Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypada na PC chabe? Neni to zadna UBER next gen grafika,ale je to jedno z nejkrasnejsich RPG posledni doby. Kolik RPG je peknejsich? A kolik freeform RPG vypada lepe?
  • Xykon
    Jak to vypadá s češtinou?
  • on nerekl ze to tak chce ale ze to nekdo tvrdil
  • Hairy_Ass
    MrSanta: Na to jsem právě tím "ale" narážel. *3*
  • Hairy_Ass
    Vždyť si sám odporuješ - chceš, aby se Skyrim technologicky výrazně posunul vpřed a zároveň chceš, aby hraní na konzolích i PC poskytovalo rovnocenný zážitek. To prostě není možné splnit.
  • MrSanta
    Ale tam bude určitě brutální. Ono i o tom armoru se v Morrowindu říkalo, že není jisté, zda doopravdy pochází z draka.
  • Hairy_Ass
    Jsem tak trochu fanda do antického Říma, takže bych v tom nějaké eurofanatictví nehledal. *3*
  • To se dalo i tak trochu cekat, diky konzolim je technologicka stranka her uz 5 let na stejny urovni.
  • Instalace z DVD neni vubec zavisla na pretizenosti steamu. Staci zrusit steam stahovani, deletnout lokalni content Skyrimu a znovu spustit instalaci.
  • Hairy_Ass
    MrSanta - Jo na tohle jsem zapomněl, ale v Morru moc dobré nebylo, nebo tedy byly tam lepší. Zatímco tady je jeho perk nejvýš, takže v tom bude asi nějaké ale. *4*
  • Laskave se umirni ve vyrazech, ono se to snadno mluvi, kdyz ti instalace z DVD desetkrat po sobe nespadne na chybu, ze servery Steam sou pretizeny.
  • MrSanta
    V Morrowindu byl Imperial Dragonscale Cuirass. Nebyl nic extra, ale vypadal hezky. Nosil jsem ho, dokud jsem nezískal dost peněz na nákup Dreugh Cuirass. V tom jsem pak běhal celý zbytek hry. Moc se mi líbilo jak v něm můj nordík vypadal. Pak tam ještě byla Imperial Dragonscale Helm - pro mě jednoznačně nejhezčí helma z Morrowindu a Oblivionu dohromady. Tu jsem nesundal celou hru.
    Esenci, tipuju, vymlátíš z Dreamor.
  • Bohužel ten samý interface prostě přehodej z kozolí na PC.I přesto,že je to nelogické.Byla by to práce navíc to upravovat.Jak někdo psal,že si prostě po čase zvykl.Člověk si zvykne na ledacos,Na špatné jídlo ze supermarketu,na šmejdské řemeslníky a státní správu.Je to až zvláštní na co vše se dá zvyknout :).Bohužel tím,že si prostě zvykneme tak schvalujeme tu realitu na kterou jsme nadávali.Tedy pak to má výrobce jednodušší.Prostě dělá tak jak uzná za vhodné a protože téměř nikdo se neozve tak to tak bude dělat dále.
  • Me cely Skyrim vyslovene zklamal. Nejprve jsem to zkusil na PS3, tam to vypadalo priserne, rozmazane a vyblite. Ted to hraju na PC a i se vsim na ULTRA to vypada dost chabe, nutno vsak rict ze asi o 200% lepe nez na PS3. Jak tvrdili, ze hrani na konzolich a PC poskytne rovnoceny zazitek, tak to bylo vskutku hodne mimo. Kde jsou ty doby, kdy kazdy novy TES byl technologicky o generaci pred hardwarem te doby a bylo treba na nej kupovat novy komp. Ach jo.
  • Pokud nemas stejne heslo do emailu navazaneho na steam account, tak muzes bez problemu account/password zverejnit. Kazdy pocitac musi byt pro dany steam account autorizovan a kombinace jmeno/password nestaci k prolomeni tveho uctu.
  • Eurofanatiku!
  • Nechapu jake mnozstvi retardu hraje pocitacove hry. Zamyslim se, parkrat kliknu mysitkem a uz instaluju z dvd. Steam potrebuji pouze na autentizaci a na dotazeni mini patchu. Jenom blazen bude stahovat celou hru pres steam, kdyz ji ma na dvd ....
  • dekuju steame, dekuju za ukradeny ucet a identitu, dekuju ze mi porad cmuchas v pc, dekuju za stahovani nevyzadane reklamy, dekuju za stahovani aktualizace namisto instalace a hrani skyrimu,dekuju za pretizene a tim padem nefunkcni servery pri aktivaci her, dekuju ze delas vsechno proto, abych si hry kupoval a uzival tak vsech vyhod ktere pirati nemaji :(
  • Je normální, že na gametrailers.com zmiňují ve video recenzi převážně chyby a bugy a nakonec udělí hře hodnocení 9.3?
  • Tak me zacina Steam pekne s..t, hra nejde vubec naistalovat, po chvili to vyhodi hlasku, ze servery Steam jsou prilis vytizene a instalace se prerusi. Pred chvili se mi to asi na podvacate podarilo dostat do bodu, kdy se zacalo stahovat 5GB rychlosti 300 kB/s i kdyz mam 50Gb pripojeni, to je des, k cemu pak k tomu davaj dvouvrstvy DVD. Tak sem si rek, ze si pustim aspon soundtrack a jaky bylo moje prekvapeni, kdyz jsem zjstil, ze CD ma jen s bidou 17 minut, to je snad spatny vtip !!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit