Přejít na výpis diskuzí
Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
11.11.2011 | Aleš Smutný
356 příspěvků
-
Brácho ty nezklameš. *1*
Moje mínusko ber jako pochvalu. *5* -
Děláš si srandu ??? Prosím, řekni že tenhle koment nemyslíš vážně...
-
Až bude mít CoD takhle obrovský naprosto otevřený svět s tolika možnostmi, tak si to srovnávej. A na medium říkáš, to abys si pomalu řekl mámě, aby ti k Vánocům koupila nový PC. *4*
-
no ja jsem stravi lve hre asi 15 minut a z toho jsem hral 2 minuty a to jsem behal po namesti a nasledoval nejakyho popravciho cetare a celkem nuda. jak prvni mise v Crysis 2 jen behas a mackas co je zrovna potreba takze pro me nuda *6*
-
Mne prislo hrozne smutny videt to Skyrim (PL) ...
-
Grafika na blízko není moc pěkná ale do pohledy do dálky potěší...
-
zas tak hrozny to byt nemuze, me by spis zajimalo jaka je hratelnost
-
za to je hrozan veta ti chybi tecka
-
lol ta grafika je hrozna. hraju na medium a vypadato hur jak ten cod engine na kterej furt nadavate *1* *1*
-
sorry je to reakce na pripevek od martina ooops
-
no tak v kildu řekl jeho názor...nemusíte ho hned linčovat:-)
jinak ty textury sou fakt nic moc....ale rozhodne me to nevadi zase si zahraju plyne 1680-1080 na high na 3roky starem pc:-) -
Menu jsou naprosto priserne, ovladat je na kombu klavesnice+mys je horor.
-
tak si to stáhni a budeš to mít zadarmo *7*
-
no tak asi to bude male dite, jinak by zazil dobu, kdy zalezelo na hratelnosti a kdy takove remcani nad grafikou, ktera podle neho neni na ULTRA :D dokonala, znamenalo jedine ... vypohlavkovani z diskuze pro blbost
-
ULTRA neznamená, že z toho bude crytech 3 engin. grow up, prestan remcat jak maly dite kdyz mu da mama oranzovy lizatko misto cervenyho a hraj
-
najviac mi vadi ze sa musis cez vsetko preklikavat 500x
-
no kdyby v tom menu fungovala myš, něco jak v crysis tak by to šlo ovladat daleko rychleji..a aspon pro me pohodlneji *9*
-
-možná ti poradim...tenhle problem jsem měl při instalaci taky u jedný z her....zkus si změnit jazyk steamu na angličtinu (restartuje se i steam)....pak by ti to mělo jet...
-nevim proč, ale mě to minule pomohlo...pak samozřejmě můžeš přepnout zpět na CZ:) -
no ani ma to neprekvapuje, aj som uvazoval o zberatelskej verzii ale pri tej cene a teraz ked vidim ze je to este aj "beta" a ja im to mam zadarmo otestovat, dakujem neprosim. Pockam si az to bude naozaj funkcne a este lepsie aj zlacnene.Nemam dohrane este ine hry takze mam cas. Akurat je smutne ze fakt PR masaz krmi ludi niecim co nakoniec vecsinou nieje pravda alebo je to polopravda (grafika a predpokladam ze kopec dalsich veci). A celkom ma pobavilo ako tvrdili ze pouzili komplet novy engine ktory si napisali a pritom je to zasa Gamebryo.
-
Me se ta instalace povedla az po hodine...chce to trpelivost.I kdyz nechapu co ma instalace z DVD dpolecneho s pretizenymi servery...tohle celkem pohnojily.