy tanku a stihacek jsou dost naprd.
No a krom toho samozrejme kretenske spawny. -
Ještě napiš že si naklikávám a budu mít snad z toho jak si hloupý si zástavu dechu lolm *7* *1* *2* *15*
-
Jako sorry Jacku ale tady jsi uplne mimo a kdyz ti nekdo dopodrobna vypise fakta, tak nez aby si to uznal, tak se to snazis uhrat tak, ze z nej delas blba..
-
takova ignorace faktu :-D jack odpovida podle nicku a ne podle obsahu prispevku jak to tak vypada..
-
Koukám že si to s tebou dal na férovku , "challenge accepted" XD
-
To Veskoslav: Já se bojím sklámání od tohoto filmu. Zatím to vypadá že padnul za oběť dnešnímu trendu. V hlavních rolích ženská a černoch. Nevím jestli to udělali kvůli tomu, aby se někomu zavděčili, nebo aby to ozvláštnili.
-
To taky.
-
Ono... Mít po ruce pancéřovku/ miny/ protitankové granáty... Tak to AT-AT jde k zemi okamžitě. Vysoká silueta, nechráněná místa... Kam zmizela klasická koncepce obrněných vozidel?
-
Mně ta hra třeba přijde jako přeskinovaný Bf, kdy zmenšily počet hráčů na mapu a rozhodli se rejžovat značku SW.
-
Já jsem neskutečný? Jacku, to jsou fakta. To, že jsi jednoduché dítě uvězněné v těle dospělého, je věc druhá. A mínuskář? Co na mě platí? Nenech se vysmát:) I když asi máš takový malý orgasmus, že nejsi jenom umínuskovaný za tvoje stupidní bláboly, které s realitou nemají nic společného.
-
Ty jsi neskutečný, ten mínusař je bohužel to jediné co na tebe alespon trochuu platí...
Fandím mu a doufám že tě zmínusuje co nejvíc. *4* ok sry má chyba koukal jsem se na seznamu na zboží a tam to tehdy nebylo ciméně... cenově je to stále stekjné ba dražší skoro 1,3k lol. (tedy ta krabička ale už tuhle rozepři skončeme nebo ti ještě naskáčí beedary z toho zlobení se
).*2* -
Když jsi tak tupý, tak co s tebou proboha....
Krabička je klasická verze v Originu za 59,99 (což je při dnešním kurzu 1618 Kč), jediná verze, co se prodává i mimo Origin Deluxe, tak je v Bundle s PS4 za 13 000. Na internetu pak lze koupit originální klíče do 1200 Kč nebo krabičku za 1200 Kč. SP a deluxe edition se na pc prodává pouze digitálně. Minuta s panem Googlem. Možná bys ho měl poznat. -
Navíc se snad ani jinak než DEluxe a sešn špáš neprodává fyzicky lol. Nebo aspon jsem ji na pc takhle nenašel hmm...
Nech si to urážení není na tebe nikdo zvědavý... *7* *3* -
Jacku. Jsi blbý? Základní hra SW stojí 59,99 euro, deluxe 69,99 euro. Season pack stojí 49,99 euro. 119,98 euro stojí ultimate edition, která obsahuje season pack a deluxe verzi hry. Což v součtu dělá 119,98 euro. Můžeš mi ksakru říct, kde jsi ty tuponku vzal 120 euro za SP? Já nejsem narozdíl od tebe tupec, co neumí ani přečíst ceny z předraženého Originu! Takže základní cena 59+49 za SP je 108 za SW. BO III má cenu 59+49 za SP a dohromady je to 108. 108=108 to neznamená 108=/=108 v Jackovském vesmíru. Cena BO III a SW je naprosto stejná i kdyby ses na hlavu postavil a odrážel ušima. Chápe to tvůj pidimozeček nebo ti to mám ještě více rozepsat? *7*
-
Nesrovnávám to beru to tak jak to vyšlo a nemám moc rád nějaké rozlehlé hry alá bugfýld, nicméně AW pro mne bylo až moc frenetické a přeci jenom BO3 zmrvily co se týče optimilizace... nicméně je méme srdci bližší aspn z toho co jsem viděl navíc má v základu zombíky... ty se dají hrát asi pořád oproti AW mimozemštanů,m které těžce nudily.
Sejná cena to není ne za 120 season špás... nicméně chápu že ty jsako fanboy SW a defakto Butlerfrontu se budeš ohánět, čím víc tím líp. -
Já Jack, já vyjádřila o čem netušila zhola nic. Já fám říkat, já dobrá rada nad sůl, protože zlato slané jídlo fuj fuj potom.
Mimochodem hra má v základu o 4 mapy více (3 mapy jsou předělávky z BO II, takže mají defacto 9 map). To zaprvé. K tomu další dvě mapy v rámci prvního DLC zdarma. Takže to už máš 18 map proti 12 v COD BO III. Za druhé jedna mapa tady je 2-4 krát větší než v CoD, to za druhé a počet módů je skoro stejný, kdy BO 3 má 12, SW má 10. Hra neobsahuje žádné mikrotransakce. CoD BO III stojí 59+49 za SP, SW BF stojí 59+49 SP. Takže naprosto stejná cena. Proč aspoň jednou v životě si něco nezjistíš a jsi neustále za takového tupce? -
Proč bych chtěl radši COD BO3 než tohle? to nechápu, vlastně chápu 60-120 ojrů za tohle lol...
Ráj kemperů, hackerů wallhacků a jiných...
Co tam je vůbec za mody lol, Conquest jenom... ?
Dejme tomu no, pár map které se hned ohrajou, hlavně že si zalítáte ve stíhačkách atp... jo a pojede to všem to je taky plus mikro+DLC transakce.( to je pro někoho pluus pro jiného mínus).
To jsme to tedy dopracovali, Rainbow six se přesunulo do MP hry na teroristy a demoliční komando. SW vlastně o sp nebyl nikdy že?
Co tama máme dááll... aha už nic no tak nic noo... *7* -
SW jde tak nějak mimo mě ale když DICE udělali nějakou změnu na popud "komunity" v BF3 tak sem měl obvykle nutkání ho odinstalovat z disku. *7*