Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sithard
    cesky prosim ?
  • A budeš hrat až 23.11.
  • Kup si Col of Djuty, nasaď Nvidii 980ti a koukej na krásných 30 fpsek ve full hdéčku, budeš za to rád, že ti to vůbec na ten framerate pojede *1* *1* *1* A o konzoli nemluvím, protože hrát s gamepadem FPSkový střílečky je jako řídit auto pákou z letadla *1*
  • no za tu cenu to maji temer vsude, nejen na allkeyshop. doplatim 5 eur a mam to i s krabici... tim svym pristupem si jen dokazal ze full hru se season passem nesezenes pod 2000kc = 80eur.
  • Diky *3*
  • Popravdě, pochybuju, že většina lidí co to hrála o SW věděla více. Například pro mě to byl první výlet do SW galaxie, a až po nápovědě jiných na BioWare fórech jsem se podíval na filmy. Hned v první bitvě po shlédnutí bitvy na Hothu ve filmu jsem ve Speederu sejmul AT-AT nikoliv hlavní zbraní, ale drátem a vyhrál tím bitvu.
  • Jack1947
    COže to bylo? na dvd omg vždyt BF2 už byl jen KOD a stahovalo se z netu lol.
  • Reskin reskinu BF3 za 100 euro? Must have!
  • Jack1947
    Je vidět že má moje reakce smysl když na ní stáále hodně odpoví *3*
  • No palebné věže, D9 byly antipěchotní věže - ty by neměli brát AT-ST dmg, P- towery byly anti vehicle - ty byly v betě až moc slabý. Jinak AT-ST mělo armor proti blasterům tzn. ublížili by mu pouze těžká děla stíhaček nebo právě pozemní anti - vehicleděla, + taky rakety samozřejmě. Nevidim důvod v nerfování AT-ST, spíš by měli buffnout P - towery...
  • ...to už si raději připlatit 80 kaček a mít to i s DVD...
  • Yup, pouze digitálně. Pokud by měli vydat fyzickou kopii, tak ta by musela jít do prodeje až v době, kdy budou všechna DLC hotová a vydaná, v té době ale už dávno nebude o hru a obsah takový zájem a investice do fyzické distribuce by se jim neměla šanci zaplatit. Jistě je tu šance, že by mohli udělat podobnou absurditu jako svého času Call of Duty: Modern Warfare 3 a vydávat jednotlivá DLC i na DVD, ale pravděpodobnost, že se tak stane, je nižší jak tisícina promile.
  • Nauč se psát smysluplný věty proboha...
  • Zdar Lidi
    Chci se zeptat ten sesson pas je jen digitalne ?
    Dik za odpoved
  • Tak jo, neco pro mistni dumb r3tards a mala declka bez rozhledu, ktera jeste tahala kacenku v davnych dobach kdy zapocal tento byznys model v hernim prumyslu velkych FPS her: www.allkeyshop.com

A ze jich tu podle kvant minusu prispevku lidi, kteri jeste stale pouzivaji mozek je *1*
    Mam aktualne predobjednany key za 1010,- (50kc sleva za preorder) a za pripadny sesson nemam v planu dat onic vice.
    So sad *1* *15*

Jak dela ovecka ?
    hGGp://youtu.be/EkF_fTJUgQw
  • To jsou naloze hned takhle po ranu
  • jj, oni budou prodava mapu za15 ojro ...
  • Si zahrej piškvorky
  • Tak si zahrej piškvorky
  • *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit