Přejít na výpis diskuzí
Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
11.11.2011 | Aleš Smutný
356 příspěvků
-
Oblivion jsem dohral pred dvema dny, takze vim jakou ma grafiku. Tak prosimte nelzi, ze Skyrim je jen trochu vylepseny Oblivion protoze to rozdil je propastny.
-
no prave v tom pripade by se melnechat vysetrit
-
Mně nevadí... Není to geniální ale co chceš od hry zaměřené na konzole... Po 3 hodinách hry se mi s nim pracuje dobře a rychle. Je přehledný... U mne spokojenost.
-
Jsem jediný, komu vadí naprosto dementní menu? Je fakt takový problém udělat pro PC verzi zvlášť UI, když zřejmě konzoláře dojímá efektní 3D menu ve kterém potřebuju 3x víc času pro zorientování
-
neviem ci sa jedna o to iste, co pri rage, ale tam tiez mame 3 dvd a hra si chcela tahat 24GB zo Steamu ... obist sa to da takto:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5357-FSQM-0382
neviem ci je to ale mozne aj pri cenega veciach...
(a ked vravite, ze cenega -- tak si asi na svk / cze skyrim kupovat nebudem...) -
Protože Ceneze se musí vyplatit tady hru vydat s českým překladem a tak si musíš koupit krabicovku od nich.
Kdyby jsi si mohl hru koupit na Steamu, tak by tam asi nebyla žádná čeština... a to by bylo breku... -
Spíše bych konzole vinil za naprosto nehorázně stupidní UI a XY dalších herních prvků, které vývojáři zaváděli a zavádí, aby si hru mohl užít jakýkoliv malý kluk s prstem v nose.
-
Ja zase nechapu, proc si to na Steamu nemuzu koupit, kdyz ho to stejne vyzaduje.
-
Ty jsi mozna slepy, ale jsou i taci, co hnusne rozmazane textury na objektech vidi. A pokud mame nastaveno ULTRA, tak je dost tristni vykon.
-
Navíc nechápu, proč to nemůžu naistalovat z DVD a lidi se mi diví, že ač STEAM používám, tak na něj neustále nadávám.
-
Malá korektura: "nikoliv", nikoliv "nikolov". (To je hrozná věta)
-
Ale on neni mimo. Ta hra vypada na ULTRA jako trochu vylepseny Oblivion. To je ponekud neco jineho, nez cim nas krmili celou dobu pred vydanim.
-
A co když si hru užije jen, když sleduje nějaký řetěz z co nejmenší vzdálenosti?
Na tu možnost jsi nepomyslel, co!
Dej si Aoi Tori a přemýšlej při tom o svých dalších podobných chybách!
http://www.youtube.com/watch?v=TNQDOY9KjLQ -
To nemůžu, šel jsem schválně z práce dřív *1* *1*
-
BoB.2@tiscali.cz - ty jsi ale moula viď? Hraješ tu hru kvůli tomu aby sis jí užil nebo abys sledoval nějaký řetěz z co nejmenší vzdálenosti? Nech se vyšetřit... *12*
-
malá korektura: "korektor", nikolov "cenzor"
-
vrhni se na to večer, až opadne vlna
-
Jo, hra je možná super, ale mě to při instalaci píše, že Steam servery jsou zaneprázdněny, tak to nevypadá, že si dneska zahraju. WTF *11*
-
mody jsou pekna vec, ale osobne jak se pustim do modovani, tak jen vylepsuju zacinam stale od zacatku a ke hre se uz nedostanu
-
hra je super a konzola funguje super:))